İçeriğe Yönlendir

Fulda Yazlık Lastik Değişimi

Fatih Cesko

Recommended Posts

Fatih Cesko

Merhaba arkadaslar.

Gecen gun aracimin kislik lastiklerini sokup yeni lastikler taktirdim, Gitigim lastikcide bizim araca uygun sadece 2 tur lastik vardi, birisi Sava bide Fulda. Tercihim Fulda dan oldu, Fuldanin SportControl modelini alip taktirdik bizim C-max a.

Kisa mesafede bir kac km kulandim fakat simdilik bisey hissedemedim, bugun otobana cikicam ondan sora detaylari yazarim

bunlar da goruntuleri.

20130605091525.jpg

20130605091529.jpg

20130605092607.jpg

20130605093250.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fatih Bey;

Konunuzu uygun yere taşıdım ve başlığı konuya uygun şekilde düzenledim. Bilginize.

Teşekkürler.

Lastikleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Bir lastiğin tam olarak test edilmesi için 1000 km yol gitmesi gerekmektedir.Pişman olmazsınız inşallah.

Ben Petlas aldığımda çok tereddütlüydüm. Duyduklarım okudukların çok tedirgin etmişti. Şükür 30bin km oldu. İnşallah sizde memnun kalırsınız.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

bende kışlıktan yazlığa geçince bir fark göremedim hatta sordum bunlar gerçekten yazlıkmı sanki kışlık lastik gibi tırnakları var dedim.

kaça maloldu yazlıklar?kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

Fatih Bey;

Konunuzu uygun yere taşıdım ve başlığı konuya uygun şekilde düzenledim. Bilginize.

Teşekkürler.

Lastikleriniz hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Bir lastiğin tam olarak test edilmesi için 1000 km yol gitmesi gerekmektedir.Pişman olmazsınız inşallah.

Ben Petlas aldığımda çok tereddütlüydüm. Duyduklarım okudukların çok tedirgin etmişti. Şükür 30bin km oldu. İnşallah sizde memnun kalırsınız.

Tesekurler Mehmet bey.

Demeki biraz daha yol yapmam gerekiyormus ondan sora yorumumu yazarim.

bende kışlıktan yazlığa geçince bir fark göremedim hatta sordum bunlar gerçekten yazlıkmı sanki kışlık lastik gibi tırnakları var dedim.

kaça maloldu yazlıklar?kazasız belasız sürüşler dilerim.

Tesekurler adaş :)

Yazliklar tanesi 139.5 Euro dan x 4 = 558 Euro toplamda odedik.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

İyi fiyatmış.

Burada Lassa veya Conti almak istesek Lassa 350 tl conti 400 tl tanesi.

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

Dogrusunu soylemek gerekirse bana da fiyat pahali geldi, bizim eski C-max ta 16' jant vardi. 2 yil once Sava markali lastiklere tanesini 85 Euro'dan almistik.

Bundaki 17', buyukluk acisindan daha pahali oldugunu soyledi adam.

Yasadigim ve lastikleri aldigim ulke Kosova

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

burada bulamıyoruz bunları :kafa:

Caglar bey. Gelin bi balkan turu yapin, o vesileyle lastiklerinizi de degistirirsiniz :p

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Çok pahalı yahu... Bilmiyorum çok mu özel lastiklerde fiyat uçuk geldi bana 1400 TL lastik başına 350 TL gerçi 50 yanak ve R17 farkıda var ama okadar etkilermi bilemedim geçen gün HB de 205 55 R16 Dunlop lastikler 149TL idi.

Yorum bağlantısı
Fatih Cesko

Bu arada bu yazlik lastikler ile yakin tuketiminde bi deisiklik beklemek gerekiyorumu, bildigim kadariyla kis lastikleri motoru daha fazla yorar dolayisiyla tuketim daha fazla olmasi gerekir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok pahalı yahu... Bilmiyorum çok mu özel lastiklerde fiyat uçuk geldi bana 1400 TL lastik başına 350 TL gerçi 50 yanak ve R17 farkıda var ama okadar etkilermi bilemedim geçen gün HB de 205 55 R16 Dunlop lastikler 149TL idi.

205/50/17 gibi bazı ebatlar, dudak uçuklatır, 225*/40/18 mesela, bedavadan hallicedir, 215/40/17 gibi bir ebat arayın da fenalık geçirirsiniz....

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Tesekurler Mehmet bey.

Demeki biraz daha yol yapmam gerekiyormus ondan sora yorumumu yazarim.

deli para :) ben 500 aldım 4 dünü :) lastikçi 145 istedi tanesine biz ağır bir pazarlıktan sonra 500 kapattık 4 lastiği :) markasını tam hatırlamıyorum ama continentalin alt markasıymış,yol tutuşunda sıkıntı olmadı performans olarak çok farklılık görmedim eski micheal lastiklerimle ne aldıysam bunlada aynını aldım.Yalnız bu lastikleri taktıktan sonra afyona gitmiştim yolculuğun çoğu gece geçmişti ve hava eksilerde idi yazlık lastik olmasına rağmen aracımda en ufak silkeleme yoldan çıkma frenlemede güvensizlik olmadı 120 altınada hiç düşmedim.Yazlastiği olmasına ve marka olmamasına rağmen kış memleketlerinde iyi izlenim verdi :)

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

205/50/17 gibi bazı ebatlar, dudak uçuklatır, 225*/40/18 mesela, bedavadan hallicedir, 215/40/17 gibi bir ebat arayın da fenalık geçirirsiniz....

Biliyorum abi, bir ara 17 jant bakıyordum bu yüzden vazgeçtim 16 güzeldir candır :) Hatta 15 jant takıp yanağı 65 e çeksek hem biraz konfor artar hemde lastik değişimi bi hayli ucuzlar :)

Gerçekten yanak inceldikçe fiyat bir hayli abarıyor. Dediğin ebatlar uçuk gerçekten, 17 50 205 de yine Nexen gibi ortalama markalarda uygun fiyat var :) Fulda da en üst seviye markalardan değil yanılmıyorsam o sebeple biraz pahalı geldi bana Michlen olaydı iyi derdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...