Mustafa Tüfekçi 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 bu arada hani baktırdığınız megane vardı ya bana. o halen galeride aklıma geldi söyleyeyim hahahaha 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 bu arada hani baktırdığınız megane vardı ya bana. o halen galeride aklıma geldi söyleyeyim hahahaha Hahahahaa Kardeşim çok sağol tekrardan, hoş kendimize bakmıyoduk ama olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 AK fotoğraflar orjinalmi yoksa üzerinde oynama yaptınmı. Aracı nerede kime yıkattıysan acil değiştir. O paspaslar ne öyle :angry: :tongue: Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 AK fotoğraflar orjinalmi yoksa üzerinde oynama yaptınmı. Aracı nerede kime yıkattıysan acil değiştir. O paspaslar ne öyle :angry: Fotolar orcinal, Samsung Galaxy S Clear ile çekildi, eve geldim ve yükledim hemen Yıkamacı benim :D yerler çamur diye yıkayamadım abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Fotolar orcinal, Samsung Galaxy S Clear ile çekildi, eve geldim ve yükledim hemen Yıkamacı benim :D yerler çamur diye yıkayamadım abi Çok güzel çekmişsin fotoları darısı benim başıma 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Maşallah.Çil çil parlıyor... Çok sağol Mustafa Taza Kartal'ımız da avatara girmiş, çok da güzel olmuuş, maşallah :nazar: Çok güzel çekmişsin fotoları darısı benim başıma Her türlü soruya açığım, telefonum 7/24 açık, gece 4'de pozlama yaparsın ayar tutmaz; ara, sabah gündoğumu çekeceksindir; ara 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Çok sağol Ali.Fordclub'a şimdiden alışsın.O da ileride benim gibi araba hastası olacak belli.Arabaya bininci gözlerini fıldır fıldır açıyor. Rabbim sana da nasip etsin İnşallah... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Her türlü soruya açığım, telefonum 7/24 açık, gece 4'de pozlama yaparsın ayar tutmaz; ara, sabah gündoğumu çekeceksindir; ara Yeni evlisin sen. Mert Yeldan var Onu ararım Burak Çınar var Pardon Hakan Tarım var Maşallah.Çil çil parlıyor... Hiç isme bakmıyorum. Avatarda tanıdık değil. En son Forma alışsın falan deyince baktım kim olduğuna 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Yeni evlisin sen. Mert Yeldan var Onu ararım Burak Çınar var Pardon Hakan Tarım var Onlar Nikon'dan anlamaz, Nikon deyince bana gelcen, o kadarrr :D 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Doğru tercihmi yapmışım :D (savaş çıkaracak cümleye bak bak.Nasıl orta oldu ) 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Haziran 2013 Yazar Paylaş 8 Haziran 2013 Nikon iyidir, can'dır; gerisi ... neyse söylemeyim bir ara anlatırım :D 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Oooo araba parlamış,saat ayarları yapılmış,kalemlik temizlenmiş.....baskılar işe yaradı demek ki Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 (düzenlendi) Oooo araba parlamış,saat ayarları yapılmış,kalemlik temizlenmiş.....baskılar işe yaradı demek ki O zaten parlaktı da ışık yetersizliği ve telefon kalitesizliğinden öyle çıkmıştı Temizledik işte, daha needelim gardaşım 10 Haziran 2013 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 O zaten parlaktı da ışık yetersizliği ve telefon kalitesizliğinden öyle çıkmıştı Temizledik işte, daha needelim gardaşım Paspaslar tırto Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Paspaslar tırto Daha geçen ay temizledim Aracı yıkadığıma dua ettim, imkansızlıklar içinde anca bu kadar be abim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Daha geçen ay temizledim Aracı yıkadığıma dua ettim, imkansızlıklar içinde anca bu kadar be abim Hadi oradan... benim paspaslara demediğini bırakmadın ama,bilsen böyle lafın dönüp dolaşıp geleceğini laf edermiydin hiç canım kardeşim Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Hadi oradan... benim paspaslara demediğini bırakmadın ama,bilsen böyle lafın dönüp dolaşıp geleceğini laf edermiydin hiç canım kardeşim Onlar kayıt dışıydı, orayı karıştırma Hem ben bilinçli ettim lafı (Bkz. Mk'nın yorumu ) Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Renk ve araba çok güzel. Arka cama örgü perde ve içine mor ışık ister bu alet. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Renk ve araba çok güzel. Arka cama örgü perde ve içine mor ışık ister bu alet. :D Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Renk ve araba çok güzel. Arka cama örgü perde ve içine mor ışık ister bu alet. Plakada iyimiş Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 10 Haziran 2013 Yazar Paylaş 10 Haziran 2013 Plakada iyimiş Herkes öyle diyor da ben bi anlam veremedim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2013 Paylaş 10 Haziran 2013 Herkes öyle diyor da ben bi anlam veremedim Nede olsa eski kulağı kesiklerdensin voltcu seni Yorum bağlantısı
Recommended Posts