Muharrem Karagülle 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 Direksiyon neden ters duruyor Bu soruyu İK'dan bekliyodum ama senden geldi Ters işte, Ayvalığa gel de düzelt Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Bu soruyu İK'dan bekliyodum ama senden geldi Ters işte, Ayvalığa gel de düzelt Benim menzilim yetmez,ik'ya vekalet verdim o gelir Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 4 Haziran 2013 Yazar Paylaş 4 Haziran 2013 Benim menzilim yetmez,ik'ya vekalet verdim o gelir IK ya elletmem arabayi, egzoz manifoldunu nar gibi kizartir o 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 IK ya elletmem arabayi, egzoz manifoldunu nar gibi kizartir o Arka koltuk neden buruşmuş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 +1 Dümen ters duruyor, koltuklar buruşmuş. Ohoo nereden aldın sen bu arabayı olm. Ha birde araba kırmızı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Dümen ters duruyor, koltuklar buruşmuş. Ohoo nereden aldın sen bu arabayı olm. Ha birde araba kırmızı İlave olarak... Koltuklar havaya bakıyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 İlave olarak... Koltuklar havaya bakıyor Paspastaki zımbırtı da delinmiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Paspastaki zımbırtı da delinmiş Şöfor kapısındaki sarı bezde pislik içinde.... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Şöfor kapısındaki sarı bezde pislik içinde.... Yanındaki spreye ne demeli ? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ali hayırlı olsun.Maşallah maşallah kıskanmayın beyler kırmızı bir araca bu kadar mı yakışır bee 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Yanındaki spreye ne demeli ? Arka koltuktaki kemerlerde yanlış tarafa bakıyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Arka koltuktaki kemerlerde yanlış tarafa bakıyor Mındar bu araba :carzy: Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Mındar bu araba :carzy: Harbiden yaa şu hale bak Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 El freninin sağında uzunlamasına boş duran oluk gibi bir yer var. Uç tarafına doğru iki tane delik, yanlarında da kıstırmalık çıkıntılar var. Oraya ne kıstırılıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 El freninin sağında uzunlamasına boş duran oluk gibi bir yer var. Uç tarafına doğru iki tane delik, yanlarında da kıstırmalık çıkıntılar var. Oraya ne kıstırılıyor? Abi orası sanırım dolmakalem yeri Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Abi orası sanırım dolmakalem yeri Ben tekel purosu koyardım hep. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 El freninin sağında uzunlamasına boş duran oluk gibi bir yer var. Uç tarafına doğru iki tane delik, yanlarında da kıstırmalık çıkıntılar var. Oraya ne kıstırılıyor? Şu arabanın en ayar olduğum yeri orası. Bardaklık(güya aksesuar olarak satılıyormuş,kızaklı) Nerde satılıyor,bilen yok. Bendede orda kalem var bi ara jazz konsolu kestim olmadı bardaklık bölümü,attım. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ali çakmağın ters duruyor. Uğursuzluk getirir Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ben tekel purosu koyardım hep. Yok artık aslında oraya tam deliklere denk gelicek şekilde kırmızı led lamba koyulabilir,gece farklı bir ambians olur Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Yok artık aslında oraya tam deliklere denk gelicek şekilde kırmızı led lamba koyulabilir,gece farklı bir ambians olur Mor? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ali çakmağın ters duruyor. Uğursuzluk getirir Demekki arabada sigara içilmiş benimki aldığımdan beri dümdüz duruyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts