İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mekanik Ses.

Çağdaş Kesgin

Recommended Posts

Çağdaş Kesgin

Aracı alalı 1 ay oldu şimdiye kadar bir sorun çıkarmayan şeyle karşılaştım, ilk çalıştırmalarda yola çıkar çıkmaz 1. viteste gazın ortalarına kadar bastığımda pedaldan hissedilebilecek bir şekilde  tıkırtı ve titreşime benzer bir durumla karşılaştım sürekli olan birşey değil ama mekanik bir sorun olabilir mi diye merak ediyorum hiç böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tahir İlter

Baskı balata kaynaklı bir titreşim olabilir mi diye aklıma geliyor ama emin değilim.Baskı balata değişti mi, araç kaç km de, bakım geçmişi nasıl ?

Yorum bağlantısı
Buğra Lüleci

Motor takozu ya da egzoz takozlarindan suphelendim. Cunku motor belli bir devire gelincd titresim basliyor degil mi?

Yorum bağlantısı
Çağdaş Kesgin

Kimse ilgilenmedi diye bayadır bakmıyordum yorumlar için teşşekürederim ,

Baskı balata kaynaklı bir titreşim olabilir mi diye aklıma geliyor ama emin değilim.Baskı balata değişti mi, araç kaç km de, bakım geçmişi nasıl ?

Komputestte araç balatası yüzde25 çıktı yakında değişecek 5-10 bin idare eder denildi belki sorun bundan kaynaklanıyordur zaten çok üstte kavrıyor araç.

Bulunduğunuz yol nasıldı?

genelde düzdü .

Bu  gözden kaçmış.. Ama ne yazıkki hiç fikrim yok.. 

Ne demek üstad yazman yeter.Zaten her yerde elinizden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışıyorsunuz .

Motor takozu ya da egzoz takozlarindan suphelendim. Cunku motor belli bir devire gelincd titresim basliyor degil mi?

genelde 1.viteste 2 bin devir altında dikkatimi çekti 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
drahmetuzun

Debriyaj seti ile değişmeli.Bilyayı değiştirmezseniz kesinlikle bahsedilen vuruntu tarz titreşim hissedersiniz.Bizzat yaşıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...