Erkut Uysal 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 (düzenlendi) Resimleride tek kullanımlık makine ile çekmiş Tost makinasi ilede yuklemis galiba abi... O kadar diyoruz ama anlayan yok en iyisi git kullan iyice anla Yanlis yere yazdim duzeltemiyorumda bir daha telfondan yorum yazarsam noliyim... Rezil oldum bea... 28 Mayıs 2013 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Düzü iyi gider çok alışma satarsın arabanı Manuelciler çoğalıyor Yanlis yere yazdim duzeltemiyorumda bir daha telfondan yorum yazarsam noliyim... Rezil oldum bea... :D Çamur atmaya kalkarsan rezil olun işte böyle Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Manuelciler çoğalıyor :D Çamur atmaya kalkarsan rezil olun işte böyle Otomatik ehtiyarlayınca kullanılır abi. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Manuelciler çoğalıyor :D Çamur atmaya kalkarsan rezil olun işte böyle Valla abi bea... Iste Allahin sopasi yok ki kafama kafama vursun boyle yapiyo iste insani... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 (düzenlendi) Otomatik ehtiyarlayınca kullanılır abi. Demek ki bazıları gençken ehtiyarlamış Valla abi bea... Iste Allahin sopasi yok ki kafama kafama vursun boyle yapiyo iste insani... O yüzden sen sen ol bir daha çamır atma,atarsan göbek at :D 29 Mayıs 2013 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Demek ki bazıları gençken ehtiyarlamış SEn şimdi MK ya bişey mi demek istedin? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 SEn şimdi MK ya bişey mi demek istedin? HK yazmayıda unutmuşun ama Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 HK yazmayıda unutmuşun ama Zaten çok yakıyor ya arabası kıyamadım Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Alicim hayırlı olsun, keyifli günlerde kullanın inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Zaten çok yakıyor ya arabası kıyamadım Duymasın ciddi ciddi yakar o arabayı Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 (düzenlendi) Ali kardeşim hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde severek kullanmanı dilerim. 28 Mayıs 2013 tarihinde Ümit Kocabaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Ben senin kullandığın arabaya hayatta binmem Arka koltukta yatarak git Düzü iyi gider çok alışma satarsın arabanı Yok onu yapmam,otomatikten vazgeçmem ben,rahatı yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Cam ısıtma düğmesi yokmuş hali ile ısıtmada yoktur.Düğme modifiyesi ucuz olur o bakımdan. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Otomatik ehtiyarlayınca kullanılır abi. Hıhı,ayvalıkta demesi kolay oluyor bi ucundan bi uca,yarım sattemi,yoksa dahamı az zamanda gidiyorsun ? He bence sende konu;ma ?D Bi c.tesi pazar araba kullaniyorsun Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Çok güzelmiş rengi Güle güle kullanın Ali abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Arka koltukta yatarak git Binmem diyorum sen yat diyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Binmem diyorum sen yat diyorsun Ayran içiririm sana,güzelleşirsin Alinin nın arabaya bindiğini sanar,benim arabaya binersin Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Hıhı,ayvalıkta demesi kolay oluyor bi ucundan bi uca,yarım sattemi,yoksa dahamı az zamanda gidiyorsun ? He bence sende konu;ma ?D Bi c.tesi pazar araba kullaniyorsun Manuel her zaman iyidir... Yoo farketmez istersem hergün süreyim hiç sıkılmam... Ayran içiririm sana,güzelleşirsin Alinin nın arabaya bindiğini sanar,benim arabaya binersin Bırak ayranı,kaplıcalara gidelim desen yine bindiremezsin Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Buna sende inanmıyon dimi ilkay bol arazili,trafiğin olmadığı bi yer bul sen bize Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Hıhı,ayvalıkta demesi kolay oluyor bi ucundan bi uca,yarım sattemi,yoksa dahamı az zamanda gidiyorsun ? He bence sende konu;ma ?D Bi c.tesi pazar araba kullaniyorsun Evet ama kendi arabamı sadece o gün kullanıyorum Otomatik rahat abi iddia etmem tartışılmaz bile. ama kalkışta 1.6 araba gelir tokatlat o ayrı Karalı kısmı HE ye demişsin kaçırmışım. ulan ne zeki adamım yahu Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Buna sende inanmıyon dimi ilkay bol arazili,trafiğin olmadığı bi yer bul sen bize Ama bir dakika bir dakikaa araba sürerken yaptığın ekşınları,karşı tarafa devamlı ilgi ve iltifatlarını yakinen izlemeyi istiyorum Evet ama kendi arabamı sadece o gün kullanıyorum Otomatik rahat abi iddia etmem tartışılmaz bile. ama kalkışta 1.6 araba gelir tokatlat o ayrı Karalı kısmı HE ye demişsin kaçırmışım. ulan ne zeki adamım yahu Nasıl mutlu oldun değilmi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Hıhı,ayvalıkta demesi kolay oluyor bi ucundan bi uca,yarım sattemi,yoksa dahamı az zamanda gidiyorsun ? He bence sende konu;ma ?D Bi c.tesi pazar araba kullaniyorsun HE zaten araba kullanmıyor ki dranktör kullanıyor resmen Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 HE zaten araba kullanmıyor ki dranktör kullanıyor resmen Canımı sıkma bütün dizelcileri toplarım buraya...tüpçü seniiii Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Mayıs 2013 Paylaş 28 Mayıs 2013 Ali,Allah mutlu mesut etsin,yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun.maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts