İçeriğe Yönlendir

Trabzon'da Ufak Bir Toplantı Yapsak Mı?

Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Herkese selamlar. Yakın bölgelerde ufak toplantılar projemiz devam ediyor.

Mehmet Güroğlu hocam bu hafta sonu itibari ile 1 hafta Trabzon'da olacak. Eğer katılım olursa bende ufak bir kaçamak yapıp eski memleketimde dostlarla bir araya gelmek istiyorum. Yakın illere sesleniyorum buradan ne dersiniz? Güzel olmaz mı? 

Gelebilme ihtimali olan arkadaşlardan gün belirtmelerini rica ediyorum. Benim için en uygunu 6 Temmuz Cumartesi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Yarın Trabzona gitmek için yola çıkıyorum 3-5 gün oradayım tarih belli olursa katılmak isterim..Taa istanbuldan toplantıya geliyorum daha ne olsun :)  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Yani bu hafta sonu pazar oradasın abi :) Katılım olursa bende Iğdır'dan geleceğim :p

Haydi Karadeniz elleri görelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Akkan
(düzenlendi)

29'u olursa büyük ihtimalle ben de gelebilirim, 6 Temmuz da KPSS sınavı var.

tarihinde Tamer Akkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

29'u olursa büyük ihtimalle ben de gelebilirim, 6 Temmuz da KPSS sınavı var.

hocam öğleden sonra sınav yok bildiğim kadarıyla zaten biz de öğleden sonra toplanırız sanırım  ;)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

hocam öğleden sonra sınav yok bildiğim kadarıyla zaten biz de öğleden sonra toplanırız sanırım  ;)

Aslında imkan olsa 29'u öğle Ordu'da Şahin abinin babasının defni sırasında yanında olabilseydik güzel olurdu. 

Ben kendimce hesaplar yaptım yetişemiyorum, daha doğrusu bu hafta sonu çıkamayacak gibiyim. Duruma göre yarın Erzincan'a doğru gidip gelebilirim ama tam belli değil savıştırmaya çalışıyorum. 

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

O zaman Ordu'ya topluca Şahin Abiye taziye ziyareti düzenleyelim. Uyar mı? Uygun gün ve saati siz belirleyin ben size uydurmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Toplantı yalan olmuş gibi. 

Ama Karadeniz ekibi toplanırsa gelmek için elimden geleni yaparım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Toplantı yalan olmuş gibi. 

Ama Karadeniz ekibi toplanırsa gelmek için elimden geleni yaparım.

ne aradın ne sordun :bambam:  bi tel açsaydın hafta sonu orda kalırdım beklerdim seni dönüşte gönüllü şöförüm olurdun sıcakta arabanın içinde piştim yahu  :terle:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

ne aradın ne sordun :bambam:  bi tel açsaydın hafta sonu orda kalırdım beklerdim seni dönüşte gönüllü şöförüm olurdun sıcakta arabanın içinde piştim yahu  :terle:

Karadeniz ekibinden ses çıkmayınca daha ben ne yapayım hocam. Araba alayım affettireceğim kendimi :blush:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Karadeniz ekibinden ses çıkmayınca daha ben ne yapayım hocam. Araba alayım affettireceğim kendimi :blush:  

sen araba alana kadar ben karstan gider 4 yıl geçer tekrar karsa dönerim :crazy:  :hohoho:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

sen araba alana kadar ben karstan gider 4 yıl geçer tekrar karsa dönerim :crazy:  :hohoho:

Olsun oraya gelir orada şoförlük yaparım bende :D Geç olsun güç olmasın...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...