Mustafa Volkan Koca 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Acayip acayip cezalar türemeye başladı nette gördüm insan korna çaldı diye cezamı kesilir belki arkadaşımı gördüm selam verdim. Geçen günde kaldırım çıkışına park ettiğimiz için gelmişti halbuki engelli çıkışı falan yoktu. böyle bir ceza yasalmıdır ki başımıza gelse itiraz edemezmiyiz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ceza yasal ve aksini ispat durumun pek mümkün değil bu cezalarda. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Gürültü kirliliği yarattığı için ceza yemiş..kanunda maddesi var Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Bırak kornayı, ara gaz vermekten de ceza yenilir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Kaldırımların bırakın çıkışlarına, normalde 5mt gerisine mi ne park etmek gerekiyor. Böylelikle kaldırımdan dönen araç, karşı şeritten gelen aracı görebiliyor olacak. Bu ceza da baktığınız zaman yasaldır. Cezanın geçmişini de facebook'tan okudum. Kimsenin gereksiz yere kornaya basacağını düşünmüyorum. Trafikte ya da bir anda dururken hangimiz "kornaya basmalıyım" diye düşünüp basıyoruz ki, illa bi sebebi vardır. Gerekli gereksiz kısmına polislerin karar veremeyeceğini düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 http://www.haberturkuaz.com/haber/gundem/trafikte-bunu-yapana-20-bin-tl-ceza/5534.html Bursa'lılar dikkat Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) 22 Haziran'da LYS Sınavı vardı. Ankara'dada her yerde yazıldı bu cezalar. Yine sınavda yanımızdan düğün konvoyu geçti. 19 Temmuz 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 22 Haziranda LYS sınavı vardı. iyi de ceza akşam 21:21 de Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Kaldırım iniş çıkışına park edilen araçları cekmeliler. Neden? Lise yıllarında iskenderun engelliler basketbol Takıminin kulübüne gider gelirdim. Onların o kaldırım ağzına parklar yüzünden neler çektiklerini gördüm. Bebek arabasıyla bayanların neler yaşadığını gördüm. Bu yüzden çekilmeli. 3-5 dakikalığına dahi park edilmemeli. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Korna cezası yenir, egzoz cezası yenir, ses sisteminden ceza yenir.. Hepsi gürültüden kaynaklı cezalardır ve itirazı neredeyse imkansızdır.. Şu ceza garibime gitti yalnız.. 78 km/sa ile 343 lira ceza yemiş.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ben ruhsattaki adreste oturmuyorum. Ruhsattaki adresle hiçbir ilişkim kalmadı. İnternet Vergi Dairesi'nde gözükmeyen ve bana gelmiş cezalar olabilir mi? Elbette olabilir..Sistemde gözükmeyen cezalar olabildiği gibi elinde olduğu halde sistemde olmayan cezalar olabiliyor...Nüfustan adresin nereyse orayı kayıt ettireceksin.Ruhsat adresini düzelttireceksin. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 iyi de ceza akşam 21:21 de Ertesi günde sınav vardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Mustafa kaldırım çıkışı engelli için olmasına gerek yok. Her türlü kullanım içindir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Kaldırımların bırakın çıkışlarına, normalde 5mt gerisine mi ne park etmek gerekiyor. Böylelikle kaldırımdan dönen araç, karşı şeritten gelen aracı görebiliyor olacak. Bu ceza da baktığınız zaman yasaldır. Cezanın geçmişini de facebook'tan okudum. Kimsenin gereksiz yere kornaya basacağını düşünmüyorum. Trafikte ya da bir anda dururken hangimiz "kornaya basmalıyım" diye düşünüp basıyoruz ki, illa bi sebebi vardır. Gerekli gereksiz kısmına polislerin karar veremeyeceğini düşünüyorum. Minibüsçülerin,taksicilerin,otobüsçülerin eli her daim kornada.Buna karar vermek kime düşecek? 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Korna cezası yenir, egzoz cezası yenir, ses sisteminden ceza yenir.. Hepsi gürültüden kaynaklı cezalardır ve itirazı neredeyse imkansızdır.. Şu ceza garibime gitti yalnız.. 78 km/sa ile 343 lira ceza yemiş.. Hız sınırının 30km/h olduğu bir yerde girmiştir radara. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ben ruhsattaki adreste oturmuyorum. Ruhsattaki adresle hiçbir ilişkim kalmadı. İnternet Vergi Dairesi'nde gözükmeyen ve bana gelmiş cezalar olabilir mi? gelebilir.ayrıca adres değişikliğini zamanında belirtmeyip ruhsatta bilgileri güncellemediğin için de ceza var Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Korna cezası yenir, egzoz cezası yenir, ses sisteminden ceza yenir.. Hepsi gürültüden kaynaklı cezalardır ve itirazı neredeyse imkansızdır.. Şu ceza garibime gitti yalnız.. 78 km/sa ile 343 lira ceza yemiş.. Sercan şaşırma bizim sitenin geliş yolu. 50 km hız sınırı var. 78 km hızda 2. Kademeye giriyor. Ve 390 tl. O kadar radar levhası varken giren çoktu. Birgün bende pis girerim. :lol: Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Hız sınırının 30km/h olduğu bir yerde girmiştir radara. kesin öyle birşeydir,yoksa 78 kmye normalde 72 tl geliyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Arkadaşlar bence bu korna trafikte başka bir sürücüyü protesto etmek için falan kasıtlı uzunca çalınmış olabilir.Yoksa günlük yaşamda çaldığımız kornalar yüzünden ceza yazılacağını düşünmüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Hız sınırının 30km/h olduğu bir yerde girmiştir radara. 30 km de çok az ve gereksiz bence abi.. Bazı yollarda 30 yerine 40 ve 50 o kadar fark ediyor ki.. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Makbuza bakarak karar veremezsiniz. Acayip bir savunma mekanizması var bizde yazılan cezalara karşı, kesin haksız yere yazılmıştır diye, devletin kamu görevlisi ceza tatbik edilecek bir durumla karşılaşmış ve yazmış altında başka bir şey aramaya gerek yok bu arada herkesi de kendiniz gibi sanmayın. Adam gecenin bir yarısı saçma sapan ve amaçsız korna çalıyor ne yapacaksınız? Bkz; Düğün konvoyları. Erzurum'da gece bile deli gibi korna çalıyorlar konvoylarda ve rahatsız olandan şikayet geliyor ne yapacak polis? 19 Temmuz 2013 tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ya yapayım mı adres değişikliği dedim yok dediler Ne kadardır ki cezası? 3 ay önce taşındığımı nasıl anlıyorlar? Yeni adres Ankara olunca İstanbul plakam değişecek mi? ben de aynı şeyi yapıp bir süre değiştirmedim(6 yıl kadar),lpg işleteceğim zaman muayene de yaptırdıktan sonra adres güncellemesi yapmıştım.babam ilgilendi emniyet işleriyle o yüzden bilmiyorum ceza ne kadardı Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 30 km de çok az ve gereksiz bence abi.. Bazı yollarda 30 yerine 40 ve 50 o kadar fark ediyor ki.. Yol yapım çalışmalarında ve kontrolsüz kavşaklara yaklaşırken genelde 30 km/h ama o civarlara genelde radar kurmuyorlar.Gezici radar yakalamış olabilir bu aracı. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Makbuza bakarak karar veremezsiniz. Acayip bir savunma mekanizması var bizde yazılan cezalara karşı, kesin haksız yere yazılmıştır diye, devletin kamu görevlisi ceza tatbik edilecek bir durumla karşılaşmış ve yazmış altında başka bir şey aramaya gerek yok bu arada herkesi de kendiniz gibi sanmayın. Adam gecenin bir yarısı saçma sapan ve amaçsız korna çalıyor ne yapacaksınız? Bkz; Düğün konvoyları. Erzurum'da gece bile deli gibi korna çalıyorlar konvoylarda ve rahatsız olandan şikayet geliyor ne yapacak polis? halk cezasını keser (balkondan saksı,taş vb fırlatmak suretiyle ) Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Kaldırım iniş çıkışına park edilen araçları cekmeliler. Neden? Lise yıllarında iskenderun engelliler basketbol Takıminin kulübüne gider gelirdim. Onların o kaldırım ağzına parklar yüzünden neler çektiklerini gördüm. Bebek arabasıyla bayanların neler yaşadığını gördüm. Bu yüzden çekilmeli. 3-5 dakikalığına dahi park edilmemeli. kaldırım inişinde değilde kaldırımın inişine paralel kaldırımdaki engelliye veya çocuk arabalarını engellemez sağa sola dönüştede problem olmaz fakat araç yüksek olduğu için 1.katta oturan bir tanıdığa falan şikayet etmiş olmalı yanlız karşıyakada büyük aracınız var ise pek seçme şansınız olmuyor zaten sokaklar dar kamyon falan zaten geçemiyor öyle durumlar için zaten arabanın 4 yanında telefonumuz mevcut geçemeyen arıyor başka yere çekiyoruz yapacak bişey yok malesef Yorum bağlantısı
Recommended Posts