Hüseyin Yergin 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 geçmiş olsun Hüseyin, Ehtiyar söyledi de konudan haberim oldu. neyse sıkma canını, Allah korumuş. Sağolasın abicim hep ehtiyarın yüzünden zaten :D :D Buluşmalarda araba ve yemekten başka ne konuşuluyor ki ehtiyar Araba, yemek sonra tekrar yemek, tekrar yemek arada yorulunca arabaya devam. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Sağolasın abicim hep ehtiyarın yüzünden zaten Araba, yemek sonra tekrar yemek, tekrar yemek arada yorulunca arabaya devam. Hihohayt, yaşasın ihale bende kaldı yippuuuuuu 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Sağolasın abicim hep ehtiyarın yüzünden zaten Araba, yemek sonra tekrar yemek, tekrar yemek arada yorulunca arabaya devam. Hihohayt, yaşasın ihale bende kaldı yippuuuuuu Abi yemek-araba-yemek-araba başka ne konuşacağız :D 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin 3 Haziran 2013 Yazar Paylaş 3 Haziran 2013 tabi tabi, sahilde cafede otururkene öyle demiyordun ama, gözler fıldır fıldır dönüyordu. sakın yalanlama, koskoca devletin memuru şahit. :D Abi beni karıştırmayın iki ehtiyarın arasına girilmez. Hem senin de gözünden birşey kaçmıyor o konuya gelirsek şimdi burada yazamıyom 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2013 Paylaş 3 Haziran 2013 Can Uzunefe patlak lastik ile Edirneden İstanbul'a gitmişti.. 16 psi hava vardı lastikte... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/195757-tiremoni-lastik-isi-ve-basin-izleme-sistemi-tpms/ Bundan almak lazım... Selçuk geçen gün aradı beni.. Lastiğim patlakmış, bu cihaz sayesinde farkettim, yoksa bu halde yola çıkardım, kısa süre önce kontrol etmiştim diyordu.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Can Uzunefe patlak lastik ile Edirneden İstanbul'a gitmişti.. 16 psi hava vardı lastikte... Edirne degil Abi, Botaş virajından (Tekirdağ) 215 ile AMG ile kapışırken patlamıştı 215km ile giderken lastiğin fıslama sesini duyup, duruyor.. Arkasındaki M3 BMW, AMG durup, oo sen kocaoğlan değilmisin deyip, yardımcı olmuşlardı.. 16 değil 8psi hava vardı Abi, lastik kendini tamir ediyormuş ( cooper Tıres) iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Edirne degil Abi, Botaş virajından (Tekirdağ) 215 ile AMG ile kapışırken patlamıştı 215km ile giderken lastiğin fıslama sesini duyup, duruyor.. Arkasındaki M3 BMW, AMG durup, oo sen kocaoğlan değilmisin deyip, yardımcı olmuşlardı.. 16 değil 8psi hava vardı Abi, lastik kendini tamir ediyormuş ( cooper Tıres) Ulen amma sallamışım bende Sonuçta lastik patlaktı ama 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 büyük geçmiş olsun ALLAH kazadan beladan korusun hepimizi. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Haziran 2013 Paylaş 4 Haziran 2013 Ulen amma sallamışım bende Sonuçta lastik patlaktı ama Abartma abi sende yahu, okadarda değil, Patlak olduğu dışında hep sallamışın iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts