Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Sercan şaşırma bizim sitenin geliş yolu. 50 km hız sınırı var. 78 km hızda 2. Kademeye giriyor. Ve 390 tl. O kadar radar levhası varken giren çoktu. Birgün bende pis girerim. :lol: Bende korkmuyor değilim bazen Muğla merkezde kırk yılın başında radar koyarlar ona da denk gelirsem çık işin içinden çıkabilirsen Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ya yapayım mı adres değişikliği dedim yok dediler Ne kadardır ki cezası? 3 ay önce taşındığımı nasıl anlıyorlar? Yeni adres Ankara olunca İstanbul plakam değişecek mi? Son değişikliğe göre bildiğim kadarıyla nüfusa dayalı kayıt sisteminde adresin neresi gözüküyorsa cezalarda oraya gidiyor...Ruhsatta adres kısmı güncellemediği için ceza yiyeni görmedim.Ancak kanunen bildirmek gerekiyor cezası var.. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Yol yapım çalışmalarında ve kontrolsüz kavşaklara yaklaşırken genelde 30 km/h ama o civarlara genelde radar kurmuyorlar.Gezici radar yakalamış olabilir bu aracı. Gezicilere zaten oldum olası kıl oluyorum abi.. Görevdeyken çift şerit yolda 80le giderler, mesai bitince radarı kapatıp arkamdan 130la geçerler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Gezicilere zaten oldum olası kıl oluyorum abi.. Görevdeyken çift şerit yolda 80le giderler, mesai bitince radarı kapatıp arkamdan 130la geçerler.. Sercan kıl olmana gerek yok Herkes görevini yapıyo. Adamlarin nasıl gittiğine bakmayacaksin. Bak öğretmen Olacaksin. Sen sigara içersin ama üzerinde sigara yakaladığin öğrenciye ceza vereceksin. 4 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Sercan kıl olmana gerek yok Herkes görevini yapıyo. Adamlarin nasıl gittiğine bakmayacaksin. Bak öğretmen Olacaksin. Sen sigara içersin ama üzerinde sigara yakaladığin öğrenciye ceza vereceksin. Hocam çok iyi özetlediniz ama şu an yapacak bişey yok, düzeni de değiştiremeyeceğimize göre ayak uydurmayaa çalışacağız.. 2 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 halk cezasını keser (balkondan saksı,taş vb fırlatmak suretiyle ) Alenen onaylayamam bu öneriyi, yanlış çok yanlış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 halk cezasını keser (balkondan saksı,taş vb fırlatmak suretiyle )Gece yatıyorum. Saat 1 adam gelmiş apartmandan birini çağıracak korna çalıyor. Şimdi buna ne yaparsın. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 okumuştum böyle bir haber facebookta taksim olaylarıyla ilgili olduğu söyleniyordu. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Gece yatıyorum. Saat 1 adam gelmiş apartmandan birini çağıracak korna çalıyor. Şimdi buna ne yaparsın. Ne yapsan anlamaz o. Bütün kutsal 1. derece akrabalarını gözden çıkartmış adam :d Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Yazık günah yaa kendi cebinden verse böyle birşey yapmaz..Niye umut. Kornaya gereksiz basıp seni beni rahatsız etmeye ne hakkı var. Hasta var uyuyan var çocuk var. Yani o ceza bir kez korna çaldı diye yazılmamıştir. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Gece yatıyorum. Saat 1 adam gelmiş apartmandan birini çağıracak korna çalıyor. Şimdi buna ne yaparsın. bunu yapana müstehak değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ne yapsan anlamaz o. Bütün kutsal 1. derece akrabalarını gözden çıkartmış adam :dO kesin zaten. Burada birde Düğünden gelin gelir gece 12:30-01:00 yol geniş burda arabalar durur açarlar müziği gelini ve damati oynatirlar. Sen uyu uyuyabilirsen. Kornalar eşliğinde gelirler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 bunu yapana müstehak değil mi?Kesinlikle ceza müstahak. Sabah 05:30 kalkıyorum gece 1 de uyanıyorum. Ondan sonra uyku tutarsa. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Şu an ki ceza olayının dışında yazıyorum belki sadece dıt dedi. ama, gecesi gündüzü fark etmez insan gibi korna çalmayanlara, eksozu bağıranlara, müzik sistemi kurup sesi abananlara, sis olmadığı halde sisler ile gezen görgüsüzlere umarım çok çok daha ağır cezalar gelir. Yorum bağlantısı
Eray Sireli 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ceza yasal yapılan işlem haklı fakat binlerce insan yapıyorken gelip seni bulması üzücü. Ben sis lambasını hiç yakmam, bazıları 24 saat yakar ama sis lambasını açık unuttuğum birgün ceza yerim gibi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 30 km de çok az ve gereksiz bence abi.. Bazı yollarda 30 yerine 40 ve 50 o kadar fark ediyor ki..Sercan sana öyle sokak göstereyim iyiki 30muş dersin. 30 gidiyormuyuz. Hayır. Yol yapım çalışmalarında ve kontrolsüz kavşaklara yaklaşırken genelde 30 km/h ama o civarlara genelde radar kurmuyorlar.Gezici radar yakalamış olabilir bu aracı.Tahir 50 km sınır varsa 78 2. Kademe otobanda 154 ten sonraki hiz ile aynı ceza 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 30 km de çok az ve gereksiz bence abi.. Bazı yollarda 30 yerine 40 ve 50 o kadar fark ediyor ki.. İnşallah ilerde çocuğun olur ve baba evlat el ele kaldırımda yürürsünüz. Emin ol 30 sınır fazla 20 olsun diyeceksin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 İnşallah ilerde çocuğun olur ve baba evlat el ele kaldırımda yürürsünüz. Emin ol 30 sınır fazla 20 olsun diyeceksin. Aynen Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 İnşallah ilerde çocuğun olur ve baba evlat el ele kaldırımda yürürsünüz. Emin ol 30 sınır fazla 20 olsun diyeceksin. Tabiki öyle yollar varki ortalama bisiklet hızı da fazla diyorsun ama abi ileride nasip olurda gelirsen Muğla'ya öyle yollar varki bu ne biçim hız sınırı dersin.. Baba evlat meselesine gelene kadar çok şeylerin değişmesi gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Şu an ki ceza olayının dışında yazıyorum belki sadece dıt dedi. ama, gecesi gündüzü fark etmez insan gibi korna çalmayanlara, eksozu bağıranlara, müzik sistemi kurup sesi abananlara, sis olmadığı halde sisler ile gezen görgüsüzlere umarım çok çok daha ağır cezalar gelir. neden öyle dedin ki şimdi yaa Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Sercan sana öyle sokak göstereyim iyiki 30muş dersin. 30 gidiyormuyuz. Hayır. Hocam kesinlikle öyle ama ben o yolları emin ol görmedim burda ki yollardan bahsediyorum.. İleride o yolları görünce tabiki sizler gibi düşüneceğim.. Burda çift şerit yolda üstelik yaya geçidi yok (üst geçit var), yolların arasında tel demirler var.. Burda bile 40 limit var burası çok gereksiz.. 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 İnşallah ilerde çocuğun olur ve baba evlat el ele kaldırımda yürürsünüz. Emin ol 30 sınır fazla 20 olsun diyeceksin. çocukların olduğu yerde, 20 km bile fazla olabiliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 neden öyle dedin ki şimdi yaa Öyle değil mi abi? Adı üzerinde sis farı. Adam takmış beyaz ışığı merceksiz sisleri de açmış karşıdan geliyor. Biz tavşan gibi kalıyoruz görüş sıfıra iniyor. Hak mı bu ya da medeniyet mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Ceza yasal yapılan işlem haklı fakat binlerce insan yapıyorken gelip seni bulmadusı üzücü. Ben sis lambasını hiç yakmam, bazıları 24 saat yakar ama sis lambasını açık unuttuğum birgün ceza yerim gibi. Bir toplumda ilk yerleşmesi gereken duygudur adalet 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Bu ceza size mi yazıldı internetten mi aldınız resmi. Kornaya ceza yazılır tabi. Öyle bir madde varmış ki yazmış, illegal olduğunu düşünüyorsanız itiraz edersiniz zaten. internetten aldım resmi ben şöyle düşündüm atıyorum arkadaşınızı gördünüz dat bastınız kornaya veya eliniz yanlışlıkla çarptı cezamı yerim diye biraz ilginç geldi ondan yani:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts