İçeriğe Yönlendir

Öğrenci Focus

Onur Ünal

Recommended Posts

Onur Ünal
07 hb collection focus...

anca bu kadar oluyo... :)

jant parası birikene kadar para harcamayacağım arabaya, ki bu da baya uzun bir süre demek :)

getirebildiğim son hali bu... 

azıcık pis ve jantlardaki plastidip i sökeyim dedim baktım uğraştırıyor kaldı öyle... bi iki güne söküp orj görünümde öğrenciliğe devam... 

-1-

img2265gt.jpg

-2-

img2269y.jpg

-3-

img2275p.jpg

-4-

img2277x.jpg

-5-

img2270fb.jpg

-6-

img2301t.jpg

-7-

img2302vw.jpg

-8-

img0919wg.jpg

-9-

img9353i.jpg

eskilerden birkaç tane..

-1-

img9343h.jpg

-2-

img9373q.jpg

-3-

img9495p.jpg

-4-

fotoraf0071.jpg
  • Beğen 11
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Öğrenci için şahane durumda..  Güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
İlker Uslu

öğrenci arabalarını görünce ben öğrenci olmamışım aga diyorum..  :)

Araban çok güzel kardeşim.Kazasiz belasız sürüşler diliyorum

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah, diyecek bir şey yok. 41 X  :nazar:

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

ben öğrenciyken arabam bile yoktu.kıymetini bilin arabanızın :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Mert Dinçol

Çok şık. Allah kaza bela vermesin,her şey zamanla yapılır. Kaç cm yay var bayağı basık aracınız :)

Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

Maşallah.

Fakat siyah jant güzel durmuyor orjinal daha güzel benim fikrim.

Yorum bağlantısı
İhsan Cingil

İlk fotoğraflar son hali mi ilk hali mi merak ettim ama ilk fotoğraflarda jantlar haricinde araç hoş duruyor.

Ön tampon çok iyi olmuş bana kalırsa. Cabrio focus tamponu diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Volkan özyurt

maaşallah... öğrencinin arabası buysa öğretmeninde ne vardır tahmin bile edemedim :D

İyi günlerde,kazasız,arızasız,cezasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar:

oktay abi sen bu aracın farlarını bir eline geçirsen neler yaparsın neler ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hem öğrenci

hem de ancak bu kadar.

Bundan iyisi şiamda kayısı.

Maşallah. :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Bencede harika olmuş özellikle tamponu çok beğendim :)

Bide öğrenci focusu demişsin bence fazlası olmuş, sadece jantlar gri iken daha mı güzel sanki? :)

Kazasız belasız keyifle bin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Ünal

herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum çok sağolun

hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum

gelen yorumlara cevaben bi kaç parça birşey yazayım :) ilk fırsatta en ucuz yoldan birşeyler yapmaya çalıştım öğrencilikte arabanın kıymetini bilmeye çalısıyorum elimden geldiğince.. babam sağolsun demeden geçemeyeceğim :)

cam filmi, far karartma, logo ve ayna  kaplamaları, plakalar ve amerikan parklar... bunlar arabanın kaderini değiştiren nispeten ucuz şeyler..  çoğu öğrenci bu paraları 4-5 günlük yemek parası olarak harcıyor biriktirmek zor olmadı allaha şükür :)

spor yaya gelince biraz beklemek gerekti, eibachın 3.5 larının en ideali olacağına karar kıldık malum odtü kasislerden geçilmiyor ve amortisörlerin sağlığını da fazla tehlikeye atmamak amacı ile pro kit 3.5 aldık.. önlerin basıklığı yeterince hoşuma gitti fakat arkalar bir türlü düşmedi istediğim gibi... eibachların 5likleri bile arkaları yeterince düşürmüyor diyolar.. malum öğrenci işi 5-6 kişi doluşunca arabaya o sıkıntıyı da gidermiş oluyoruz :)

maddi sıkıntım olmasa yapacağım ilk müdahale jant+coilover olurdu arabaya.. yayları hallettik fakat jant lastik parası bir türlü birikmedi başka şeylere falan harcadım olmadı ben de en enazından orjinalinden biraz sapayım diye mat siyah plasti dip işine girdim.. çok güzel olmuş diyende oldu.. berbat etmişsin diyende... biraz bindim bu şekilde şimdi sökmeye karar verdim çok illet birşeymiş hiç kolay sökülmüyor :)

cc tampon içinse yemekten benzinden gereksiz biçok şeyden kıstım bi 4 ay falan sonra anca büyük uğraşlar sonucu halledebildim.. siteden birçok abimin yardımı oldu onlara çok teşekkür ediyorum...

tekrar bir kumbara yapıp niyet ettim jant parası biriktirmeye fakat büyük ihtimalle dayanamayıp st spoiler fiyatına ulaşında gidip alacağım gibi hissediyorum :)

hepinize tekrardan teşekkür ediyorum bütün önerilerinize yardımlarınıza eleştirilerinize açığım... saygılar...

Yorum bağlantısı
Kutay Akçar

Fotoğraflar bulmaca gibi olmuş :)

Şu kombinasyonlu fotolar var:

Eski tampon - siyah jant

Eski tampon - gri jant

Yeni tampon - siyah jant

Bir fotoğraftada jantları soyuyorsun.

Burası bulmaca olmuş. Siyah jantı kendin yapıpta sonra beğenmeyip mi soydun ?

Biraz polis gibi oldu ama neyse :)

Yorum bağlantısı

F2 farları için Moretti far tarzı projem var ama maddiyat engelimde var.İlk resimdeki tampondaki Sis çerçevesine harişka orjinali aratmayacak gündüz farı çalışması yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün
(düzenlendi)

bizim öğrencilik zamanımızda 88 model taunus vardı.

tarihinde Muhammet Ergün tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Burak Atıcı

bence jantlar süper jantlarını değiştirene kadar coilover yapmanı tavsiye ederim istedgn zaman istedgn gibi kullanabiliosn ister yükselt ister alçalt yay yapmana gerek olmadığı için jant+yay parasına coilover yapabilirsin gibimi geliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...