İlker Tiryaki 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Merhaba, 2600 km de B Max Titanium X+plus paket araç aldım. almış olduğum araba son derece güzel ve keyifli ayrıca yakın zamadan beri forumu da takip ediyorum ama dün bir şey farkettim arabada, 1. viteste arabayı ilk kaldırdığımda sanki şanzımanda boşluk varmış gibi garip bir ses ve vuruntu yapıyor. birkaç kez denedim bazen yaptığını fark ettim bu sizce sıkıntılı bir durum mudur. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim... böyle bir şey için aslında servise gitmem gerekir fakat öncelikle sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Eğer devri yükseltip hızlıca ayağınızı kaldırıp kalkış yapıyorsanız debriyaj devri yakalamayıp sonradan tutunuyor olabiir daha sakin kaldırın debriajı sorun düzelecektir. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Motor devrini ayarlamakla ilgili diye düşünüyorum.devir yüksek yada düşük olduğunda bende de benzer şekilde oluyor. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Aracınız hayırlı olsun, foruma da hoşgeldiniz, yukarıda yorum yapan arkadaşlara katılıyorum, ayağınızı farkında olmadan hızlı kaldırıyor olabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Bekir Altunbas 21 Mayıs 2013 Paylaş 21 Mayıs 2013 Bende 2. Viteste yapiyor genelde sabahları. Yorum bağlantısı
Ufuk Çetinkaya 2 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 tık tık diye bir ses ise bende de oldu. motor kulağı çatlak dediler değişti. şimdi gelmiyor. tam kalkışlarda yapıyordu o sesi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts