Sezai Demir 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Arkadaşlar en son aracımın aküsünü değitirmiştim. Ondan sonra araçla seyir halindeyken arada bir silecekler kendi kendine çalışmaya başladı. Bazen dikkat dağıtabiliyor, sebebi ve çözümü nedir acaba? Yorum bağlantısı
Murat Bal 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Silecek kolunu kontrol ettirin,büyük ihtimalle sorunlu çıkacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Arkadaşlar en son aracımın aküsünü değitirmiştim. Ondan sonra araçla seyir halindeyken arada bir silecekler kendi kendine çalışmaya başladı. Bazen dikkat dağıtabiliyor, sebebi ve çözümü nedir acaba? aracınız titanium yani yağmur sensörü var ondan kaynaklı olabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Sezai Demir 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 aracınız titanium yani yağmur sensörü var ondan kaynaklı olabilir mi Ondan kaynaklı derken? Yani sensörde mi arıza olabilir? Yorum bağlantısı
Canberk Eken 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Camda sinek,böcek kalıntısı olduğunda,silecek kolu da otomatikteyse eğer sensör sileceği çalıştırabiliyor,özellikle uzun yollarda çok yaşıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Ondan kaynaklı derken? Yani sensörde mi arıza olabilir? evet olabilir. genelde kolu otomatikte mi tutuyorsunuz. eğer otomatikte tutuyor iseniz bazen yağmur olmasa da algılama yapıyor Yorum bağlantısı
Sezai Demir 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 Şu an bildiğim kadarıyla otomatikte değil ama yine de bir bakayım. Yorum bağlantısı
Mert Çakar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Sensörün önünde sinek filan oldugunda çoğu zaman böyle bir durum olabiliyor. Yorum bağlantısı
Sezai Demir 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 Teşekkürler arkadaşlar. Ben de akü değiştikten sonra olduğu için acaba bir arıza mı oldu diye düşündüm ama sanırım dediğiniz gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts