Mustafa AKTÜRK 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 1 ay önce Samsung'un notebookunu aldım.İşlem yaparken Fn tuşu basılıymış gibi işlem yapıyor.Tuşa baktım basılı da kalmıyor neden olduğunu çözemedim.Yazılımsal olabilir mi? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Temmuz 2013 Paylaş 10 Temmuz 2013 O bi özellik. İster bios'dan ister 3'lü tuş kombinasyonları ile açıp kapatabiliyorsun... Bazen de ne yaparsan yap kendiliğinden basılı kalıp kendiliğinden 'aaa sahibim FN tuşunu kapatmış ya la' diyerek kapanıyor.. Özellikle makine Win8 ise.. Bios'dan bi bak, orda yoksa google'da laptop modelin ile Fn key diye arat, kesin sorun ve çözümleri bulursun 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 10 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2013 O bi özellik. İster bios'dan ister 3'lü tuş kombinasyonları ile açıp kapatabiliyorsun... Bazen de ne yaparsan yap kendiliğinden basılı kalıp kendiliğinden 'aaa sahibim FN tuşunu kapatmış ya la' diyerek kapanıyor.. Özellikle makine Win8 ise.. Bios'dan bi bak, orda yoksa google'da laptop modelin ile Fn key diye arat, kesin sorun ve çözümleri bulursun Sağol dostum Biraz geride kalmışım anlaşılan aynen Win8 bir araştırayım.Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 O bi özellik. İster bios'dan ister 3'lü tuş kombinasyonları ile açıp kapatabiliyorsun... Bazen de ne yaparsan yap kendiliğinden basılı kalıp kendiliğinden 'aaa sahibim FN tuşunu kapatmış ya la' diyerek kapanıyor.. Özellikle makine Win8 ise.. Bios'dan bi bak, orda yoksa google'da laptop modelin ile Fn key diye arat, kesin sorun ve çözümleri bulursun Hanimiş "En İyi Cevap" ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts