İçeriğe Yönlendir

A5 2.0 Tfsi Quattro

Doğu Kemik

Recommended Posts

Doğu Kemik
(düzenlendi)

Fiestayı sattıktan sonra araç arayışlarım devam etmekte. Hedef D segmenti ancak yaşa da uygun sportif özellikler barındıran bir araç arıyorum. Görsel olarak Audi A5 hep hoşuma gitmiştir ve piyasada nadir bulunan, gözlerimi alamayıp uzun uzun baktığım araçlardan biridir. Çevremde araçla ilgili bilgisi olan insan sayısı yok gibi bu nedenle forum üyelerimize danışmak istedim. A5 2.0 TFSI Quattro' yu nasıl bilirsiniz? (Günlük yaptığım yol 5-6 km kadar ayda bir en fazla iki defa şehir dışına çıkarım, aylık ortalama 1500 km )

tarihinde Doğu Kemik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Fiesta'dan sonra A5 olmamış, bence Bugatti Veyron'a filan yazılmak lazım :D

A5'im olsun kapımda yatsın, işe otobüsle gitsem de olur :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Fiesta = kıllı tellakların yaptığı masaj.

A5 = uzak doğulu kızların ayak masajı.

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik
(düzenlendi)

Şunu söyliyim, Fiesta da sonra seni anca bu kurtarırdı  :D

Hep masraf hep masraf bunu ellemeyiz artık  :D

Bugatti yi hiç sevemedim yoksa yazılırdım  :D

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Jetta, Yeni Toledo, Golf 7, Leon...................

Şaka bi yana bütçeniz uygunsa neden olmasın...

Hocam bugün sizin arabayı öğretmenevinin ara sokağında gördüm müsait bir zamanda bir buluşma Yozgat ta organize edelim  :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Veyron için bendeki fiesta dan olucak, yeniler tırt biliyorsun  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evet, okulda seminer dönemi başladı, çıkışta arkadaşlarla öğretmen evinde bir kaç el okey, batak oynuyoruz :)

Benim için uygun, Yozgat'ta bir kaç kişi daha var fakat henüz forumda aktif göremedim. Uygun bir zamanda, özellikle Şahintepesi'nde :) bir buluşma ayarlanabilir.

1 ağustostan sonra yapın ben geleceğim inşallah.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2.0tdi a bakının derim.

Patronda var bu arada A5, 1 kere kullandım. İlk görüşte aşk derler ya :wub:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Fiestayı sattıktan sonra araç arayışlarım devam etmekte. Hedef D segmenti ancak yaşa da uygun sportif özellikler barındıran bir araç arıyorum. Görsel olarak Audi A5 hep hoşuma gitmiştir ve piyasada nadir bulunan, gözlerimi alamayıp uzun uzun baktığım araçlardan biridir. Çevremde araçla ilgili bilgisi olan insan sayısı yok gibi bu nedenle forum üyelerimize danışmak istedim. A5 2.0 TFSI Quattro' yu nasıl bilirsiniz? (Günlük yaptığım yol 5-6 km kadar ayda bir en fazla iki defa şehir dışına çıkarım, aylık ortalama 1500 km )

Audi yi iyi bilen bir arkadaşım almayacağım tek motor TFSİ dir der.

TFSİ nin (sanırım 200hp civarında güç üretiyor) yanına bir de 4 çeker eklenirse sağlam yakıyor diye biliyorum.

İnan bende A5 gördü mü gözümü alamam. Ama motor seçeneklerinden çok da anladığımı söyleyemem. 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

2.0 ve tfsi kelimelerini yanyana görünce bile adrenalin salgılıyorum. :D

Bir de 3.0 tfsi var ki...

Senin fiestaya takalım bir 3,0 TFSİ. Senden kıymetli mi? :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

1,8 i arkadaşımda var 100 TL benzin ile ( 90-100 ) km sürat ile 140 Km gidebildik... Araç güzel sessiz sakin fakat hızlanması bence vasat... 100 km hız ile giderken bastığın zaman gaza araba birden toparlansın ister insan fakat biraz geç toparlıyor kendini...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Dıştan bakılan gözler demek genelde yanlış oluyor. Kuzenimde A6 var onun kuzeninde A5 tfsi var her anlamda daha hızlı bir araba.

Aşağıdaki videoda şansa yanımıza gelen A5 i görebilirsiniz.

A6 ile giderken yanımızda uzayan tek stock araba idi A5 TFSI Quatro.

http://www.youtube.com/watch?v=Fysj1lG61BY

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Dıştan bakılan gözler demek genelde yanlış oluyor. Kuzenimde A6 var onun kuzeninde A5 tfsi var her anlamda daha hızlı bir araba.

Aşağıdaki videoda şansa yanımıza gelen A5 i görebilirsiniz.

A6 ile giderken yanımızda uzayan tek stock araba idi A5 TFSI Quatro.

http://www.youtube.com/watch?v=Fysj1lG61BY

Gidişinde sıkıntı yok ama motor çok sorunlu dedi arkadaşım.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bu arada, 2.0 TFSİ'ler acayip yağ yakıyor, son durum nedir bilmiyorum ama bir tanıdıkta var, bagajında yağ bidonu eksik olmuyor..

evet yağ yakma sorunu var doğru.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Yakıtın yüksek oluşu ve yağ yakma sorununu okudum. Yağ yakma ile ilgili zamanla azaldı diyen de var parça değişimine giden de, yakıt yüksek özellikle 1.8 lerin 2.0 lardan daha fazla yaktığı söyleniyor. Araç ekonomi değil performans amaçlı deyip bir miktar sineye çekilebilir mi açıkçası aklım karışık. Neredeyse 3 hafta oldu arabasız:)) Sami videoyu youtube da izledim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-2009-saab-9-3-aero-2.0-ts-4x4-121001950/detay

Artık Saab çı olduk ya size de tavsiye edeyim.

Hem performans hem 4 çeker hem de kronik sorunu olmayan.

Motorsal parçaları her araç kadar pahalı olan (4 disk 4 balata +işçilik 650 tl/ önsilecek takımı orjinal 65 tl)

Hem de full+ full bir araç düşünün.

2014 de fabrika açılıyor ve Türkiye de ihaleye giriyor 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yakıtın yüksek oluşu ve yağ yakma sorununu okudum. Yağ yakma ile ilgili zamanla azaldı diyen de var parça değişimine giden de, yakıt yüksek özellikle 1.8 lerin 2.0 lardan daha fazla yaktığı söyleniyor. Araç ekonomi değil performans amaçlı deyip bir miktar sineye çekilebilir mi açıkçası aklım karışık. Neredeyse 3 hafta oldu arabasız:)) Sami videoyu youtube da izledim

tdi daha iyi olabilir.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Evren Erakçora

Abi dizelini alma multitronic şanzuman bela :(

Golf7 dizel gırtlak doldursana :) Yada A3 sedan yada a3 :) TDİ olsun bizden olsunlar...

golf mü?. konu a5 gibi bir araç , rüya oto gibi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...