İçeriğe Yönlendir

35 A L 8008

Sercan Özsaraç

Recommended Posts

Çağlar Bayur

:nazar:

hiç böyle paspas görmedim, deri kaplama derken? söküp takması kolay mı? nasıl sabit duruyor?

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Güle güle kullanın.Jantlar hariç geri kalan her şey süper.(Şahsen siyah jant sevmiyorum)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Özsaraç

Araç güzel fakat ben olsam arka bagaj kapağındaki krom kaplamayı sökerdim ve park sensörlerini gövde rengine boyardım. Gerisi zaten mükemmel  :nazar:  :flowers:

Krom kaplama olayını bende düşündüm, ancak böylede güzel geliyor gozume, standart kalmasını uygun gordum, aşırıya kaçmamak için... teşekkürler yorumunuz için...

Geçen gün bu arabayı karşıyakada gördüm sanırım. Vaybe! güzel yapmış arabayı fiesta alırsam böyle yaparım demiştim. Tebrikler belki st deki gibi sarı veya siyah çizgi olabilir 

Large%20Image.jpg?p=090316_12:23

Evet hocam Karşıyakada yaşıyorum zaten, jantların etraına sarı şeritten düşünebilirim... Ama kaporta uzerıne şeritler hosuma gitmiyor, arabanın klasmanı belli :) abartıya kacınca hos durmuyor...

:nazar:

hiç böyle paspas görmedim, deri kaplama derken? söküp takması kolay mı? nasıl sabit duruyor?

Paspas değil zaten, tabanları ( ön arka bagaj) deri döşeme kaplattırdım.. Paspası var zaten, fotoğraf için kaldırdım :)

Yorum bağlantısı

maşallah  10numara araç jantlar orjınal rengi olsa daha ıyı olurdu bence

Yorum bağlantısı
Sercan Özsaraç

maşallah  10numara araç jantlar orjınal rengi olsa daha ıyı olurdu bence

orjinal rengini beğenmiyorum, aracı göstermiyor, ve herkesin gri :) farklı olmasını istedğim için.. böyle yaptım.. tabi tercih meselesi :)

Yorum bağlantısı
Sercan Özsaraç

41 kere maşallah izmirde gördüm en temiz modlu fiestalardan biri :nazar:

teşekkür ederim.. yorumunuz için.. :) gördüğünüzde kornayı basın çekinmeyin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Yapılanlar gayet kararında olmuş, göze hitap ediyor gerçekten, iyi günlerde kullanın...( KSK... :give_heart2: )

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...