İçeriğe Yönlendir

Kriko Ve Stepne Bagaja Nasıl Yerleştirilir?

Osman Yavaş

Recommended Posts

Osman Yavaş

Merhaba arkadaşlar geçenlerde kriko ve stepneyi kullanmak zorunda kaldım. Ama çıkardığım gibi bir türlü bagaja yerleştiremiyorum. Yarım saatten fazla uğraştım bir sürü yol denedim olmadı. Öyle bıraktım ama bagajın ortasında koca bir tümsek oldu tam oturmuyor stepne? Nasıl yerleştirilir bu kriko oraya bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Osman bey modeller bölümüne açılan konular onaylanmadan yayınlanmıyor. Bu yüzden üst üste iki defa konu açmışsınız. Bilginize.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Osman Yavaş

Osman bey modeller bölümüne açılan konular onaylanmadan yayınlanmıyor. Bu yüzden üst üste iki defa konu açmışsınız. Bilginize.

Teşekkürler.

Sonrada fark ettim. Uyarınız için teşekkürler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Kriko açık vaziyette şu şekilde olmalı. Önce krikoyu küçük vidasıyla sabitliyoruz, sonra lastiği (boşluğu alta gelecek şekilde) yerleştirip büyük vidayla da lastiği sabitliyoruz...9718rter56.jpg427413wq.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

İlk defa focusun krikosunu kullandığımda, aynı sorunu ben de yaşamıştım. Normalde yılların alışkanlığıyla, krikoyu tam kapayıp yerleştirmeye çalışınca becerememiştim... :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Kavuk

Stepneyi, krikoyu çıkarınca tekrar aynı şekilde yerine koymak ciddi ciddi sorun oluyor. Çıkarırken yerlerini hafızaya almak faydalı olacaktır. Ben uğraşırken stepneyi sıkan vidayı kırdım (plastiği koptu vida ile döndürme kapağının birleştiği yerinden..)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...