Yücel Direnci 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 dönüşlerde yine pedalda bir cızırtı sanki metale sürtercesine bunun nedeni nedir aynı zaman da bunu debriyajda da yasıyorum ve sonrasında hemen fren boşalır gibi olup devreye giriyor. ön lastikleri değiştiricem fakat bu da lastiklerle alakalımıdır? dün hareket halindeyken de abs ışığı devreye girdi ve kontağı kapatıp açınca normale döndü ışık söndü ama dönüşlerde ve arkasından yaşadığım sıkıntı devam ediyor. Yorum bağlantısı
Elvan Çelebi Bolat 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 dönüşlerde yine pedalda bir cızırtı sanki metale sürtercesine bunun nedeni nedir aynı zaman da bunu debriyajda da yasıyorum ve sonrasında hemen fren boşalır gibi olup devreye giriyor. ön lastikleri değiştiricem fakat bu da lastiklerle alakalımıdır? dün hareket halindeyken de abs ışığı devreye girdi ve kontağı kapatıp açınca normale döndü ışık söndü ama dönüşlerde ve arkasından yaşadığım sıkıntı devam ediyor. Bendede aynı sorun vardı önce beyin dediler değiştirdik sıfırı takıldı. Sonra sırasıyla bütün okuyucular değişti şükürler olsun süper bir abs oldu. Siz de bi gösterin bence okuyucularınızda arıza olabilir. Ben kompleksini 1200 tl ye hallettim. Sıfır abs beyini ve 4 adet sıfır okuyucuyu. Yorum bağlantısı
Yücel Direnci 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 Bendede aynı sorun vardı önce beyin dediler değiştirdik sıfırı takıldı. Sonra sırasıyla bütün okuyucular değişti şükürler olsun süper bir abs oldu. Siz de bi gösterin bence okuyucularınızda arıza olabilir. Ben kompleksini 1200 tl ye hallettim. Sıfır abs beyini ve 4 adet sıfır okuyucuyu. hergün bu problemi yaşıyorum artık canımı sıkıyor acaba bunları yapınca sıkıntı geçer mi? Siizin probleminiz tam olarak nasıl acaba birde araç cihaza bağlanıp bu arıza belirtilerini mi verdi?yoksa deneme yanılma ile mi çözüldü. Yorum bağlantısı
Osman ÇETİN 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Valla ben hankook kullanıyorum tek kelime ile mükemmel Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Valla ben hankook kullanıyorum tek kelime ile mükemmel hankook fiestamı sıfır aldığımda üzerinde vardı. İlk 20bin km de harika idi. Ama 20bini geçmesiyle bir anda silik drift lastikleri gibi davranmaya başladılar. Ankarada ufacık bir rampa olsun, ne yaparsam yapayım patinaj çekmeden kalkmıyordu araba. Bununla beraber bu ABS nin çok devreye girmesinin diğer bir sorumlusu arka frenlerin çok zayıf ve ayarsız oluşu oluyor. Ben bunu el-freninden anlıyorum. El freni çok yüksek kademelerde tutmaya başladıysa illaki arka fren kampanalarının açılıp temizletip ,ayar yaptırıyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Benim aracımda da abs erken girmeye başlamıştı. Lastiklerin dişleri iyi olmasına rağmen 4 yıllık olduğu için sertleşme olmuştur diyordum. İki gün önce ön fren balatalarını değiştirdim. 57.500 km kullanmışım ön balatayı, özellikle abs yi devreye sokmaya çalışıyorum çok iyi şekilde frenleme yapıyor araç. Bu durumda fren balatalarını da kontrol ettirmek faydalı olabilir belki. 1 Yorum bağlantısı
Elvan Çelebi Bolat 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 Yücel bey ne yazıkki deneme yanılma ile çözüldü. Bilgisayar arıza göstermedi Yorum bağlantısı
Ümit Aplak 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Keşke daha önce bu konuyu olsaydı da okusaydım... Bende DUNLOP 205/55 R16 91V Sp Sport LM703 Lastik taktırdım 1 temmuzda... Arada bir frenlemede ( yüksek hız dahil ) fren pedalında mekanik titremeler oluyor abs mi fren diski mi halen anlayamadım? Ama düşük hızlarda abs hemen devreye giriyor ışık yanmasada anlıyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Keşke daha önce bu konuyu olsaydı da okusaydım... Bende DUNLOP 205/55 R16 91V Sp Sport LM703 Lastik taktırdım 1 temmuzda... Arada bir frenlemede ( yüksek hız dahil ) fren pedalında mekanik titremeler oluyor abs mi fren diski mi halen anlayamadım? Ama düşük hızlarda abs hemen devreye giriyor ışık yanmasada anlıyorum.. Lastik basınçlarını başka bir lastikçide kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Ümit Aplak 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Lastik basınçlarını başka bir lastikçide kontrol ettirin. Lastik basınçlarında rot balansda sorun yok kontrol ettik ben abs okuyucularından süpheleniyorum ama obd 2 cihazla bağlandığımda sorun gözükmüyor? Yorum bağlantısı
Mithat Akbaş 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Aynı sorun bende de vardı, 4 adet Goodyear Efficientgrip Perfomance aldım haziran ayında. Fren disklerinde çok hafif bir dalgalanma vardı, bir ustaya götürdüm, hava kanalcıklı diskler tornalanmaz dedi, daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle şaşmazda başka bir ustaya götürdüm, o arabadan çıkarmadan disklerin torna işlemini halletti. Şu an gayet stabil ve ABS devreye girmeden frenleme yapabiliyorum. Bu arada Goodyear Efficientgrip Perfomance kesinlikle tavsiye ederim.... 1 Yorum bağlantısı
Derviş Özhan 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 lastik de olabilir ama birde disklerin iyi torna yapılamaması yüzünden de olabiliyor. bir kısım iyi tutunurken diğeri tutunamıyor o zaman abs erken devreye giriyor Yorum bağlantısı
Ahmet_Çelik 8 Ekim 2015 Paylaş 8 Ekim 2015 (düzenlendi) . 8 Ekim 2015 tarihinde Ahmet_Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts