İbrahim Şafak 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Arkadaşlar multimedya teybime deiğer telefonlarla bağlanıp telefon görüsmesi yapabiliyorum ancak kendi telefonumla yapabilemedim bir türlü.telefonu baska araçta denedim sorun yok yardım edermisiniz. Galaxy ace telefon Yorum bağlantısı
Alper Keskin 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Telefonunuzun bt menüsünden cihazı arayıp bulması gerek.Bulduktan sonra telefonla cihazı eşleştirdikten sonra yapmanız gereken herhangi bir şey yok. Bluetoothunuzu açık tutun yeter.Aracınıza girdiğinizde telefon cihazla otomatik olarak eşleşecektir.Olmuyor ise telefonunuzu ve cihazı kapatıp yeniden açın öyle deneyin.Bazı teypler bazı telefonlarla eşleşemeyebiliyor... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Samsunglarda bluetoth görünürlüğü gibi bir şey var...Olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 bluetoth simgesine basılı tutup ayarlarını açın ve cihazın görünümünü herkese açık olarak ayarlayın ki teyb sizin telefonunuzu bulsun sonra eşleştirme işlemini yapın Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 bluetoth simgesine basılı tutup ayarlarını açın ve cihazın görünümünü herkese açık olarak ayarlayın ki teyb sizin telefonunuzu bulsun sonra eşleştirme işlemini yapın Bir kez izin verince sonradan bu ayara gerek olmuyordu değil mi ? Ben kulaklığı açar açmaz görüp bağlanıyor ama başka telefonlar o anda görmüyorlar... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Bir kez izin verince sonradan bu ayara gerek olmuyordu değil mi ? Ben kulaklığı açar açmaz görüp bağlanıyor ama başka telefonlar o anda görmüyorlar... her yeni telefon her yeni eşleştirme ister abi bir cihazı eşleştirdikden sonra araca bindiğiniz de bluetoth unuzu açmanız yeterli Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 25 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2013 eşleşmede problem yok her seferinde otomatik eşleşiyor ama ses alamadım daha. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 telefonunuz çaldığında araç kolonları da çalıyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts