İçeriğe Yönlendir

Ön Alt Salincak Ön Burcu

Murat_Durmaz

Recommended Posts

Murat_Durmaz

herkese selam, daha önce direksiyon titremesiyle ilgili konu açmıştım. sıkıntıyı buldum. ön alt salıncak ön burcu imiş, bunun değişmesi gerekli dedi motorcu , benim araçta şu an orjinal takılı, bunun ithali 20 TL , orjinali 300 TL , motorcum bana dediki, ithal takacaksan hiç takma 6 ay sonra bu konuda yeniden gelirsin bana, orjinal takalım, sıfır ithal alsan bile senin aracındaki parça ithaldan daha iyi durumda dedi :) akıl istiyorum ne yapayım. ayrıca bu parçanın orjinini daha uygun fiyata alabileceğim bir yer bulabilirmiyim,,teşekkürler

NOT: daha önce titreme konusunda açmış olduğum bölümde daha çok ön diskler üzerinde durulmuştu. burdan bu parçanın direksyon titremesi yapacağını herkese hatırlatmak isterim,

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

herkese selam, daha önce direksiyon titremesiyle ilgili konu açmıştım. sıkıntıyı buldum. ön alt salıncak ön burcu imiş, bunun değişmesi gerekli dedi motorcu , benim araçta şu an orjinal takılı, bunun ithali 20 TL , orjinali 300 TL , motorcum bana dediki, ithal takacaksan hiç takma 6 ay sonra bu konuda yeniden gelirsin bana, orjinal takalım, sıfır ithal alsan bile senin aracındaki parça ithaldan daha iyi durumda dedi :) akıl istiyorum ne yapayım. ayrıca bu parçanın orjinini daha uygun fiyata alabileceğim bir yer bulabilirmiyim,,teşekkürler

NOT: daha önce titreme konusunda açmış olduğum bölümde daha çok ön diskler üzerinde durulmuştu. burdan bu parçanın direksyon titremesi yapacağını herkese hatırlatmak isterim,

Hocam çok basit bir hesapla sizi bu sıkıntıdan kurtarayım :) Şimdi yan sanayi parça 20 lira .Orjinal 300 lira.  Taktırma parası nekadar zor biyerde mi? daha öncesinde çok parça sökülmesi gerekiyor mu bu parçanın değişmesi için bilemiyorum.Ancak 6 ayda bir sıkıntı yarattıgını düşünürsek ki kullanımla ilgili 1 senede gider hiçte bozulmayabilir çıktıgınız gibide bozulabilir.yan sanayi parçadan 15 kere almanız demektir 300 liraya ulaşana kadar.İşçilik her sök takta 30 lira para verseniz yapar sizin orjinal parçaya ulaşana kadar 6 defa degisme hakkı kalır.Ustanız 6 ayda bir bozulur demiş 3 sene yapar buda.3 seneye kadarda aracı satarsınız ki sanmıyorum ben 6 ayda hemen tarih ve saatli olarak dakik bir şekilde bozulsun :) ben olsam yan sanayi takardım bi baktım çok çabuk sıkıntı çıkartıyor maddi durum düzelince orjinaline 300 lira verirdim o da sanayiye gitmeye bıkınca :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Orjinalden şaşılmaz, hemde bu parça çok önemli bir yerdeyse...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
(düzenlendi)

Hocam çok basit bir hesapla sizi bu sıkıntıdan kurtarayım :) Şimdi yan sanayi parça 20 lira .Orjinal 300 lira.  Taktırma parası nekadar zor biyerde mi? daha öncesinde çok parça sökülmesi gerekiyor mu bu parçanın değişmesi için bilemiyorum.Ancak 6 ayda bir sıkıntı yarattıgını düşünürsek ki kullanımla ilgili 1 senede gider hiçte bozulmayabilir çıktıgınız gibide bozulabilir.yan sanayi parçadan 15 kere almanız demektir 300 liraya ulaşana kadar.İşçilik her sök takta 30 lira para verseniz yapar sizin orjinal parçaya ulaşana kadar 6 defa degisme hakkı kalır.Ustanız 6 ayda bir bozulur demiş 3 sene yapar buda.3 seneye kadarda aracı satarsınız ki sanmıyorum ben 6 ayda hemen tarih ve saatli olarak dakik bir şekilde bozulsun :) ben olsam yan sanayi takardım bi baktım çok çabuk sıkıntı çıkartıyor maddi durum düzelince orjinaline 300 lira verirdim o da sanayiye gitmeye bıkınca :)

:)

http://www.yedekparcaford.com/?urun-6846-FIESTA-ON-ALT-SALINCAK-ON-BURCU--2-ADET--1999-2001-iTHAL.html bu da resmi arkadaşlar

tarihinde Murat_Durmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Orjinali 300 müüü??? çok atmış gibi geldi bana,ya da komple salıncak olarak fiyat vermiş olabilirler.Orjinalinin yerini kesinlikle tutmaz yan sanayi.titremeler devam edebilir.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Orjinali 300 müüü??? çok atmış gibi geldi bana,ya da komple salıncak olarak fiyat vermiş olabilirler.Orjinalinin yerini kesinlikle tutmaz yan sanayi.titremeler devam edebilir.

linke gördüğün o parçanın orjinalı 300 TL , o da siparişle gelecek, stokta yok, burç fiyatı bu, komplesi değil

Yorum bağlantısı

Salıncak burcunun 300 tl olduğunu servisten teyit ettinizmi?

En pahalı aracım accordtur onun salıncak burcu bile,55tl'dir.

Ama bazı araçlarda, burç ayrı gelmez(orjinal parça) komple salıncak gelir.

Salıncaklar 300 tl olmasın?

Yorum bağlantısı
Mert Çakar

Banada öyle geldi komple o fiyat olması lazım ya benim tahminime göre 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Burçlar tek satılmıyor..komple salıncak olarak satılıyor.. Fiyatıda pahalıdır.

Ben şanslıydım garantimin bitmesine 1 Ay kala bozuldu..

burçtan kasıt rotil değildir dimi?

Hayır değil
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fiestanın salıncağı bir değişikmiş   iki adet  burç var bir salıncakta birisi tahmini 20-30 lira arası diğeri tahmini 40 lira.  tabla ise tahmini tanesi 300 ile 1200 lira arası rakamlar çıkıyor.  şase nosu olsa daha nokta atışı olur  heralde 1200 lira olan ticari tip için. çünkü kombi mombi diyor   ama rotil ayrı olarak yok gibi mesela. salıncak ile travers arasında amma çok civata kullanmışlar fiestada :D

Hayır değil

yok başkan  burçda ayrı olarak satılıyor da getirirler mi orasını bilemem :D

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Hayır değil

verdiğim linkteki parça komple simi ? tek burç gibi duruyor

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Fiesta'yı bilmemde, Focus'ta ne yetkilide, ne parçacılarda bulamadım.. Otosan'da dahi yoktu burç..Yan sanayi olarak var ama o işe hiç bulaşmadım, bulaşmamda..

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hayır değil

abi biz mesela transit lerin tabla burclarını yapıyoruz :D ayrı satılmıyo diye birşey :D türkler yaparsa mevcut oluyo :D

yoksa zor

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

katalogta  focus için de olması lazım da :p getiriyorlar mı bilmiyorum orasını.  ben eski arabada komple salıncak değişmiştim.  burçların tamammı + işcilik ile salıncak+ işcilik arasında çok az para oynuyordu :D  yan sanayi kullanmak zorunda kalmıştım orjinali  bulamadık salıncağın. ama sıkıntı yapmadı hiç güzel ürün çıkmıştı yani :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Fiesta'yı bilmemde, Focus'ta ne yetkilide, ne parçacılarda bulamadım.. Otosan'da dahi yoktu burç..Yan sanayi olarak var ama o işe hiç bulaşmadım, bulaşmamda..

niye abi biz yıllaardır satıyoruz hemde transitlerin  şu ana kadar ne şikayet ne sorun oldu ama bursa da yapılan olursa en fazla 1 ay  :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

verdiğim linkteki parça komple simi ? tek burç gibi duruyor

Yan sanayide sıkıntı yok..

Orjinal burç maalesef yok, komple salıncak var.

Burdaki ithal sadece burç

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

hımm aksarayda merkez oto 300 lira olduğunu söyledi orjinalinin ve siparişle getirtiyor. fakat komplesi mi yoksa sadece burç mu onu bilemiyorum. dediğin gibi komple salıncak ta olabilir. ithal ürün hakkında ne söyleyebilirsiin, iş görürmü?

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

fiestanın salıncağı bir değişikmiş   iki adet  burç var bir salıncakta birisi tahmini 20-30 lira arası diğeri tahmini 40 lira.  tabla ise tahmini tanesi 300 ile 1200 lira arası rakamlar çıkıyor.  şase nosu olsa daha nokta atışı olur  heralde 1200 lira olan ticari tip için. çünkü kombi mombi diyor   ama rotil ayrı olarak yok gibi mesela. salıncak ile travers arasında amma çok civata kullanmışlar fiestada :D

yok başkan  burçda ayrı olarak satılıyor da getirirler mi orasını bilemem :D

mustafa surumu çoksa yapalım beya ne olacak basit iş burçlar

hımm aksarayda merkez oto 300 lira olduğunu söyledi orjinalinin ve siparişle getirtiyor. fakat komplesi mi yoksa sadece burç mu onu bilemiyorum. dediğin gibi komple salıncak ta olabilir. ithal ürün hakkında ne söyleyebilirsiin, iş görürmü?

komple salıncak rakamı dır o burçların en pahalısı 30 40 liradır

Yorum bağlantısı
Veysel Keskin

Marka Parça No Parça Tanımı Kdv Hariç Kdv Dahil

FORD 1S655K653AA BURC 70,73 TL 83,46 TL

Aradığınız parça buysa otosandan istetebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih Cumhur

o parcanın fıyatı 300 tl etmez kesınlıkle...alt takımı komple degıstırırsın 300tlye ustat..senın usta sallamıs..yan sanayı taktır...onunda kalıtelılerı vardır muhakkak..yan sanayı mallarda tseden gecıyor sonucta....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz
(düzenlendi)

Marka Parça No Parça Tanımı Kdv Hariç Kdv Dahil

FORD 1S655K653AA BURC 70,73 TL 83,46 TL

Aradığınız parça buysa otosandan istetebilirsiniz.

dostum bu ilanın olduğu siteyi bulana kadar canım çıktı, sonunda buldum. bu ürün orjinal mi bilmiyorum fakat orjinal ise fiyat iyi , ithal ise zaten 20 liraya bulunuyor. bilgin varmı bu konuda orjinal mi? ayrıca bu ön burç mu arka burç mu? bilgi de yok

http://www.paramparca.com/Parca/340426/1s655k653aa  link bu

o parcanın fıyatı 300 tl etmez kesınlıkle...alt takımı komple degıstırırsın 300tlye ustat..senın usta sallamıs..yan sanayı taktır...onunda kalıtelılerı vardır muhakkak..yan sanayı mallarda tseden gecıyor sonucta....

dostum dediğin doğru fakat bizim motorcu ithal alacaksan hiç alma dedi, senin şu kullandığın orjinal olan bozuk burcun ithalden iyidir diyo :))

tarihinde Murat_Durmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Veysel Keskin

O fiyat servis satış fiyatı. Parçayı söküp numarasına bakarsanız daha sağlıklı olur.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

O fiyat servis satış fiyatı. Parçayı söküp numarasına bakarsanız daha sağlıklı olur.

bu sitede tüm ürünler orjinal mi?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim anladığım kadarıyla bahsedilen parça alt tabla..Bunun burçları tek tek değişmez.Değiştirenler var ama randımanlı olmaz.Ben bu ön tablalardan çok çekmiştim öteki aracımda..Orjinalleri değiştirme gafletinde bulunmuştum ondan sonra 3-5 ayda bir tabla değiştirir hale gelmiştim..Artık gidip çıkma orjinal tabla alıp takacaktım o durumu gelmiştim :) Bunun öteki adı da salıncak olarak geçiyor..Şu parça ; siz siz olun sakın orjinal parçayı hemencik değiştirmeyin..

http://otomert.com.tr/Urun/Focus-Alt-Salincak-18mm-Ince-Rotil-2005-2009-SAG-pmu374.html

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...