Tufan Günaydın 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 arkadaşlar son 2 aydır ara sıra arabada tekleme vardı teklemeden kastım 1-2 sn ye kadar gazı tüm kesiyordu ve aşırı bi silkeleme yapıyordu sonunda gauge test te arıza kodunu verdi (E 196 arıza kodu) kodu netten arattırdığımda krank pozisyon sensörünü gösteriyor daha önceki aracımda da (kangoo 1.9 dizel) krank pozizyon sensöründen dolayı araba stop ediyordu onun sorunu sokette cıkmıstı soketi sağlamladım sorun kalmamıstı ama c-max ta motorun sağına soluna baktım krank pozisyon sensörünü göremedim aceba bu sensör arabanın neresinde bilen varmı yardımcı olursanınz sevinirim bu sensörün soketini bi kotrol edeyim sorun varsa soketi sağlamlayım eğer sensör bozuksa netten sipariş edeyim (araç=C-Max 1.6 tdci ghia) Yorum bağlantısı
Onur Urhan 9 Haziran 2013 Paylaş 9 Haziran 2013 Krank devir sensörü krank kasnağının dibinde. sağ teker tarafından bakınca görünür. tekeri sökerseniz daha rahat görürsünüz Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 Krank devir sensörü krank kasnağının dibinde. sağ teker tarafından bakınca görünür. tekeri sökerseniz daha rahat görürsünüz teşekkurler Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 teşekkurler Son durum nedir? Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 16 Haziran 2013 Yazar Paylaş 16 Haziran 2013 Son durum nedir? hocam soketi temizledim taktım sorun düzeldi daha önceki aracımda da başıma gelmişti araba anlık gaz kesiyordu 1-2 sn ye kadar bu bu sürede zarfında motor sistem arızası yazıp tekrar kayboluyordu şükür sokettenmiş lastiği sökmeden söketi cıkarıp temizledim sensörde bu gecenlerde triger taktırırken cıkarıp tekrar temizledim Yorum bağlantısı
Recommended Posts