Bünyamin Dedeoğlu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 Ford Fiesta 1.25i 2010 model araç için en uygun LPG dönüşüm markası yada markaları hangileridir ? Yaptıran var mı ? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 İyi montaj ekibi ve yaygın servis. Marke çok önemli değil. Zavoli ile atiker arasında bi fark görmedim ben şahsen. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 İzmir'de zavoli markası bir hayli yaygın. Herşeyden önemlisi ustalığı iyi olan bir yerde taktırmakta fayda var. Zavoli için 3. Oto Sanayi içerisinde Sun Motor Test - Besim Usta'yı önerebilirim. Ayrıca Brc nin servisleri de çok yaygın. Ben olsam zavolinin daha aşağısında başka marka ve modellere bakmazdım. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 peugeot 307 xt premium bva aracıma uzun araştırmalar sonucunda (çok çok güvendiğim bir ustaya) Atiker marka çift enjektör sistemli kit uygulamaya karar verdim. Eğer düşünürsen numarasını verebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts