Anıl Aslan 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Arkadaşlar bugün öğlen vakitlerinde memleketten Ankara ya dönüyordum ve tesisin birinde mola verdim. Aracın başına geri geldiğimde ön camın sol tarafı yukarıdan aşağıya kadar çatlamış vaziyette idi. Yıkamacı aracı yıkamış acaba cam sıcakken su değince mi çatladı diye düşündük ama yıkamacı benim bıraktığımda sağlamdı dedi. Ön camın fiyatı nedir acaba. Bir de bir arkadaştan duymuştum aracına yan sanayi cam taktırmış ve yan sanayi cam hızı çok belli ediyormuş böyle bir şey varmı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Geçmiş olsun. Uzun yollarda mola verildiğinde silecek kaldırılmalı. Böylelikle yıkamacı gelmiyor. Kaskonuz var mıdır? Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 Geçmiş olsun. Uzun yollarda mola verildiğinde silecek kaldırılmalı. Böylelikle yıkamacı gelmiyor. Kaskonuz var mıdır? Yıkamacıya Israrla iki defa yıkama dedim ama diğer yıkamacı gelmiş yıkamış kaskom yok 2200 lira istediler kaskoya geçen hafta yaptırmak istedim ama 10 yaş ve üzeri araçları her firma kasko yapmıyormuş ve fiyatları da pahalı oluyormuş. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 cam yolda çok ısınmamıştır,ama durur halde soğuk suyu yedikten sonra sıcağın etkisiyle olabilir.ya da yukardan geçen bir karga vb kuşlar taşları fln atabiliyorlar.Arkadaşımın daha 1 gün önce aldığı arabasına gözümüzün önünde karga taş atmıştı ve aynen tam tavan birleşme noktasından aşağıya kadar camı çatlatmıştı.Geçmiş olsun.Fiyatlar konusunda bilgim yok ancak kaskonuz var ise bazılarında hasarsızlık bozulmadan yılda bir defa cam değiştirme hakkı bulunuyor. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 geçmiş olsun.200-250 tl arasında bir fiyat çıkar tahmini. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 geçmiş olsun.200-250 tl arasında bir fiyat çıkar tahminTeşekkür Ederim. Orjinal Ford logolu camı nereden bulabilirim peki. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Geçmiş olsun. Ani ısı değişimi sebeptir. 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Geçmiş olsun cam durduk yere okadar ısınmazki çatlasın ancak kışın üzerinde kar varken ısınmış motorun sıcak kaloriferini verince olur, oda çok ufakta olsa bi çatlak vardır ve büyür. Başka birşey gelmiş olabilir başına. Yan sanayi cam hızı belli eder diye birşey duymadım ama yan sanayi camlarda (hepsi değil ama ucuz olduğu için çoğu) eğiklik var. Eğer görüş hizaniza denk gelirse uzun yollar eziyet olur, göz yorar hatta bozar. Görüş hizanıza denk gelmese bile sağa sola dönüşlerde rahatsız eder. O yıkama olayına bende uyuz oluyorum uzun yoldan gelmişim motor sıcak, diskler sıcak, turbo zaten yanıyor araba yıkıyorlar hadi motora su deymiyor ama kaputtaki boyaya zarar, fren disklerine zarar, hele turbo hemen ızgaranın arkasında bi su deyse coff! 1 Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 Geçmiş olsun cam durduk yere okadar ısınmazki çatlasın ancak kışın üzerinde kar varken ısınmış motorun sıcak kaloriferini verince olur, oda çok ufakta olsa bi çatlak vardır ve büyür. Başka birşey gelmiş olabilir başına. Yan sanayi cam hızı belli eder diye birşey duymadım ama yan sanayi camlarda (hepsi değil ama ucuz olduğu için çoğu) eğiklik var. Eğer görüş hizaniza denk gelirse uzun yollar eziyet olur, göz yorar hatta bozar. Görüş hizanıza denk gelmese bile sağa sola dönüşlerde rahatsız eder. O yıkama olayına bende uyuz oluyorum uzun yoldan gelmişim motor sıcak, diskler sıcak, turbo zaten yanıyor araba yıkıyorlar hadi motora su deymiyor ama kaputtaki boyaya zarar, fren disklerine zarar, hele turbo hemen ızgaranın arkasında bi su deyse coff! Aynen Katılıyorum Size Birde Adam Akıllı Yıkasalar İçim Yanmaz Camları Aynaları Berbat Hale Getiriyorlar Hep Su Lekesi. Orjinal Ford Logolu Camı Nereden Bulabilirim Peki Bilginiz varmı. Aracı Yakın Zamanda Satmayı Düşünüyorum Satarken Sıkıntı olmasın İstiyorum. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Cam satarken bence sıkıntı olmaz. Cam bu sonuçta çatlar kırılır ama orjinal taktırmakta fayda olduğu gibi aradada bihayli fark olabilir bulacağınız yerler tabiki ford servisleri ve sanayide orjinal ford yedek parçası satan yerler olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Aslan 7 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2013 Cam satarken bence sıkıntı olmaz. Cam bu sonuçta çatlar kırılır ama orjinal taktırmakta fayda olduğu gibi aradada bihayli fark olabilir bulacağınız yerler tabiki ford servisleri ve sanayide orjinal ford yedek parçası satan yerler olabilir. 140 TL ye Yan sanayi takan bir yer buldum ama gönlüm orjinal den yana yarın gidip araştıracağım arada çok bir fark yoksa orjinal alacağım Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 140 TL ye Yan sanayi takan bir yer buldum ama gönlüm orjinal den yana yarın gidip araştıracağım arada çok bir fark yoksa orjinal alacağım Yan sanayi çok geniş bir kavram. Orjinal ford olmayıp çok kaliteli camlarda var ama yan sanayi diyince ve ucuza kaçılınca akla hep kötüler geliyor. Yan sanayi ve ucuz çin malı olguları iyice birleşip kemikleşti maalesef sektörde. Fiyat aldığınız yerden markasını bir sorun dora glass uğurlu vb. iyi markalar var. Sonuçta fordda cam üretmiyor biyerden alıyor ama kalitelisini alıyor kendi damgasını bastırtıyor. Öbür yandan opel corsanın orjinal camı bile eğri büyrü. Arabayı yakın zamanda satıcam diyorsanız ve çatlak rahatsız etmiyorsa bence değiştirmeyin. Piyasada orjinal parça takıntılı insan çok. Yorum bağlantısı
Guest Murat Akar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Ben oto cam fabrikasında çalıştım. Çoğu yan sanayi camlar orjinalini aratmıyor fiyat olarak bişey söleyemem biz sadece üretimini yapıyorduk Yorum bağlantısı
Mustafa Turgut 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Herkesin dediği gibi ısı farkı, okul bahçesinde 3 hafta önce arkadaşım pegeout 307 aracının ön camına bir kova su döktü 3 karış çatlak oldu ... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Daha yeni değiştirdim, 220TL tuttu. Orjinal değil ama yakın kalitede, hiçbir dalgalanma kusur yok... Söyleyin, eski camı çıkarırken,fitilini çerçevesini yırtmasınlar dağıtmasınlar. Gerekirse kırarak çıkartsınlar. Çünkü orjinal fitil çerçeve çok kaliteli ve orjinalı oldukça pahallı.. Kendi kafalarından çerçeve fitil geçip montaj yaparlarsa dediğiniz sesi yapabilir. Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 Benim arabanın ön camı da yeni değişti, markası olimpia idi sanırım 200 TL, orjinalle arasında herhangi bir fark hissetmedim şu ana kadar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 orjinal cam taktırmaya çalışın çünkü cam sıkışır. Burayı anlamadım Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 takılan cam yan sanayi olanları milim kalın olsa cam sıkışıyor. Ön camı sormuş arkadaş siz yan sanayiden aklınız yan cama gitti sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 takılan cam yan sanayi olanları milim kalın olsa cam sıkışıyor. Milim kalın yapmazlar.. niye yapsınlar Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 7 Temmuz 2013 Paylaş 7 Temmuz 2013 bende onu diyorum neden kalın yapıyorlar milim kalın tabi artık milimin onda biri kalın tabiri yerinde olurdu . harbi nasıl getirmişim ben bu konuyu buraya okuduğum okula lanet olsun. Olur öyle ziyanı yok bütün camlar bizim yanda olsa önde olsa yan sanayide olsa Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 Geçmiş olsun...aşırı sıcak ve soğuk havalarda dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts