Uğur Kamil 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Konuyu hangi bölüme açsam diye kararsız kaldım Orjinal teyb'in cd okuyucu bozulduğu için fm transmiter cihazı kullanıyorum. Bir süre daha bu şekilde idare etmem gerektiği için birkaç sorum olcak. Çakmaklıkta direk ellektirik olduğu için cihazı kapatmadığım süre açık kalıyor buda arabadan acil çıkmam gerektiginde zaman kaybına neden oluyor. 1. Çakmaklığı kontağa bağlamak kolaymı? 2. Çakmaklığın orjinalliğini bozmasamda sağ taraftaki boş alana kontağa bağlı yeni bir çakmaklıkmı yapsam acaba diyorum? Bu alana nerden nasıl bir bağlantı yaparak elektirik alabilirim? 3. Hangi işlemi yapmak daha mantıklı ve kolay ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Connect elektrik tesisatina işlemi uzman elektrikcide yaptırın. Hassastır Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Navigasyona yapmıştım ben teyp sökülür elektrik olan kabloların yanında sarı kırmızı siyah kablo vardır sarı olana kontaktan elektrik gelir siyaha - yi bağlarsın ama dikkat et bağlıcağın şey çok amper çekecek bişey olmasın ben navigasyonun çakmaklığını direk arkadaki kablolara bağlayıp sadece balayacağım ucunu dışarı çıkarmıştım çakmaklık girişide gizlenmiş oldu. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Uğur Kamil yazdı: 2. Çakmaklığın orjinalliğini bozmasamda sağ taraftaki boş alana kontağa bağlı yeni bir çakmaklıkmı yapsam acaba diyorum? Bu alana nerden nasıl bir bağlantı yaparak elektirik alabilirim? Bende çakmak girişini konsolda sağdaki kapalı yere almayı düşünüyorum, var mı bunu daha önce yapan? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Resimle de göstereyim, soldaki çakmak girişini sağ taraftaki kapalı yere almayı düşünüyorum, var mı yardımcı olabilecek? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Sarp D. Uygur yazdı: Bende çakmak girişini konsolda sağdaki kapalı yere almayı düşünüyorum, var mı bunu daha önce yapan? Kabloları o kısma yetmeye bilir,ek yapmanız gerekebilir. Onun dışında zor bir yanı yok o kısmı söküp çakmaklığı diğer tarafa monte ediceksiniz Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 İlk defa sökeceğim için önceden yapan varsa ince noktasını biliyordur diye sormuştum da neyse. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Sarp D. Uygur yazdı: İlk defa sökeceğim için önceden yapan varsa ince noktasını biliyordur diye sormuştum da neyse. Çakmak içine parmak sokularak çekince çıkar, diğer taraftaki eğer kapaksa zaten o kapağı diğer yere takmak yeterli olacaktır...Kablosu yetmez ise aynı çapta kablo ekleyin mutlaka ki çakmaklık bazen akım çeken cihazlar için lazım olabilir..Olumsuz bir durum yaşanmasın...Bana sorarsanız yeterli kablo vardır arkasında çünkü üretim esnasında çakmak o tarafa takılabilir diye kablo ayarlanmıştır.. 2 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Serkan Toker yazdı: Çakmak içine parmak sokularak çekince çıkar, diğer taraftaki eğer kapaksa zaten o kapağı diğer yere takmak yeterli olacaktır...Kablosu yetmez ise aynı çapta kablo ekleyin mutlaka ki çakmaklık bazen akım çeken cihazlar için lazım olabilir..Olumsuz bir durum yaşanmasın...Bana sorarsanız yeterli kablo vardır arkasında çünkü üretim esnasında çakmak o tarafa takılabilir diye kablo ayarlanmıştır.. Valla abi sağ taraftaki kapağı söktüm orda problem yok ama çakmaklığı söktüğümde 2 cm kadar dışarıya çıkıyor sonrası gelmiyor, anladığım kadarıyla arkadan çıkartmamız gereken bir şeyler var. İki kademe klipsi var birini açıyorum ve ikinciyi açamıyorum çünkü. Değiştirince çok sevinicem, telefonu şarj ederken kablonun elime ayağıma dolanmasından çok rahatsız oluyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 benimde benzer bir problemim vardı focus 1 de sigorta kutusuna bi baktım 1 tane sigorta boşta ordan çıkış aldım oda kontağa bağlıymış ordan kullanıyorum bende Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 Sarp D. Uygur yazdı: Valla abi sağ taraftaki kapağı söktüm orda problem yok ama çakmaklığı söktüğümde 2 cm kadar dışarıya çıkıyor sonrası gelmiyor, anladığım kadarıyla arkadan çıkartmamız gereken bir şeyler var. İki kademe klipsi var birini açıyorum ve ikinciyi açamıyorum çünkü. Değiştirince çok sevinicem, telefonu şarj ederken kablonun elime ayağıma dolanmasından çok rahatsız oluyorum. Sağa sola esneterek çıkması lazım aslında. Çakmak gövdesinde tırnaklar vardır ama o kadar sıkı tutmazlardı eskiden... Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Çakmagın eksi yada artı ucuna 80 amperlik bir rolenin tetik uçlarına kontak açık 12 volt ile sistem yapılırsa en garanti yol olabilir. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Ben sadece sol taraftaki çakmaklığı sağa alabilsem rahatlayacağım açıkçası başka ikinci bir girişe gerek yok, zaten arabanın ön konsolda bir, orta konsolda arka yolcular için iki, bagaj sağ kaputta üç olmak üzere yeteri kadar çakmaklığımız var Yorum bağlantısı
Recommended Posts