İçeriğe Yönlendir

Avukat Arkadaşlardan Fikir Almam Lazım

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Rıdvan Ergün
(düzenlendi)
On 20.07.2013 at 01:39, Rıdvan Ergün yazdı:

Gizli olarak kaydedip bu kaydı kullanmak suçtur. Adınıza hat açarken imza atılmış olmalı. Atılan imzaların onun elinden çıkıp çıkmadığının incelenmesini isteyebilirsiniz.

On 20.07.2013 at 01:45, Aydın Akdeniz yazdı:

imzadan gidemiyoruz . videolarda işyerinin güvenlik kamerasıyla çekildi .

On 28.12.2016 at 12:36, Aydın Akdeniz yazdı:

epey zaman oldu ama dava yeni sonuçlandı :)

avukata vermiştim vekaleti onlarda türkcelle bu borç bizim değil diye dava açtılar. yaklaşık 20 duruşma oldu. duruçmanın birinde eylemi yapan kişi ile birlikte ifade verdim . video kayıtları imza örnekleri derken mahkeme haklı olduğuma karar kıldı. tanık olan kişiler aynı şahıs tarafından aynı şeylere maruz kalan kişiler. hepsinin ifadesi alındı. türkcelle karşı haklı olduğuma karar verildi. gelen icra tutarlarını ödemiştim dekontları avukatımda. türkcellden yapılacak olan ödemeyi bekliyorum şimdi oda muhtemelen itiraz edipte işi yokuşa sürmezse 1-2 ay içinde olacak. 

Demek ki imzadan gidilebiliyormuş ;):) 

Geçmiş olsun. 

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
2 saat önce, Rıdvan Ergün yazdı:

Demek ki imzadan gidilebiliyormuş ;):) 

Geçmiş olsun. 

imzalardan değilde tanıklardan çözüldü abi. imzalar bana aitti zaten. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
On ‎6‎.‎8‎.‎2017 at 09:46, Aydın Akdeniz yazdı:

imzalardan değilde tanıklardan çözüldü abi. imzalar bana aitti zaten. teşekkürler.

imza atmış olmana rağmen nasıl haklı çıktın, onu anlayamadım. İmza ile kabul ettiğin konuda tanık ile kurtulamazsın. Burada bir soru işareti var.

Gerçekten çok merak ettim.

Karar örneğini özelden veya buradan paylaşanda bir sakınca var mı?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
3 dakika önce, Rıdvan Ergün yazdı:

imza atmış olmana rağmen nasıl haklı çıktın, onu anlayamadım. İmza ile kabul ettiğin konuda tanık ile kurtulamazsın. Burada bir soru işareti var.

Gerçekten çok merak ettim.

Karar örneğini özelden veya buradan paylaşanda bir sakınca var mı?

işyerim var abi. kimlik bilgilerim vergi levham herşey gelen temsilcilerde var. kullandığım yaklaşık 10 hat var elemanlar ve araç takipler. gelen kişi birlikte vakit geçirdiğim kişi olduğu için indirim var uygun tarife falan diye sürekli imza alıyordu. üzerini kendi tamamlamış. aynı şekilde bir kaç akrabasınada aynısını yapmış. diğer kişilerde dava açmış. diğer davalar ve tanıklardan dolayı. dolandırıcı olduğu kesinleşti. 3 sene sürdü tabi. türkcell paramı ödedi. kimden alır nasıl alır bilemem. duyduğuma göre sigortalı çalışamıyormuş hiçbiyerde. maaş haczinden dolayı olabilir. şuanda isşiz. avukatım davayı türkcelle açmıştı. suçsuz olduğum anlaşıldı. evrak olarak elimde bişey yok avukattadır. merakta etmedim. 

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
2 saat önce, Aydın Akdeniz yazdı:

işyerim var abi. kimlik bilgilerim vergi levham herşey gelen temsilcilerde var. kullandığım yaklaşık 10 hat var elemanlar ve araç takipler. gelen kişi birlikte vakit geçirdiğim kişi olduğu için indirim var uygun tarife falan diye sürekli imza alıyordu. üzerini kendi tamamlamış. aynı şekilde bir kaç akrabasınada aynısını yapmış. diğer kişilerde dava açmış. diğer davalar ve tanıklardan dolayı. dolandırıcı olduğu kesinleşti. 3 sene sürdü tabi. türkcell paramı ödedi. kimden alır nasıl alır bilemem. duyduğuma göre sigortalı çalışamıyormuş hiçbiyerde. maaş haczinden dolayı olabilir. şuanda isşiz. avukatım davayı türkcelle açmıştı. suçsuz olduğum anlaşıldı. evrak olarak elimde bişey yok avukattadır. merakta etmedim. 

Anladım teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...