Emrah Altun 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Arkadaşlar merhaba; Aracımda vites değiştirirken sallantı oluyor. Özellikle de 2. vitesten 3. vitese geçerken bir türlü sarsıntısız geçiremiyorum vitesi. Siz vitesi acaba hangi devirde değiştiriyorsunuz? Ben 2.5 devri geçtiği zaman değiştiriyorum. Vites geçişlerini sallantısız sarsıntısız geçirmenin teknikleri nelerdir. Özellikle de Focus II ler için. Yorum bağlantısı
Mert Ender 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Benim arabam dizel ve bu sorun yeni olduğundan beri var. Sorun mu yoksa özelliği mi böyle ondan da emin değilim 1'den 2'ye alırken sarsıyor daha çok. Arkadaşlarım, debriyajı çok erken bıraktığım iddiasındalar Sorun benimdir belki. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Aracım benzinli. Vites geçişleri de biraz kemikli. Ford Focusların vites geçişleri biraz kemikli olur deniyor zaten. Ama geri vitese alırken biraz zorlanıyorum. Hatta bazen "çavvvvv" şeklinde ses geliyor motor çalışırken vitesi geri vitese almaya çalıştığım zaman. Dönen bir dişliye sürtme sesi Düzenleme: yakıt tipi 19 Temmuz 2013 tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 vites geçtikten sonraki yani yürürken sallantıları şanzımandan oldugu söylenir hep ama tam emin degilim Yorum bağlantısı
Emrah Altun 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Bugün biraz daha dikkat ettim de titremeden ziyade sarsıntı demek daha doğru olur. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Bugün biraz daha dikkat ettim de titremeden ziyade sarsıntı demek daha doğru olur.Sanziman Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Arkadaşlar merhaba; Aracımda vites değiştirirken sallantı oluyor. Özellikle de 2. vitesten 3. vitese geçerken bir türlü sarsıntısız geçiremiyorum vitesi. Siz vitesi acaba hangi devirde değiştiriyorsunuz? Ben 2.5 devri geçtiği zaman değiştiriyorum. Vites geçişlerini sallantısız sarsıntısız geçirmenin teknikleri nelerdir. Özellikle de Focus II ler için. 2 sene olmuş, ne oldu bu sorunun akıbeti? Çözüldü mü yoksa alışıldı mı. Sanırım bütün benzinli Ti-Vct Focus2 lerde bu sertlik var. Hem motorun düşük devirlerde isteksiz olup yüksek devirleri istemesinden hemde aracın sert spor karakterinden dolayı sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts