İçeriğe Yönlendir

Cd Çalar Error Hatası

Süleyman Kaan Demirci

Recommended Posts

Süleyman Kaan Demirci

Arkadaslar aracım 2003 model üzerinde orjinal teyp var.Cd çalarim hata veriyor önceki bi kac yerde okumustum cd seciyormus ondandir dedim fakat denemedigim cd markası kalmadı elba a-4tech hepsinde ya eror hatası ya takilarak calma problemi yasadım.Cdleri nero dan track olarak cektik sonra arkadasa cektirdim princo ya cekmis oda calmadı sonra baska bir arkadastan rica ettim oda princo ya cekmis caldı sordum nasıl yaptın diye 16x de cektim dedi bende denedim evde 16x 4x ne fayda olmuyor arkadas.Aynı arkadasa bi cd daha yaptırdım taktim eror verdi sonraki denemeler de caldi ama cizirtılı bir şekilde takilarak calıyor sordum bunu nasıl cektin diye aynı dedi.Ne yapacam bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Cd lenslerini temizleyen cd ler var onlarla bir temizlemeyi deneyin ; olmaz ise içi açılıp alkol ile temizlenmeli ; yine olmuyorsa ya temiz çıkma ya da lens değişimi yapılacak.

Ankara 'da  Oktay usta var size her şekilde yardımcı olur..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

tozdan vs artık iyi okumuyordur. yada lensi çizilmiştir.

Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER

aynı sorunu bende yaşıyorum.temizleyici cd bende işe yaramadı.komple teybi söktüm dağıtıp temizledim bir nebzede olsa iyileşti ama arada takılıyor yine.sanırım göz ömrünü tamamlıyor.size tavsiyem teybi açıp temizleyin gözü.

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaan Demirci

aynı sorunu bende yaşıyorum.temizleyici cd bende işe yaramadı.komple teybi söktüm dağıtıp temizledim bir nebzede olsa iyileşti ama arada takılıyor yine.sanırım göz ömrünü tamamlıyor.size tavsiyem teybi açıp temizleyin gözü.

tamam tavsıyen ıcın tesekkur ederım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...