Ali Karadağ 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Sabri abim, araci alirken gösterdigin ilgiden dolayi bir kez daha gönül dolusu tesekkürlerimle... Herkese cok tesekkür ederim iyi dilekleri icin, cok sagolun. Aracin elektronik aksami cok kritik Servet abi, sirf bu yuzden merkezi kilit aksamina elletip alarm taktirmamistim ilk Mondeo'ma. Emmim çok sağol, sende fazladan bi spolier mi vardi ne Fotograflari eşimin 3Gs ile cektim abi, hayirdir Oktay abim sunroof yok ama CC var. Isitma derken, koltuk isitma mi IK, kurcalamayi amma seviyon hee, getirmiycem Ayvalik'a Kirmizi cok cok iyi duruyomus bu kasada ben de görünce farkettim ki almadan önce cekinmistim renginden dolayi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Tekrar hayirli olsun kanka. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Kırmızı bu arabaya çok yakışıyor. Mecbur arabayı getirecksin abi başka yolu yok. 5 araba tozu dumana katmamız lazım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Maşallah maşallah, hayırlı olsun Karadağlı yakışır SİZE Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Güzel bir pasta cila lazım buna...ateş gibi yaksın izmiri Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2013 Bunu farkedene helal olsun Himmm kim ki o internete yalnizca telefonla girebiliyorum ve bu araci dostlarimla paylastim, HE plakada Ustaeller yaziyo kacirma dedi, ben de esimin sözlesmeli memur basvurusu icin tüik e gitmistim, aradim, satan arkadaş da 50m uzakliktan cikti 30sn de geldi Baktim araca, bi de esime gösterdim, alalim dedik ve Sabri babaya son bir kez gösterdik ordan da onay gelince aldik Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 hem tekrar tebrikler hem de hayırlı olsun. güzel günlerde kullanmak nasip etsin hep. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Himmm kim ki o internete yalnizca telefonla girebiliyorum ve bu araci dostlarimla paylastim, HE plakada Ustaeller yaziyo kacirma dedi, ben de esimin sözlesmeli memur basvurusu icin tüik e gitmistim, aradim, satan arkadaş da 50m uzakliktan cikti 30sn de geldi Baktim araca, bi de esime gösterdim, alalim dedik ve Sabri babaya son bir kez gösterdik ordan da onay gelince aldik Ben bişey yapmadım kardeşim...senin kalbin temizmiş,işlerin rast gitti o kadar Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Kardeş, Rengi harika görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Hayırlı uğurlu olsun Ali....iyi günlerde kazasız,belasız,cezasız kullan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 hayırlı uğurlu bol şans getirir inşallah abi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Bayramda bi deniyeyim şunu,düzünü kullanmadım şu meretin hiç Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fotoğrafları çekerken Güneş oto yıkama ve park kağıdını kaldıraydın iyiydi... Hayır olsun Ali Allah kaza bela göstermesin... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Bayramda bi deniyeyim şunu,düzünü kullanmadım şu meretin hiç Aman geç kalma Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Ali Hayırlı olsun, güle güle kullan. Ali... fotoğrafları neyle çektin Fön makinesi gibi duruyor, ama tost makineside olabilir Şaka bir yana 3gs ye yakışmayacak performans Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Aman geç kalma Ali benim arabayı kullandı,biliyo. Bi rivayete göre,düz daha iyimiş,bakmam lazım Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 iki taraftan da hayırlı olsun Ali'cim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Fotoğrafları çekerken Güneş oto yıkama ve park kağıdını kaldıraydın iyiydi... Hayır olsun Ali Allah kaza bela göstermesin... Resimleride tek kullanımlık makine ile çekmiş Ali benim arabayı kullandı,biliyo. Bi rivayete göre,düz daha iyimiş,bakmam lazım O kadar diyoruz ama anlayan yok en iyisi git kullan iyice anla Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 beraber kullanıırız artık Ben senin kullandığın arabaya hayatta binmem Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Bayramda bi deniyeyim şunu,düzünü kullanmadım şu meretin hiç Düzü iyi gider çok alışma satarsın arabanı Yorum bağlantısı
Recommended Posts