İçeriğe Yönlendir

Focusumda Ufak Tefek Işık Paketleri Yaptık

Hasan Sancak

Recommended Posts

Hasan Sancak

bugün baktım adamın elinde mondi için yoktu hatta fiyat listesinde de yoktu transit connect focus vardı

bu arada benimde kargom geldi 60 derece mercekler ve beyaz ışıklı ledlerim geldi lehimledim hazırladım sıradaki işlem nedir montajı için.

cEr7CCv.jpg?1

Yorum bağlantısı
Olcay Artış

çok güzel olmuş kapı eşiklerini internette gördüm alıp almamak konusunda kararsızdım ancak araç üstünde fotoları görünce çok hosuma gitti hemen siparişini verdim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Ne oldu kardeş bitiremedin mi daha ben senden sonra başladım :)

Yok abi bende hala montaj kısmındayım bi bitiremedim. Senin bitti heralde tamamen :)
Yorum bağlantısı

Yok abi bende hala montaj kısmındayım bi bitiremedim. Senin bitti heralde tamamen :)

Bitti tamamen, konusunu açtım. ;)

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Gördüm abi buzlu cam kullanmışsın ellerine sağlık valla ben cesaret edemedim kendim aynayı sökmeye bugün yarın götürüp yaptırıcamda erteliyorum işte :D

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Kapı içinden plastiği çıkararakmı başlicazki

Burda bile düşğnüyorum zarar vermeden kim yapabilirki diye nereye götürsem diye :D

Yorum bağlantısı

Önce kapı trimini yani iç taraftaki bütün mekanizmayı söküyorsun. Yani en azından mondeoda öyle. Aynanın vidaları orada kalıyor. 

o kadar korkuyorsan bulaşma :) 

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

aynen öyle yapayım veriyim 3-5 kafam rahat olsun :)

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

sonunda montajıda nasip oldu ayna yer aydınlatması :)

qy93bp1.jpg?1

QjOH3Eo.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güzel olmuş, ne kadar verdin montaja :) Daha doğrusu bununla uğraşacak elektrikçiyi samsunda nereden buldun? Benim de far sensörü ve follow me home modülü için iyi bir elektrikçiye ihtiyacım var.. 

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Belli oluyo abi tavandaki yeşil aydınlatmandan bile biz senin kadar usta değiliz orası ayrı :)

Yorum bağlantısı
Fatih Güngör

Forumda araştırmalarım internette araştırmalarım sayesinde aracımı tanıdım neler yapabilirim bunları öğrendim hepinize yaptıklarım ve yapacaklarım için sonsuz teşekkür ederim. Elimden ve cüzdanımdan geldiğince bişeyler yaptık :)

H7wkb2b.jpg?1

ford logosu 7watt sahibinden'den aldım 41 lira + kargo

agQhehJ.jpg?1

ZQnNZxn.jpg?1

fGQKx4X.jpg?1

alttan ayak aydınlatmasının takılı olduğu duy

5lAl67L.jpg?1

buda duya takılı olan arıza yakmayan led ampul çiftinin fiyatı:15 lira philips miş öyle dedi adam :)

forum sayesinde aracıma ne yaptırsam sizinle paylaşmak istiyorum :)

sırada inşallah bi arkadaşımızın aracında gördüğüm kapı ikaz ledi ve dış dikiz aynası aydınlatması. fakat bunu burada mercek led ve sürgüsünü bulamıyorum. ilk olarak az maliyetli şeyler sonrasında mercekli far vs kararı aldım.

Eline sağlık kardeş,güzel olmu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Güngör

atakumda oturuyorum abi 19mayısta da öğrenciyim.

bu sitede kapıda ödeme varmı abi pek bilinmeyen yerlere kredi kartı vermek istemiyorum.

ayrıca aracım collection model kendisinde duy vardı sadece dipsiz ampul takılması gerekiyodu fakat takınca yanmıyordu oradaki duyada tavandan kablo çekildi sadMer

merhaba hasan kardeşim,eline sağlık güzel şeyler yapıyosun.bu ayak aydınlatmaları kendinmi yaptın.aynı aracın beyazı bende var,o duylara ampülü taktım haliyle yanmadı.Tokattayım ama samsunluyum gelince yaptırayım ayak aydınlatmasını çok beğendim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

merhaba hasan kardeşim,eline sağlık güzel şeyler yapıyosun.bu ayak aydınlatmaları kendinmi yaptın.aynı aracın beyazı bende var,o duylara ampülü taktım haliyle yanmadı.Tokattayım ama samsunluyum gelince yaptırayım ayak aydınlatmasını çok beğendim.

Teşekkür ederim direk yanmıyor tavandan duylara elektrik çekildi ondan sonra duylar çalıştı.
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Işık paketlerine Bi-xenon da eklendi.

Valeo yeni nesil bi-xenon mercek,Gen4 balast Osram xenon ampul.Komple krom olan çerçevede siyah ve gri olarak bayandı.

CI8Rc2Y.jpg

6HB7222.jpg

Mercek kapagı Mercedes'ten çıkma.

M9H9UtC.jpg

Son halleri.

9TgASQy.jpg

uj077Md.jpg

w8v1XXt.jpg

P0GQQWS.jpg

Sinyal bölümüne Smd5050 turuncu ledlerden American park yapıldı ve park ampulü kısmınada aynı ledden takıldı.Araç üzerinden görünüm.

ZmO2EP3.jpg

Duvar resmimiz.Bosch ve Valeo Hella gibi düze yakın çizgi vermesede ışık toplaması aydınlatması son derece güzel mercekler.

U2kf8uk.jpg

Halojenler ile bi-xenon uzun.

jyrTKDC.jpg

İyi günlerde kullanmanı diliyorum. :good1::nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...