Burak Atıcı 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 arkadaşlar merhaba 2007 focus 2 dizel otomatik ghia model araba aldık araba yokuştaydı vitesi r konumuna getirdim frene basılı tuttum biraz bıraktım hemen öne doğru kaçtı tekrar denedim yine aynısını yaptı anlamadığım bu arabada yokuş kalkış desteği yokmu bilen varmı yoksa eğer çok saçma değil mi ? Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 Haziran 2013 Paylaş 1 Haziran 2013 bildiğim kadarıyla yokuş kalkış desteği yok. ancak otomatik araç rampada salmamalı derler... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Haziran 2013 Paylaş 2 Haziran 2013 aracınız cvt yani yarı otomatik bir şanzımana sahip ve bunlarda yokuş kalkış desteği yok. tam otomatik araçlarda araç geri kaydırmaz ama sizin aracınız yarı otomatik ve yokuş kalkış desteği yok. bu yüzden size tavsiyem kesinlikle bunu bir daha yapmayın. dik rampalarda ve aracın kayacağını düşündüğünüz her yerde mutlaka el frenini kullanın. aksi taktirde yakın zamanda şanzumanla ilgili sıkıntılarınız baş göstermeye başlayacaktır. 3 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 2 Haziran 2013 Paylaş 2 Haziran 2013 Bu sanzimana dikkat cokca sefkat gosterin 1 Yorum bağlantısı
Enes Suzen 2 Haziran 2013 Paylaş 2 Haziran 2013 öncelikle aracın hayırlı olsun.ama bu zamana kadar focusun dizel otomatiğini tavsiye edeni görmedim Yorum bağlantısı
Hakan Çalışkan 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 arkadaşlar merhaba 2007 focus dize ghia yarı otomatik alınır mı sizce Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Bakım geçmişi çok önemli.Özellikle şanzımanı Yorum bağlantısı
Recommended Posts