Osman Yavaş 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Merhaba arkadaşlar geçenlerde kriko ve stepneyi kullanmak zorunda kaldım. Ama çıkardığım gibi bir türlü bagaja yerleştiremiyorum. Yarım saatten fazla uğraştım bir sürü yol denedim olmadı. Öyle bıraktım ama bagajın ortasında koca bir tümsek oldu tam oturmuyor stepne? Nasıl yerleştirilir bu kriko oraya bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Osman bey modeller bölümüne açılan konular onaylanmadan yayınlanmıyor. Bu yüzden üst üste iki defa konu açmışsınız. Bilginize. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Osman Yavaş 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Osman bey modeller bölümüne açılan konular onaylanmadan yayınlanmıyor. Bu yüzden üst üste iki defa konu açmışsınız. Bilginize. Teşekkürler. Sonrada fark ettim. Uyarınız için teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Kriko açık vaziyette şu şekilde olmalı. Önce krikoyu küçük vidasıyla sabitliyoruz, sonra lastiği (boşluğu alta gelecek şekilde) yerleştirip büyük vidayla da lastiği sabitliyoruz... 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Fotoğraflar çok açıklayıcı olmuş.Yazacak birşey kalmamış Yorum bağlantısı
Turkay Enez 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 İlk defa focusun krikosunu kullandığımda, aynı sorunu ben de yaşamıştım. Normalde yılların alışkanlığıyla, krikoyu tam kapayıp yerleştirmeye çalışınca becerememiştim... Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Stepneyi, krikoyu çıkarınca tekrar aynı şekilde yerine koymak ciddi ciddi sorun oluyor. Çıkarırken yerlerini hafızaya almak faydalı olacaktır. Ben uğraşırken stepneyi sıkan vidayı kırdım (plastiği koptu vida ile döndürme kapağının birleştiği yerinden..) Yorum bağlantısı
Recommended Posts