İçeriğe Yönlendir

Multimedya Teyp-Telefon Sorunu

İbrahim Şafak

Recommended Posts

İbrahim Şafak

Arkadaşlar multimedya teybime deiğer telefonlarla bağlanıp telefon görüsmesi yapabiliyorum ancak kendi telefonumla yapabilemedim bir türlü.telefonu baska araçta denedim sorun yok yardım edermisiniz.

Galaxy ace telefon

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Telefonunuzun bt menüsünden cihazı arayıp bulması gerek.Bulduktan sonra telefonla cihazı eşleştirdikten sonra yapmanız gereken herhangi bir şey yok. Bluetoothunuzu açık tutun yeter.Aracınıza girdiğinizde telefon cihazla otomatik olarak eşleşecektir.Olmuyor ise telefonunuzu ve cihazı kapatıp yeniden açın öyle deneyin.Bazı teypler bazı telefonlarla eşleşemeyebiliyor...

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

bluetoth simgesine basılı tutup ayarlarını açın ve cihazın görünümünü herkese açık olarak ayarlayın ki teyb sizin telefonunuzu bulsun sonra eşleştirme işlemini yapın

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

bluetoth simgesine basılı tutup ayarlarını açın ve cihazın görünümünü herkese açık olarak ayarlayın ki teyb sizin telefonunuzu bulsun sonra eşleştirme işlemini yapın

Bir kez izin verince sonradan bu ayara gerek olmuyordu değil mi ? Ben kulaklığı açar açmaz görüp bağlanıyor ama başka telefonlar o anda görmüyorlar...

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bir kez izin verince sonradan bu ayara gerek olmuyordu değil mi ? Ben kulaklığı açar açmaz görüp bağlanıyor ama başka telefonlar o anda görmüyorlar...

her yeni telefon her yeni eşleştirme ister abi bir cihazı eşleştirdikden sonra araca bindiğiniz de bluetoth unuzu açmanız yeterli

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

eşleşmede problem yok her seferinde otomatik eşleşiyor ama ses alamadım daha.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...