Ergin Ertuğrul 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Konuyu yeni görüyorum,kırmızı araca gerçekten çok farklı bir hava katmış Bagaj üzeri ufak bi rüzgarlık arabanın bütün havasını değiştiriyor aklınızda bulunsun 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Ulen arkadaş konuyu yeni gördüm iyimi....Ali kardeşim hayırlı olsun.rengi çok güzel.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Eylül 2013 Yazar Paylaş 7 Eylül 2013 Konuyu yeni görüyorum,kırmızı araca gerçekten çok farklı bir hava katmış Bagaj üzeri ufak bi rüzgarlık arabanın bütün havasını değiştiriyor aklınızda bulunsun Bi bulsam Çok teşekkür ederim Rengi yeter.... Dimi ama Ulen arkadaş konuyu yeni gördüm iyimi....Ali kardeşim hayırlı olsun.rengi çok güzel.... Çok teşekkür ederim Şahin abim, görüşemiyoruz özlettin kendini Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Ulen arkadaş konuyu yeni gördüm iyimi....Ali kardeşim hayırlı olsun.rengi çok güzel.... E günaydın 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Eylül 2013 Yazar Paylaş 7 Eylül 2013 E günaydın Tünaydın da olurdu hani 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Eylül 2013 Yazar Paylaş 7 Eylül 2013 Vites körükleri hariç Noolmus koruklerime de Yorum bağlantısı
Borga Tansel 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Konuyu yeni gördüm bende Hayırlı olsun Ali, Allah kaza bela vermesin. Rengi de çok güzel, ilerde kısmet olurda merso alırsam kırmızı olsun istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 7 Eylül 2013 Yazar Paylaş 7 Eylül 2013 Konuyu yeni gördüm bende Hayırlı olsun Ali, Allah kaza bela vermesin. Rengi de çok güzel, ilerde kısmet olurda merso alırsam kırmızı olsun istiyorum Sagol Borga Allah daha iyi renklerini sana nasip etsin Merso candir 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 7 Eylül 2013 Paylaş 7 Eylül 2013 Sagol Borga Allah daha iyi renklerini sana nasip etsin Merso candir İnşallah can'lanmak nasip olur hepimiz için 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Eylül 2013 Paylaş 8 Eylül 2013 Noolmus koruklerime de Bana arşivden resim aratma şimdi Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Eylül 2013 Yazar Paylaş 8 Eylül 2013 Bana arşivden resim aratma şimdi :DKoruk degildi ya o paspaslardi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 :D Koruk degildi ya o paspaslardi Ya o kalemlik ne iş ? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 9 Eylül 2013 Yazar Paylaş 9 Eylül 2013 Ya o kalemlik ne iş ? Orası aldığımda delikti, ben de anlamadım vallahi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 Orası aldığımda delikti, ben de anlamadım vallahi Başladık aldığımda öyleydi olaylarına Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 9 Eylül 2013 Yazar Paylaş 9 Eylül 2013 Başladık aldığımda öyleydi olaylarına E alalı ne kadar oldu ki yükleyecem satıcıya bunları tabii Yorum bağlantısı
Misafir 9 Eylül 2013 Paylaş 9 Eylül 2013 E alalı ne kadar oldu ki yükleyecem satıcıya bunları tabii Çok uyanıksın allahtan karşındaki kayserili ve belgeleri var Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Bazı arkadaşlar arabayı neden sattığımı merak etmişler, üzerinden tren geçti, topladık sattık Parayı kullanacağım başka yerler vardı bu yüzden sattım, şu anda parayla iş çeviriyorum ve kayınbabama ait bir arabaya biniyorum. İlerde belki de daha iyilerine bineceğim, o zamana kadar biraz iş görelim diyorum. Selamlar Ali 3 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Bazı arkadaşlar arabayı neden sattığımı merak etmişler, üzerinden tren geçti, topladık sattık Parayı kullanacağım başka yerler vardı bu yüzden sattım, şu anda parayla iş çeviriyorum ve kayınbabama ait bir arabaya biniyorum. İlerde belki de daha iyilerine bineceğim, o zamana kadar biraz iş görelim diyorum. Selamlar Ali Belliydi zaten, ne iş çeviriyorsun bakem? Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Belliydi zaten, ne iş çeviriyorsun bakem? Çok gizli işler, detaylandırırım abim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 QC/QA belli zaten epey gizli bişiler bu işler 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Kalite kontrol ve güvence yöneticiliği görevimden ayrıldım.Kısmetse kendi işimi yapacağım abi, garip sektörlerle karşınızdayım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Ali hayırlı olsun. Helali hoş olsun, bereket getirsin. İnşallah daha iyilerini paylaşacağın konunu görmek dileğiyle. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Konuyu yeni gördüm hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts