Mert Çakar 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Arkadaşlar aracıma spor yay almak istiyorum ama sahibinden de dolaşırken Mishimoto,FK,Tein marka yayların fiyatlarının 114 ile 190 arasında olduğunu gördüm yayları kesicektim ancak 150 tl para istiyorlar sanayide ayrıca pekte sağlıklı olmadığını söylüyorlar doğrudur muhtemelen.Ancak şuan çok para verecek durumum yok internette birkaç sitede bizim kasaya uygun 450 500 arası fiyatlar dolanıyor bütçem mümkün değil yetmez.muhtemelen diğer ucuz yaylarda Türkiye üretimi yaylardır,kullanıpta şikayetçi olan var mı acaba aranızda? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Şurayı okumanızı tavsiye ederim: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244182-cakma-spor-yay/ Yorum bağlantısı
Mert Çakar 31 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2013 Arkadaşlar yurt dışından fk nın orjinal dış ticaretci bir abim sayesinde distirübütörden orjinalini getirtiyorum.ancak bu yaylar sertmidir yani zaten fiesta mk5 kasa zaten fazlasıyla sert sağandan solundan bol miktarda ses gelen bir araba yani benimkimi öyle bilmiyorum.yol tutuşum artar ancak konfordan 3.5 cm yay ile çok fazla ödün verir miyim?siparişi verdim ama çok muallakta kaldım.bilen eden orjinal fk kullanan var mı? birde 340 tl gümrük belgeli seri numaralı fk orjinal yay için normal bir fiyatmıdır? bilen eden yok mu? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 Yay işine oldum olası karşıyım. Hele ki FK markaya tamamen karşıyım. İlla da takıcam diyorsa hiç olmazsa eibach tak derim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 1 Haziran 2013 Yazar Paylaş 1 Haziran 2013 Yay işine oldum olası karşıyım. Hele ki FK markaya tamamen karşıyım. İlla da takıcam diyorsa hiç olmazsa eibach tak derim. araca uygun bir tek fk mevcut zaten sizin duydugunuz fk lar kocaeli bursa üzerimi kolpa fk yaylardır.zaten fk automotive.de sitesine girdiginizde eibach fk ve vogland aynı fabrikadan cıktıgını görürsünüz.kaliteden yana degilde yumusaklık sertlik açısından sormustum ben Yorum bağlantısı
Mert Çakar 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 arkadaşlar yarın aracıma sipariş ettigim fk 4cm orjinal yurt dışından spor yaylarım geliyor ancak çekincelerim var illaki kullanan tecrübe eden vardır aranızda. ilk olarak spor yay sert oldugundan dolayı atıyorum arabaya 6 kişi binmek aracı çok fazla yere oturturmu? yada arkalarda sürtme gibi birşey olur mu? virajlarda nasıl bir tepkimeyle karşılaşırım?illaki sertleşecektir orjinallerine göre kişi sayısına baglı olarak artn agarlık bir sıkıntı yaratırmı? saçma bir soru ama cevaplarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Mert Çakar 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 teşekkür ederim bir bilen akıl verecek olan yok mu ya valla çok muallaktayım Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Forum bu konuda biraz sessiz kalıyor. Özellikle fabrika verisi yol tutuşu iyi olan Ford'ların sonradan müdahalesine çoğu kişi karşı bu yüzden de kullananlar pek yok. Yayların boyuna baktınız mı? Kısa boylu yaylar lastiklerin davlumbaza sürtmesine neden oluyorlar. Sert olsa da yaylar kapanacağından yüklü durumdaysanız feci darbelere maruz kalabilirsiniz. Aldığınız amortisörlerin coil over özelliği var mı? Yani yükseklikleri ayarlanabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Mert Çakar 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 Forum bu konuda biraz sessiz kalıyor. Özellikle fabrika verisi yol tutuşu iyi olan Ford'ların sonradan müdahalesine çoğu kişi karşı bu yüzden de kullananlar pek yok. Yayların boyuna baktınız mı? Kısa boylu yaylar lastiklerin davlumbaza sürtmesine neden oluyorlar. Sert olsa da yaylar kapanacağından yüklü durumdaysanız feci darbelere maruz kalabilirsiniz. Aldığınız amortisörlerin coil over özelliği var mı? Yani yükseklikleri ayarlanabiliyor mu? yok hocam ben sadece yay aldım amortisorlerim orjinal yaylarım 40mm fk spor yaylar olucak gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var ama akıl veren kullanıcı malesef yok Yorum bağlantısı
Hami Erışık 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Yay işine oldum olası karşıyım. Hele ki FK markaya tamamen karşıyım. İlla da takıcam diyorsa hiç olmazsa eibach tak derim. +1 Yorum bağlantısı
Mert Çakar 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 (düzenlendi) fk ya karşı olmaınızın sebebi 114 tlye kargo dahil ve paspas hediyeli ürünleri görüyor olmanız galiba gördükleriniz bursa kocaeli de 8 lik insaat demirinden yapılan ürünler fk nın kendi sitesine girerseniz eibach Vogland ve Fk nın aynı fabrikadan çıktığını çok basit olarak anlıyabilirsiniz. Benim çekincem markayla ilgili degil daha çok amortisorle uyumu 14 Haziran 2013 tarihinde Mert Çakar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 arkadaşlar bilen kullanan varmı 2006 fiesta için 3,5 cm alçalma sağlayabilecek yay önerisi verebilirmisiniz? araçlarımız malum sert, takmak istediğim yaylarında biraz yumuşak olması lazım. internet sitelerinde 120 ila 150 tl gibi fiyatlarda satılanlar malum çok düşük kalitede. evet önerileriniz benim için değerlidir. saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 arkadaşlar bilen kullanan varmı 2006 fiesta için 3,5 cm alçalma sağlayabilecek yay önerisi verebilirmisiniz? araçlarımız malum sert, takmak istediğim yaylarında biraz yumuşak olması lazım. internet sitelerinde 120 ila 150 tl gibi fiyatlarda satılanlar malum çok düşük kalitede. evet önerileriniz benim için değerlidir. saygılarımla. Mesajınız burada Taner Bey. Konu açmadan önce lütfen arama yapıp, uygun başlıklardan devam etmeye çalışalım arkadaşlar.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 arkadaşlar bilen kullanan varmı 2006 fiesta için 3,5 cm alçalma sağlayabilecek yay önerisi verebilirmisiniz? araçlarımız malum sert, takmak istediğim yaylarında biraz yumuşak olması lazım. internet sitelerinde 120 ila 150 tl gibi fiyatlarda satılanlar malum çok düşük kalitede. evet önerileriniz benim için değerlidir. saygılarımla. En kaliteli ve sorunsuz yay Vogtland'tır.. Hiçbir şekilde soru işareti bırakmaz sertlik yönünde. Eincbah derseniz ben Türkiyede daha orjinaline rastlıyamadım... http://www.x-tremetuning.com/shop/vogtland-spor-yay-helezon-tr-6.html#.Us3i7_s4mX8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts