Murat Yalçın 7 Haziran 2013 Yazar Paylaş 7 Haziran 2013 Dİ Basmadım. Gidiyor zaten araba. Hocam nasıl oluyor o öyle ? Arac dizel mi benzinlimi ? Benim 1.25 fiesta da olur mu ? yada ne tür araçlarda olur ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 aynen hirolik artı hareketli volan, kangoo nasıl Yıl 1913. İlk debriyajlı kavrama icat edildi. O kadar mükemmel çalışıyorki Kangoo hala o sisteme sadık 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Servet stayla ise aracı vitese takmadan ve debriyaja basmadan, birinci veya ikinci vitese geçecekmiş gibi vites kolunu itmektir, düz yolda başlar yürümeye ( Kısa süreli veya dur kalkta aşırı yorulunca kullanırım ) !! Sürekli bu şekilde dur kalk kullanımında, sekromençleri, vites kol yatağını ve baskı yayları haşat olur. !! Oldukça zararlı bir işlemdir.Kullanımı tecrübe ve aracı tanımayı gerektirir.Yoksa ilk denemede bile hasar açabilir. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Yıl 1913. İlk debriyajlı kavrama icat edildi. O kadar mükemmel çalışıyorki Kangoo hala o sisteme sadık Bizim fabrikada çok araç vardı bende en çok bedford u severdim vites geçişleri de süperdi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Haziran 2013 Paylaş 8 Haziran 2013 Bir seferde vitesi değişmez, aragazla, iki hamlede değişrdi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts