Hasan Sancak 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 bugün baktım adamın elinde mondi için yoktu hatta fiyat listesinde de yoktu transit connect focus vardı bu arada benimde kargom geldi 60 derece mercekler ve beyaz ışıklı ledlerim geldi lehimledim hazırladım sıradaki işlem nedir montajı için. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 eyvallah kardeş sağolasın. Devreler güzel olmuş bende başlayacağım inşallah. Yorum bağlantısı
Olcay Artış 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 çok güzel olmuş kapı eşiklerini internette gördüm alıp almamak konusunda kararsızdım ancak araç üstünde fotoları görünce çok hosuma gitti hemen siparişini verdim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 Ne oldu kardeş bitiremedin mi daha ben senden sonra başladım Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 Ne oldu kardeş bitiremedin mi daha ben senden sonra başladım Yok abi bende hala montaj kısmındayım bi bitiremedim. Senin bitti heralde tamamen Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Yok abi bende hala montaj kısmındayım bi bitiremedim. Senin bitti heralde tamamen Bitti tamamen, konusunu açtım. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 Gördüm abi buzlu cam kullanmışsın ellerine sağlık valla ben cesaret edemedim kendim aynayı sökmeye bugün yarın götürüp yaptırıcamda erteliyorum işte Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Korkacak bir şey yok ya basit. Aynayı sökmek en basiti azcık zor olan kabloyu geçirmek. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 Kapı içinden plastiği çıkararakmı başlicazki Burda bile düşğnüyorum zarar vermeden kim yapabilirki diye nereye götürsem diye Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Önce kapı trimini yani iç taraftaki bütün mekanizmayı söküyorsun. Yani en azından mondeoda öyle. Aynanın vidaları orada kalıyor. o kadar korkuyorsan bulaşma Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 26 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2013 aynen öyle yapayım veriyim 3-5 kafam rahat olsun Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 sonunda montajıda nasip oldu ayna yer aydınlatması 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 Güzel olmuş, ne kadar verdin montaja Daha doğrusu bununla uğraşacak elektrikçiyi samsunda nereden buldun? Benim de far sensörü ve follow me home modülü için iyi bir elektrikçiye ihtiyacım var.. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 29 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 29 Temmuz 2013 Eline sağlık. Saolasın oktay abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 güzel olmuş... Işıkla oynamayı ben de seviyorum Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Belli oluyo abi tavandaki yeşil aydınlatmandan bile biz senin kadar usta değiliz orası ayrı Yorum bağlantısı
Altan Berkman 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 güzel çalışmalar elinize saglık 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 31 Temmuz 2013 Paylaş 31 Temmuz 2013 (düzenlendi) Kapı altı logoda yeni gelişme bence gayet güzel,kablo olayı yok http://www.aliexpress.com/item/for-Ford-LED-shadow-Light-logo-lamp-wireless-no-drill-For-Fusion-F-150-Focus-Escape/1076784404.html 31 Temmuz 2013 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Güngör 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 Forumda araştırmalarım internette araştırmalarım sayesinde aracımı tanıdım neler yapabilirim bunları öğrendim hepinize yaptıklarım ve yapacaklarım için sonsuz teşekkür ederim. Elimden ve cüzdanımdan geldiğince bişeyler yaptık ford logosu 7watt sahibinden'den aldım 41 lira + kargo alttan ayak aydınlatmasının takılı olduğu duy buda duya takılı olan arıza yakmayan led ampul çiftinin fiyatı:15 lira philips miş öyle dedi adam forum sayesinde aracıma ne yaptırsam sizinle paylaşmak istiyorum sırada inşallah bi arkadaşımızın aracında gördüğüm kapı ikaz ledi ve dış dikiz aynası aydınlatması. fakat bunu burada mercek led ve sürgüsünü bulamıyorum. ilk olarak az maliyetli şeyler sonrasında mercekli far vs kararı aldım. Eline sağlık kardeş,güzel olmu 1 Yorum bağlantısı
Fatih Güngör 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 atakumda oturuyorum abi 19mayısta da öğrenciyim. bu sitede kapıda ödeme varmı abi pek bilinmeyen yerlere kredi kartı vermek istemiyorum. ayrıca aracım collection model kendisinde duy vardı sadece dipsiz ampul takılması gerekiyodu fakat takınca yanmıyordu oradaki duyada tavandan kablo çekildi sadMer merhaba hasan kardeşim,eline sağlık güzel şeyler yapıyosun.bu ayak aydınlatmaları kendinmi yaptın.aynı aracın beyazı bende var,o duylara ampülü taktım haliyle yanmadı.Tokattayım ama samsunluyum gelince yaptırayım ayak aydınlatmasını çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 1 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2013 merhaba hasan kardeşim,eline sağlık güzel şeyler yapıyosun.bu ayak aydınlatmaları kendinmi yaptın.aynı aracın beyazı bende var,o duylara ampülü taktım haliyle yanmadı.Tokattayım ama samsunluyum gelince yaptırayım ayak aydınlatmasını çok beğendim.Teşekkür ederim direk yanmıyor tavandan duylara elektrik çekildi ondan sonra duylar çalıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2013 Paylaş 18 Ağustos 2013 Işık paketlerine Bi-xenon da eklendi. Valeo yeni nesil bi-xenon mercek,Gen4 balast Osram xenon ampul.Komple krom olan çerçevede siyah ve gri olarak bayandı. Mercek kapagı Mercedes'ten çıkma. Son halleri. Sinyal bölümüne Smd5050 turuncu ledlerden American park yapıldı ve park ampulü kısmınada aynı ledden takıldı.Araç üzerinden görünüm. Duvar resmimiz.Bosch ve Valeo Hella gibi düze yakın çizgi vermesede ışık toplaması aydınlatması son derece güzel mercekler. Halojenler ile bi-xenon uzun. İyi günlerde kullanmanı diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts