Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 arkadaşlar jantı yok diye aldığımız jantlar 15 inc ve arkaya 2 3 kişi binince kaportaya sürtüyor. çünkü lastikler arabadan dışarıda duruyor. arka yaylarımı değiştireyim yoksa düşürülmüş hazır vaziyette olan spor yaylardanmı alıyım kararsızım . hangisi sağlıklı olur . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 jantın ET değeri yanlış, muhtemeln Pug için olan ET25 bunlar, daha düşük yay ile sürtme nasıl engellenecek? 4 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 yok çağlar abi düşük yay istemiyorumda bu seviyeyi koruyabileceğim ne tür bi yay olabilir onun derdindeyim Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 yok çağlar abi düşük yay istemiyorumda bu seviyeyi koruyabileceğim ne tür bi yay olabilir onun derdindeyim Malesef bu şekilde bir işlem iş yok. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Malesef bu şekilde bir işlem iş yok. sert yay bulamammi yani fazla esneme payı olmasa Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 sert yay bulamammi yani fazla esneme payı olmasa Spor yayların mantığı aracı düşürmek. Fakat KALİTESİZ olanları düşürmüyor ve çok sert bir şekilde aracı yukarda tutuyor. Aslında bu sizin işinizi görür ama focus 1 de hangi marka yapar bilemiyorum. Focus 2 de ise coil-ex ve FK marka 5cm yaylar arkayı düşürmüyor. Fakat Focus 1 de bu iki yay da düzgün olarak düşürme yapıyor işinize gelmez. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 yok çağlar abi düşük yay istemiyorumda bu seviyeyi koruyabileceğim ne tür bi yay olabilir onun derdindeyim en güzel i jantı değiştirin olmadı yay arasına get lastiği gibi birşey yapıyolar tam emin değilim bi yaycıya sorarsanız onlar anlar derdinizi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 Spor yayların mantığı aracı düşürmek. Fakat KALİTESİZ olanları düşürmüyor ve çok sert bir şekilde aracı yukarda tutuyor. Aslında bu sizin işinizi görür ama focus 1 de hangi marka yapar bilemiyorum. Focus 2 de ise coil-ex ve FK marka 5cm yaylar arkayı düşürmüyor. Fakat Focus 1 de bu iki yay da düzgün olarak düşürme yapıyor işinize gelmez. peki süha abi yayları uyduramadık buna diyelim . ben fazla kişi pek bindirmiyorum arabaya . sürekli servise gidip geleyorum 1 2 en fazla 3 kişi oluyor . tek başımayken rahatım güzelde duruyor dışardan bakınca şu havalı süspansiyon olayı nasıl birşey acaba sadece arkalara taktırsam işime lazım oldukça yükseltsem ? en güzel i jantı değiştirin olmadı yay arasına get lastiği gibi birşey yapıyolar tam emin değilim bi yaycıya sorarsanız onlar anlar derdinizi burda öyle fikir verecek yay işi yapan birini bulmak zor . en son eksozcu yayı hallederim ben dedi daha kuyudan ayrılmadan gövdeye vurmaya başladı yaylar . Yorum bağlantısı
Halil Kılbaş 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) aynı durum benim başıma gelmişte kabortacı çamurluk ağızlarını içe bükmüştü bide usta bi vida değiştirdi arka lastiklern üstü hafif içe yattı sürtme bitmişti aynı durum sizinkinde olurmu bilmem kolay gelsin bide seninki nasıl sürter biz 185,65,14 orjinali 205,45,17 ye çevirmiştik bide düşürdük hafif sürtme olunca bu işlemleri yapmıştık 20 Mayıs 2013 tarihinde Halil Kılbaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 (düzenlendi) aynı durum benim başıma gelmişte kabortacı çamurluk ağızlarını içe bükmüştü bide usta bi vida değiştirdi arka lastiklern üstü hafif içe yattı sürtme bitmişti aynı durum sizinkinde olurmu bilmem kolay gelsin içe yatırma olayını demişlerdide bmw nin kopyası olur diye pek içime sinmemişti bakalım artık son çare bmford'a dönüştürmek o zaman o cıvatayı sökecek bi usta bulup danışmalı . lastik içten yemeye başlıyor değilmi o zaman da 20 Mayıs 2013 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 en kolayı jantı değiştirmek ve uygun et değerini yakalamak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 sürtmeyi engellemek için düşündüğünüz fikirlerin hepsi , yapılması gerekenden pahalı ve riskli 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Mayıs 2013 Paylaş 20 Mayıs 2013 içe yatırma olayını demişlerdide bmw nin kopyası olur diye pek içime sinmemişti bakalım artık son çare bmford'a dönüştürmek o zaman o cıvatayı sökecek bi usta bulup danışmalı . lastik içten yemeye başlıyor değilmi o zaman da arkalar bağımsız süspansiyon olmadığından bu daha riskli bi olay bence en kolayı jantı değiştir 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2013 offff satıyorum o zaman veya takas düşünen varsa değişelim :D 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 arkalar bağımsız süspansiyon olmadığından bu daha riskli bi olay bence en kolayı jantı değiştir spor yay iş yapmazmı acaba. bu seviyede kalsın sert falanda olabilir sorun olmaz Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 sorun çözüldü . orjinal yay taktık arkalara öne bakarak 2 3 cm kadar yüksek duruyor ama sürtmeyi engellemiş olduk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 görsel ve sürtsel olarak sorun çözülmüş ama yol tutuş? viraj içinde özelikle sert fren gerekirse, çok tatsız sonuçları olur Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 görsel ve sürtsel olarak sorun çözülmüş ama yol tutuş? viraj içinde özelikle sert fren gerekirse, çok tatsız sonuçları olur görsel ve sürtsel olarak sorun çözülmüş ama yol tutuş? viraj içinde özelikle sert fren gerekirse, çok tatsız sonuçları olur onu deneme fırsatım olmadı daha ama aklımda diyerek bi uzun yol denemem olacak . boş giderken dediğin gibi sıkıntı olabilir ama yüklü olursa biraz daha oturur diye düşünüyorum . doğrumu ? Yorum bağlantısı
Ahmet İlbasmış 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 neden sürter anlamadım.ben 2002 focusumda 205/40/17 kullanyrm ve arabam çok düşük.yinede arkaya 3 kişi oturnca bi sıkıntım yok.flanş mı var jantlarda? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 neden sürter anlamadım.ben 2002 focusumda 205/40/17 kullanyrm ve arabam çok düşük.yinede arkaya 3 kişi oturnca bi sıkıntım yok.flanş mı var jantlarda? yok flaş yokta jant pejo jantıymış ofseti fazla olduğu için göbek içeride jant dışarıda duruyor oda hafif bi yükte kabortaya sürtüyordu . Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 Jantınızı ET30 veya ET35 değeri olan bir jant ile değiştirmediğiniz sürece, her daim sürtecektir. Belki bir çare, amortisörcüye gidip son stop takozu koydurabilirsin. Jantınızı ET30 veya ET35 değeri olan bir jant ile değiştirmediğiniz sürece, her daim sürtecektir. Belki bir çare, amortisörcüye gidip son stop takozu koydurabilirsin. orjinal yayları taktırdım şimdilik iyi bakalım . Yorum bağlantısı
Serdar Söylemez 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 arkadaşlar ben de arabamı pıstırmak istiyorum..ama gerektıgınde arkaya 2-3 kişi atmak şartıyla nerde yaptırabılırım kaça malolur ankarada çamurluk ağızlarından nerdeyse kolum giriyo yanı o kadar kalkık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 200 TL ler civarıona 2. el 35mm lik yay iş görür 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 gerçektende bayaa yüksek duruyor Yorum bağlantısı
Serdar Söylemez 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 peki ankarada bir yer tavsiye edecek olan var mı işçiliği temız ve sağlam uygun fiyatlarda Yorum bağlantısı
Recommended Posts