İçeriğe Yönlendir

C-Max'e Bmw Tipi Balıksırtı Anten Olur Mu ?

Misafir
Çözüme git Çağlar Bayur tarafından,

Recommended Posts

Başlıkta da belirtiğim gibi ve aşağıda linkte bulunan veya benzer tipte anten olur mu bizim araçlara acaba. Benimkinin ucu gitmiş, sanırım oto yıkamadan dolayı. Ayrıca anten çubuğu görünümünü pek sevmiyorum. Zaten radyo dinlediğimiz de yok :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-balik-sirti-bmw-yeni-modellere-uygundur-orjinal-131701957/detay

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yapışkanlı bir plastik, anten görevi de yok zaten, süs amaçlı, bisiklete bile yapışsa duracaktır

Yorum bağlantısı
Onur Bulut
Onur Bulut

adam satıyor, zorla al demiyor ki :crazy: alan olur mu? bence olur da :D

Abi adam harbi uçmuş ama plastik parçasına o para verilmezki antenli olanı 5 Lira  :D

Yorum bağlantısı

yapışkanlı bir plastik, anten görevi de yok zaten, süs amaçlı, bisiklete bile yapışsa duracaktır

Caglar abi alsam bunu yapistirsam olur yani oyle mi ?

Yorum bağlantısı
Hami Erışık

ben süs amaçlı olanını aldım,yapıştırdım,7,5  tl.sprey boyayı uzaktan,kesinlikle uzaktan püskürterek boya cillop gibi olsun.yarım saat ara ile 2kere boya misss.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Çağlar Bayur

anteni araç rengine boyamak için spreydir sanırım. Orjinali sökülünce tavanada bir delik çıkacak, oraya yapıştırktan sonra içeri su sizdırması ve tavan döşemesini pert etmesi kuvvetle muhtemel olacak.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

anteni araç rengine boyamak için spreydir sanırım. Orjinali sökülünce tavanada bir delik çıkacak, oraya yapıştırktan sonra içeri su sizdırması ve tavan döşemesini pert etmesi kuvvetle muhtemel olacak.

Abi anten tamamen sökülmüyor söyle oluyor.

qkk5r.jpg

qkk61.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Abi anten tamamen sökülmüyor söyle oluyor.

Yeşil bantlar ne için anlamadım. Bi yere temas etmiyor gibi.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Yeşil bantlar ne için anlamadım. Bi yere temas etmiyor gibi.

Abi yeşil bantları yamuk yapıştırmamak için koymuş sanırım tam onun hizasına oturtuyor çünkü balıksırtı anteni  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

47 lira olan hangisi ki :)

47 lira olanin icide bos mu acaba.

Abi senin ilk attıgın linkteki 47 lira bende aynısının antenlisi 5 lira diye link attım ya merak ettim hangisini sipariş verdin diye  :)

Yorum bağlantısı

5 lira olandan sipariş vermiştim.

Geldi ve beş para etmez. Ayrıca uymadı, tam oturmadı yani.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
özcan şaşmaz

IMG_4046.JPG

balık sırtı anten olur tabiki içinde anten kablosuda var hiç bir parazit vs. olmuyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...