Emrullah Gül 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Arkadaşlar bilirsiniz farları açık unutup araçtan indiğimiz zaman araç uyarı sesi veriyo farlar açık diye ben bu sesi bu aralar araç yolda normal seyrinde giderken bir kez ötüp susuyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Haydar bey doğru söylemiş, aracın kapılarla beraber bagaj ve kaput kontrollerinide yaparsanız iyi olur oralardan da yapabilir. Kolay gelsin...... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 O uyarı sadece sürücü kapısından geliyor.(mondeo için) Bence ilk bakılması gereken yer sürücü kapısının swichi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Arkadaşlar bilirsiniz farları açık unutup araçtan indiğimiz zaman araç uyarı sesi veriyo farlar açık diye ben bu sesi bu aralar araç yolda normal seyrinde giderken bir kez ötüp susuyor neden acaba yardımlarınızı bekliyorum Peki bu olayı farlarınız açık durumdayken mi yapıyor ? yoksa farlar kapalı konumdayken de duyuyor musunuz ? Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 Peki bu olayı farlarınız açık durumdayken mi yapıyor ? yoksa farlar kapalı konumdayken de duyuyor musunuz ? Farlar kapalıyken yapıyor araç yolda normal seyrindeyken Bencede ilk bakılacak yer şoför tarafı kaput ve bagajdan olacağınıı sanmıyorum Yorum bağlantısı
Murat Işık 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 farlar açıkta olsa araç çalıştığı için uyarı sesi vermez aracın kontağının kapatılıp en az park lambasının yanması gerekli uyarı için. Siz hem farlar kapalı hem araç çalışır halde diyorsunuz farklı bir ola var bence... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bence de farlarınız da kapalı konumdayken böyle bir uyarı sesi geliyorsa başka bir durum var..Kapı swichleriyle ilgili değil bence. Aracınızda LPG var mı? 30 Mayıs 2013 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 Bence de farlarınız da kapalı konumdayken böyle bir uyarı sesi geliyorsa başka bir durum var..Kapı swichleriyle ilgili değil bence. Aracınızda LPG var mı? evet lpg li aracım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 evet lpg li aracım Bence duyduğunuz ses lpg ikaz sesi olabilir.Kısa süreli benzine geçiş yada gaz biterken veya buna benzer başka bir şey olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 Bence duyduğunuz ses lpg ikaz sesi olabilir.Kısa süreli benzine geçiş yada gaz biterken veya buna benzer başka bir şey olabilir. bahsettiğiniz sesi biliyorum ama bu ses o ses değil dedğim gibi farları açık unutupta duyduğumuz dın dın sesi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 bahsettiğiniz sesi biliyorum ama bu ses o ses değil dedğim gibi farları açık unutupta duyduğumuz dın dın sesi Anlıyorum ama dın dın sesi araç çalışmazken,far düğmesi açıkken(parklarda dahil) kapı açıldığında çıkar.Bunun haricinde ne durumlarda çıkar bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 Benzer problemi ben de yaşamıştım. Bu problemlerle birlikte aracımda alt devirlerde silkeleme de vardı. Sununda aracın tüm bu elektriksel arızalarının bobin kaynaklı olduğunu bulduk. Belki de sizinki de böyle birşeydir. Konusu da şu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237892-arac-hareket-halindeyken-kapi-acik-ikaz-isigi-yaniyor/page__fromsearch__1 Umarım sorununuzu bir an önce çözersiniz. Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 Araç otomatik mi? hayır manuel aracım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mayıs 2013 Paylaş 31 Mayıs 2013 hayır manuel aracım Sorma sebebim; Otomatiklerde araç vitesteyken kapı açılsın araçtan uyarı sesi geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts