Oğuzhan Demir 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Herkese selamlar. Yakın bölgelerde ufak toplantılar projemiz devam ediyor. Mehmet Güroğlu hocam bu hafta sonu itibari ile 1 hafta Trabzon'da olacak. Eğer katılım olursa bende ufak bir kaçamak yapıp eski memleketimde dostlarla bir araya gelmek istiyorum. Yakın illere sesleniyorum buradan ne dersiniz? Güzel olmaz mı? Gelebilme ihtimali olan arkadaşlardan gün belirtmelerini rica ediyorum. Benim için en uygunu 6 Temmuz Cumartesi. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Yarın Trabzona gitmek için yola çıkıyorum 3-5 gün oradayım tarih belli olursa katılmak isterim..Taa istanbuldan toplantıya geliyorum daha ne olsun 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 26 Haziran 2013 Yazar Paylaş 26 Haziran 2013 Yani bu hafta sonu pazar oradasın abi Katılım olursa bende Iğdır'dan geleceğim Haydi Karadeniz elleri görelim 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 Biz zaten burdayız. Ne zaman derseniz toplanırız. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 26 Haziran 2013 Paylaş 26 Haziran 2013 (düzenlendi) 29'u olursa büyük ihtimalle ben de gelebilirim, 6 Temmuz da KPSS sınavı var. 26 Haziran 2013 tarihinde Tamer Akkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 29'u olursa büyük ihtimalle ben de gelebilirim, 6 Temmuz da KPSS sınavı var. hocam öğleden sonra sınav yok bildiğim kadarıyla zaten biz de öğleden sonra toplanırız sanırım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 28 Haziran 2013 Yazar Paylaş 28 Haziran 2013 hocam öğleden sonra sınav yok bildiğim kadarıyla zaten biz de öğleden sonra toplanırız sanırım Aslında imkan olsa 29'u öğle Ordu'da Şahin abinin babasının defni sırasında yanında olabilseydik güzel olurdu. Ben kendimce hesaplar yaptım yetişemiyorum, daha doğrusu bu hafta sonu çıkamayacak gibiyim. Duruma göre yarın Erzincan'a doğru gidip gelebilirim ama tam belli değil savıştırmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 29 Haziran 2013 Paylaş 29 Haziran 2013 O zaman Ordu'ya topluca Şahin Abiye taziye ziyareti düzenleyelim. Uyar mı? Uygun gün ve saati siz belirleyin ben size uydurmaya çalışırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 yine karstayım gönlüm memleketimde kaldı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 Toplantı yalan olmuş gibi. Ama Karadeniz ekibi toplanırsa gelmek için elimden geleni yaparım. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Gezmek için bahane arıyorum zaten. Toplantı olursa iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Toplantı yalan olmuş gibi. Ama Karadeniz ekibi toplanırsa gelmek için elimden geleni yaparım. ne aradın ne sordun bi tel açsaydın hafta sonu orda kalırdım beklerdim seni dönüşte gönüllü şöförüm olurdun sıcakta arabanın içinde piştim yahu 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 ne aradın ne sordun bi tel açsaydın hafta sonu orda kalırdım beklerdim seni dönüşte gönüllü şöförüm olurdun sıcakta arabanın içinde piştim yahu Karadeniz ekibinden ses çıkmayınca daha ben ne yapayım hocam. Araba alayım affettireceğim kendimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Karadeniz ekibinden ses çıkmayınca daha ben ne yapayım hocam. Araba alayım affettireceğim kendimi sen araba alana kadar ben karstan gider 4 yıl geçer tekrar karsa dönerim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 sen araba alana kadar ben karstan gider 4 yıl geçer tekrar karsa dönerim Olsun oraya gelir orada şoförlük yaparım bende Geç olsun güç olmasın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts