Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 maymundan gelmedik ama akrabayız. kafesteki maymunlarda kalp hastalıkları tansiyon kaaciğer yağlanması gırla gidiyor. sonuçta karaciğer akciğer böbrek dalak bağırsak kalp beyin ve benzer bir dna yapısı. boşuna deneyleri hayvanlarda yapmıyorlar. benim vurgulamak istediğim ( bilim aamları da bunu söylüyor) bize ekmek pasta ve çukulata toz şeker ya da mısır şekeri olarak sunulan şekeri doğadan almak için patlayıncaya kadar yemek lazım. modern dünyada ilkel zamanlarda alabileceğimizin katlarcasını alıyoruz. üstlik hareket de etmiyoruz. hekim arkadaşlar daha çok hastalıkların tedavisi yolunda çalışıyor. koruyucu hekimlik yeni gelişiyor. aracı periyodik bakıma veriyorsunuz kendinizi veriyor musunuz? motor yağını fazla koydum diyene acilen boşalt diyoruz ama bir pasta fazla yedik mi Allah kerim. özeleştiri yapıyorum biraz önce 5 tane bisküvi yedim. yani şeker kötü. tatlandırıcıdandaha kötü. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 maymundan gelmedik ama akrabayız. kafesteki maymunlarda kalp hastalıkları tansiyon kaaciğer yağlanması gırla gidiyor. sonuçta karaciğer akciğer böbrek dalak bağırsak kalp beyin ve benzer bir dna yapısı. boşuna deneyleri hayvanlarda yapmıyorlar. benim vurgulamak istediğim ( bilim aamları da bunu söylüyor) bize ekmek pasta ve çukulata toz şeker ya da mısır şekeri olarak sunulan şekeri doğadan almak için patlayıncaya kadar yemek lazım. modern dünyada ilkel zamanlarda alabileceğimizin katlarcasını alıyoruz. üstlik hareket de etmiyoruz. hekim arkadaşlar daha çok hastalıkların tedavisi yolunda çalışıyor. koruyucu hekimlik yeni gelişiyor. aracı periyodik bakıma veriyorsunuz kendinizi veriyor musunuz? motor yağını fazla koydum diyene acilen boşalt diyoruz ama bir pasta fazla yedik mi Allah kerim. özeleştiri yapıyorum biraz önce 5 tane bisküvi yedim. yani şeker kötü. tatlandırıcıdandaha kötü. Aman hocam ne yaptın Affınıza sığınarak takılıyorum biraz Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Esmerletmek için bi kaç işlemden daha geçiyormuş, öyle diyorlar... http://www.hafiftari...n-ne-farki-var/ http://www.takvim.co...mi_587616202870 O zaman iş atalarımızın yöntemlerine kalıyor.Meyveden şeker elde eder onu kullanırlarmış Esmer şekerin de renginin farkından dolayı doğalmış gibi gösterilip piyasaya sürülmüş olduğunu anlamış olduk. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 önceden şekermi var mış yemeyun uşaklar. daha önceden ne yiyorduk cidden araştırayım bunu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Aman hocam ne yaptın Affınıza sığınarak takılıyorum biraz gündiz parti vardı 2 poğaça 3 kurabiye götürdüm. kola içmedim. milli içki de yoktu. çayı şekersiz içiyorum zaten. daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 ilkel adam 25 yaşını pek göremiyordu ama? karpuz da olur, güzel bir şeker kaynağı sulu sulu kütür kütür 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 direk ağzına almayı dene, muzu. inönü zamanında bizimkiler üzüm kullanmış. ilkel adam 25 yaşını pek göremiyordu ama? karpuz da olur, güzel bir şeker kaynağı sulu sulu kütür kütür kalp kanserden değil bulaşıcıdan ve kaplan ısırmasından giderdi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 direk ağzına almayı dene, muzu. Erman'mıyım ben Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 En güzel kaynak kuzu tandır üstüne künefe. Sonra sade kahve, yarım saat sonra demli çay. daha sonra meyve. yatmadan da beypazarı sodanın üstüne bir limon sıkıp içersen oh mis gibi. yaş kaç? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 En güzel kaynak kuzu tandır üstüne künefe. Sonra sade kahve, yarım saat sonra demli çay. daha sonra meyve. yatmadan da beypazarı sodanın üstüne bir limon sıkıp içersen oh mis gibi. standart öğünüm ve spora devam Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2013 inandım bir an Gerçekten yapanlar var ama bunları forumda. Ben değilim ama. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 Kalp damar hastalıkları daha çok beslenmeyle ilgili, kanserler ise daha çok şans derler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mayıs 2013 Paylaş 22 Mayıs 2013 kanserde de birinci nedenler vücuda girenler. bunlar gıda ve sigara ve diğer toksik maddeler. yapıyor yani. başbakana ben şeker nedeniyle bayıldıktan sonra bunda bir kanser çıkacak ilerde dedimdi yakınlarım şahit ve çıktı. "sinir" de tabi etken. hele başbakansan.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Genetik çok etkili gibi geliyor bana, bir de şans , kurada kime çıkarsa. Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 kalp kanserden değil bulaşıcıdan ve kaplan ısırmasından giderdi. Fırsat bulamamış kanser,kalp,tansiyon hastası olmaya demek Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 kaplan ısırması denince konuya uygun video geldi aklıma. Biraz sakıncalı gibi gerekirse silinebilir. Fotoğraf çekerken aracından inen adam ailesinin önünde aslanlara yem oluyor. Link Yorum bağlantısı
Recommended Posts