Serhan Gürbüzol 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Artık sende beni yemeğe gidelim diye aradığında en uzak mesafede bir yer bulup oraya gidelim diyeceğim...Araban yok diye bir de benim araba mazotlu diye arayıp 40 km. öteye yemeğe gidelim demeyi biliyordun değil mi ? Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan... Benim içinde gezdir biraz Serkan, mazotlu nasılsa yakmaz :D Yorum bağlantısı
Mert Dinçol 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı olsun, bir hayale ulaşmak en büyük mutluluklardan biri olsa gerek kazasız belasız iyi günlerde kullanın Naçizane fikrim iç mekanda en basit en ucuz değişiklik olarak havalandırma düğmeleri değişebilir Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Maşallah canım kardeşim. Sağlıkla binmen dileğiyle Yorum bağlantısı
A. Ulaş Barut 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 güle güle kazasız belasız kullanın.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Benim içinde gezdir biraz Serkan, mazotlu nasılsa yakmaz :D Zaten ilk mesajda adımız bile geçmemiş, daha da zor görür benim arabayı.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) Tolgahan,maşallah çok güzel duruyor...güle güle uzun yıllar kullan inşallah... Abi çok teşekkür ederim 1- Makyajlı kasalarda ESP menü'de yer alıyor.. 2- Hayırlı olsun, güle güle kullanın.. 1- 2- Çok teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun tolgahan abi kazasız belasız kullan inşallah Cüneyt'im çok teşekkür ederim Hayırlı, uğurlu olsun Tatlı hevesler umarım sürekli tekrar eder. Teşekkür ederim İnş.tekrar eder.. 20 Mayıs 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Maşallah , Kazasız Belasız binmek nasip olsun abicim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Tolgahan heyecandan alıntıları karıştırmaya başladı.... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı olsun,ALLAH daha iyisini nasip etsin. Âmin Teşekkür ederim Kardeşim Güle güle Kullan.. Sen mutlusun ya o bile yeter.. Allah kaza, bela vermesin, çok iyi bir karar verdin Kardeşim çok teşekkür ederim. Hem yardımların için, hemde dostluğun için.. hayırlı olsun Tolgahan, artık bir ESP li fokkızımız daha oldu ha. senin adına çok sevindim, güle güle kullanmak nasip olsun... Abi çok sağol. oldu vallaa hep birlikte abim, sağlıcakla inş. Hayırlı olsun maşallah ama bi yanlışınız var esp ile ilgili. benim bildiğim F2 lerde çok nadir titanium x lerde geldi esp. Zaten olanlarda da on/off tuşu mevcut olması lazım. Sizin ki makyajlı. Peki yol bilgisayarında var mı esp ile ilgili bişeyler aç-kapa gibi? Teşekkür ederim. Bende ilk başta öyle bir tuş aradım ama Yol bilgisayarındaymış Allah kaza bela vermesin, çok güzel görünüyor, farlara ufak bir dokunuş çok güzelleştirir. Âmin teşekkürler.. Biraz zamanı var sadece aklımda Tolgahan, araç Collection olmasın sakın, ruhsatta ne yazıyor? sanki bana collection gibi geldi. Yok abi. Yeni Focus MCA Trend-X yazıyor. Direksiyonunla jantlarını verirsen Collectiondan üstün oluyor Kardeşim hayırlı olsun Allah olmayanlara da versin Abi Hakkını ödeyemem. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sağlıkla kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 '' Ne çektin be Tolgahan, bu TDCİ Focus sevdasından, aldın da noldu haaa '' diyor ya Vasfiye teyze Kardeşim şükür gönlüne göre verdi Rabbim, kazasız, belasız ve güzel günlerde kullanman dileği ile 41 X Düzeltme : Herhangibir hakkımız yok kardeşim yinede helal olsun, sen bin keyfine bak bize lazımsın Ne çektim beee Abi hakkınızı helal edin. İyi dileklerin için de çok ama çok teşekkür ederim 1- Artık sende beni yemeğe gidelim diye aradığında en uzak mesafede bir yer bulup oraya gidelim diyeceğim... 2- Araban yok diye bir de benim araba mazotlu diye arayıp 40 km. öteye yemeğe gidelim demeyi biliyordun değil mi ? 3- Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan... 1- Seninle her yere giderim abi ben. Zaten yakındır, gideceğiz bir yere. Sen şimdiden yeri düşün 2- Demek km tuttun.. Vay beee 3- Abi çok teşekkür ederim. Hep birlikte güzel günlerde inş. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. peki bu esp li güzel sana kaça maloldu? piyasası nasıl bunların? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, sağlıkla kullan. Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Başar Mert 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Kardeşim hayırlı olsun sonun muradına erdin tebrik ederim Allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin. Bende merak ettim tüm konuyu okudum ama fiyat göremedim. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Anladım majyajsız f2 lerde tuş varmış demek ki. F2,5 larda yol bilg. dan kontrol ediliyormuş harikasın Benim içinde gezdir biraz Serkan, mazotlu nasılsa yakmaz Olmadı Mersin'e gelelim nolcak ki Hayırlı olsun Teşekkürler Hayırlı olsun, bir hayale ulaşmak en büyük mutluluklardan biri olsa gerek kazasız belasız iyi günlerde kullanın Naçizane fikrim iç mekanda en basit en ucuz değişiklik olarak havalandırma düğmeleri değişebilir Orjinalliği ile pek oynamak istemiyorum ama düğmeleri değiştireceğim bi ara Maşallah canım kardeşim. Sağlıkla binmen dileğiyle Çok sağol kardeşim benim Zaten ilk mesajda adımız bile geçmemiş, daha da zor görür benim arabayı.. Düzeltiyorum. Hakkını helal et güle güle kazasız belasız kullanın.. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. peki bu esp li güzel sana kaça maloldu? piyasası nasıl bunların? Çok teşekkür ederim. Trend-X'in ESP'lisini bulmak zor. Ekstra donanım olduğu için. Kazasız cezasız kullanmanız dileğiyle Çok teşekkür ederim Hayırlı olsun. Maşallah Çok teşekkürler Kardeşim hayırlı olsun sonun muradına erdin tebrik ederim Allah kaza bela vermesin güle güle binmek nasip etsin. Bende merak ettim tüm konuyu okudum ama fiyat göremedim. Kardeşim çok teşekkür ederim 12 Mayıs 2015 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. Abicim, Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Gel satalım şunu sana Octavia alalım yada neydi titanium X alalım:) Maşallah tekrardan kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Ceylin oturdu bu arabanın arka koltuğuna, Önce güzel dedi,sonra bunun televizyonu yok dedi,indi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 Gel satalım şunu sana Octavia alalım yada neydi titanium X alalım:) Maşallah tekrardan kaza bela vermesin. Dur olm hele bismillah Ceylin oturdu bu arabanın arka koltuğuna, Önce güzel dedi,sonra bunun televizyonu yok dedi,indi ne Ceylin ama.. vay. kardeşim hayirli olsun. kazasiz belasiz kullan bizimde kafamizi şişirdin ya neyse Aksama minciklariz artik. Sağol kardeşim Âmin inş. Tamam bir daha şişirmem Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin inş :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmeyi nasip etsin inş :nazar: Âmin Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts