İçeriğe Yönlendir

Focus 1 Uyarı Sesi

Emrullah Gül

Recommended Posts

Emrullah Gül

Arkadaşlar bilirsiniz farları açık unutup araçtan indiğimiz zaman araç uyarı sesi veriyo farlar açık diye ben bu sesi bu aralar araç yolda normal seyrinde giderken bir kez ötüp susuyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Haydar bey doğru söylemiş, aracın kapılarla beraber bagaj ve kaput kontrollerinide yaparsanız iyi olur oralardan da yapabilir. Kolay gelsin......

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

O uyarı sadece sürücü kapısından geliyor.(mondeo için) Bence ilk bakılması gereken yer sürücü kapısının swichi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arkadaşlar bilirsiniz farları açık unutup araçtan indiğimiz zaman araç uyarı sesi veriyo farlar açık diye ben bu sesi bu aralar araç yolda normal seyrinde giderken bir kez ötüp susuyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum

Peki bu olayı farlarınız açık durumdayken mi yapıyor ? yoksa farlar kapalı konumdayken de duyuyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Peki bu olayı farlarınız açık durumdayken mi yapıyor ? yoksa farlar kapalı konumdayken de duyuyor musunuz ?

Farlar kapalıyken yapıyor araç yolda normal seyrindeyken

Bencede ilk bakılacak yer şoför tarafı kaput ve bagajdan olacağınıı sanmıyorum

Yorum bağlantısı
Murat Işık

farlar açıkta olsa araç çalıştığı için uyarı sesi vermez aracın kontağının kapatılıp en az park lambasının yanması gerekli uyarı için. Siz hem farlar kapalı hem araç çalışır halde diyorsunuz farklı bir ola var bence...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Bence de farlarınız da kapalı konumdayken böyle bir uyarı sesi geliyorsa başka bir durum var..Kapı swichleriyle ilgili değil bence.

Aracınızda LPG var mı?

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Bence de farlarınız da kapalı konumdayken böyle bir uyarı sesi geliyorsa başka bir durum var..Kapı swichleriyle ilgili değil bence.

Aracınızda LPG var mı?

evet lpg li aracım

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

evet lpg li aracım

Bence duyduğunuz ses lpg ikaz sesi olabilir.Kısa süreli benzine geçiş yada gaz biterken veya buna benzer başka bir şey olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrullah Gül

Bence duyduğunuz ses lpg ikaz sesi olabilir.Kısa süreli benzine geçiş yada gaz biterken veya buna benzer başka bir şey olabilir.

bahsettiğiniz sesi biliyorum ama bu ses o ses değil dedğim gibi farları açık unutupta duyduğumuz dın dın sesi

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

bahsettiğiniz sesi biliyorum ama bu ses o ses değil dedğim gibi farları açık unutupta duyduğumuz dın dın sesi

Anlıyorum ama dın dın sesi araç çalışmazken,far düğmesi açıkken(parklarda dahil) kapı açıldığında çıkar.Bunun haricinde ne durumlarda çıkar bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

Benzer problemi ben de yaşamıştım. Bu problemlerle birlikte aracımda alt devirlerde silkeleme de vardı. Sununda aracın tüm bu elektriksel arızalarının bobin kaynaklı olduğunu bulduk. Belki de sizinki de böyle birşeydir. Konusu da şu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237892-arac-hareket-halindeyken-kapi-acik-ikaz-isigi-yaniyor/page__fromsearch__1

Umarım sorununuzu bir an önce çözersiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

hayır manuel aracım

Sorma sebebim;

Otomatiklerde araç vitesteyken kapı açılsın araçtan uyarı sesi geliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...