Tufan Günaydın 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 arkadaşlar kaputta sevmediğim çizikler olduğu içim 3m karbon kaplama yaptırmayı düşünüyorum nette metresi 10 tl den başlayıp 40-50 tl lere kadar var araç c-max acık mavi aceba hangi renk hoş olur ve bu karbon kaplama sağlamlık acısından nasıl değerli yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Öncelikle çiziklerinizin derinliği baya varsa kaplamaya aynen yansıyacaktır. Bu yüzden önermem. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Öncelikle çiziklerinizin derinliği baya varsa kaplamaya aynen yansıyacaktır. Bu yüzden önermem. Bu durum folyonun kalınlığı , sertliği markası gibi değişkenlerde farklılık gösterir, benim aracımın kırık yan çitalarını birleştirdi ve hiçbir iz kalmadı. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Bu durum folyonun kalınlığı , sertliği markası gibi değişkenlerde farklılık gösterir, benim aracımın kırık yan çitalarını birleştirdi ve hiçbir iz kalmadı. Forumda tanıdığım en iyi karbon ustası sensin abi, ne dersen o Benim kaput ve bagaj kapağında da acayip çizikler var ama benim çizikler aşırı derin olduğu için önermediler. Odur budur karbon yapılacak alanın temiz olmasından yanayım. 1 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Bu durum folyonun kalınlığı , sertliği markası gibi değişkenlerde farklılık gösterir, benim aracımın kırık yan çitalarını birleştirdi ve hiçbir iz kalmadı. 3m tırtıklı alacam ama önerdiğiniz bi marka veya site varsa link verirseniz sevininirim aynı renkten folyo yokmu onunla kaplasanız .. karbon mavi var ama koyu mavi cizikler derin değil sorun çıkarmaz diye düşünüyorum netten baktım acık mavi yok Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 plasti dip daha mantıklı gibi bence Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 plasti dip daha mantıklı gibi bence plasti dip nedir nerden bulurum aceba bi de kendim yababilirmiyim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 plasti dip daha mantıklı gibi bence Plastırıt mağdurları var burada benim gibi. plasti dip nedir nerden bulurum aceba bi de kendim yababilirmiyim hocam hiç girme o işe, eğer folyo yapmak istiyorsan ya, ama çin mallarından uzak dur, 3M Di-noc serisinden folyolar işini görecektir, uygulamasını ise profesyonel bir yerden yaptırmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 (düzenlendi) Plastırıt mağdurları var burada benim gibi. hocam hiç girme o işe, eğer folyo yapmak istiyorsan ya, ama çin mallarından uzak dur, 3M Di-noc serisinden folyolar işini görecektir, uygulamasını ise profesyonel bir yerden yaptırmanı tavsiye ederim. hocam netten alıp kendim yapmayı düşünüyorum bulunduğum yerde yapan pek yok gibi bu dediğin folyaların kalınlığı nasıl diğerlerine göre ben biraz kalın olsun istiyorum 19 Temmuz 2013 tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 hocam netten alıp kendim yapmayı düşünüyorum bulunduğum yerde yapan pek yok gibi bu dediğin folyaların kalınlığı nasıl diğerlerine göre ben biraz kalın olsun istiyorum Tecrüben yoksa zorlanırsın, kaput zor iş, 3M logolu olması yeterli. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 İyi işçilik ve iyi malzemeyle ürünün ömrü aşağı yukarı kaç yıldır?Yenilenmek istendiğinde çıkarması sorun oluyor mu? Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 bende yaptırmayı düşünüyordum ama araç muayeneden geçmiyormuş. Yorum bağlantısı
Mustafa Turgut 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Yaptırırsanız Resim bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 eski aracima en ucuzundan kaplatmistim. antalyanin sıcağına iki yil dayanabildi. catlamalar ve kararmalar oldu. en son goruntu araba yanginin ortasında kalmış gibiydi. sonra komple boyatmak zorunda kalmistim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 karbon dediğimiz görünümde simetrik mini kareler var, tecrübe de yoksa yapıştırma sonrası kareler eğili, zira bu folyolar uzamaya müsaittir ve yapışacak yüzey de cam gibi pürüzsüz olmalı. plastidip, geçici bir spreydir, kuruyunca folyo gibi olur ama geçici dizayn içindir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 İyi işçilik ve iyi malzemeyle ürünün ömrü aşağı yukarı kaç yıldır?Yenilenmek istendiğinde çıkarması sorun oluyor mu? 3M araç dışında 10 yıl içinde 5 yıl dayanır demişti, benim aracımda plastik parçalarda yaklaşık 3 yıldır var, plastik olmasına rağmen sıkıntı olmadı, kaputta daha uzun süre dayanır. karbon dediğimiz görünümde simetrik mini kareler var, tecrübe de yoksa yapıştırma sonrası kareler eğili, zira bu folyolar uzamaya müsaittir ve yapışacak yüzey de cam gibi pürüzsüz olmalı. plastidip, geçici bir spreydir, kuruyunca folyo gibi olur ama geçici dizayn içindir. Kaput kaplaması ekip işidir. hocam netten alıp kendim yapmayı düşünüyorum bulunduğum yerde yapan pek yok gibi bu dediğin folyaların kalınlığı nasıl diğerlerine göre ben biraz kalın olsun istiyorum Dediğim gibi 3M Di-Noc serisi en kalın folyodur ve çok sağlam hatta boyadan bile sağlam, benim tampon çıtalarında var, park ederken sürten öküz komşularımın tamponlarında boya hatırası bile alıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts