Orhan Türker 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Uzun bi aradan sonra tekrar foruma geri döndüm. Bu kez farklı sınıfta bir araç almak nasip oldu. 2006 Aralık son çeyrek üretim L322 kasa kodlu 3.0td6 motorlu VIP sınıfta olan bu SUV bence lider. Araç yine Bulgaristan plakalı Aracı aldıktan sonra ilk işim Maslak Anıl Oto'da genel bakıma götürdüm. Daha sonra malum yüksek oluşundan dolayı gayet uygun fiyata çıkma basamak seti aldım. ( orjinal çıkma. Sıfırı 2800 TL ) Arka paçalıklarda arkasından hemen geldi. ( orjinal çıkma. Sıfırı 380 TL ). Bu arabayı alıyorsunda, parçalarını neden ucuz olsun diye çıkma alıyorsun diye merak edenlere... ( Bulgaristan'dan aracı çok komik rakama aldım. Görünüş belki lüks ama malum bende orta gelirli bir türk erkeğiyim ) Daha sonrasında aydınlatma süresi dolmaya yakın olan Bi-xenon apmüllerimi Philips D2s ( 80122CM ) kodlu yeni ampüllerle takım halinde değiştirdim. Ön-arka sinyallerde Osram Diadem olanlarla değişti. Park ve plaka aydınlatmalarımda orjinal philips LED Bulbs. Çok detaylı resimler maalesef şuan için yok ama yakında onlarda gelicek. Herkese aracıyla kazasız belasız günler dilerim. Resimleri sizlerin beğenisine sunuyorum Basamaklar takıldıktan sonraki hali İsveç çeliğinden üretilmiş anahtarlığım Araç ilk alındığı gün. Jant göbeğindeki Land Rover amblemini lastik değişimde kaybetmişler. Yerine yenisi geldi İlk depoyu fullleme 30 Temmuz 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 hayırlı olsun. çağlar abi birazdan ilgilenir seninle Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Maşallah çok güzel Çağlar abinin hayali Yorum bağlantısı
Misafir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Hayırlı olsun.İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. Mahmut üzülebilirsin.Ab'ye girmesekte bu dediklerin yavaşca oluyor ve olacak. Yorum bağlantısı
Orhan Türker 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 hayırlı olsun. çağlar abi birazdan ilgilenir seninle Çağlar Abiyle Telefonda bizzat görüştüm lakin bir türlü yanına uğrama şansım olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Türker 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Orhan Türker 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Türkiye nin AB ye girmesini biraz da bu yüzden istemiyorum , velev ki girdik nemi olacak şuan alamadığımız focus ST ler CC ler veya ucuza ne bulursak her yerde cirit atacak trafikteki keşmekeşi düşünemiyorum o derece yani Teşekkür ederim öncelikle. Zaten ''AB'' anlaşmalarında eğerki TR üye olursa araç getirmek serbest olacak diye bir teklif sunulmuş. Lakin otomotiv sanayicileri derneğimidir ( tam ismini bilmiyorum ) bu teklifi geri çevirmişler. Aracın iki katı vergiyi kimden alıcaz biz ozaman çökeriz krize gireriz diye. Bu aracın oradaki fiyatı. buradaki emsallerinin tam 3 te 1 i . 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Maşallah çok canlı duruyor. Ve bence bu kasası sonraki kasalarından daha güzel. Yorum bağlantısı
Orhan Türker 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Hayırlı olsun.İyi günlerde,kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. Mahmut üzülebilirsin.Ab'ye girmesekte bu dediklerin yavaşca oluyor ve olacak. Teşekkürler Oktay abi. Anıl Oto Maslak'ta A'dan Z'ye ekspertiz yapıldı. Onlar bile fiyat / yaş / kondüsyon / temizlik değerlerine inanamadılar. İlk sahibine ki o bir italyan ( Araç Venedik trafiğine kayıtlı ve oradan alındı ) duacıyız 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Teşekkür ederim öncelikle. Zaten ''AB'' anlaşmalarında eğerki TR üye olursa araç getirmek serbest olacak diye bir teklif sunulmuş. Lakin otomotiv sanayicileri derneğimidir ( tam ismini bilmiyorum ) bu teklifi geri çevirmişler. Aracın iki katı vergiyi kimden alıcaz biz ozaman çökeriz krize gireriz diye. Bu aracın oradaki fiyatı. buradaki emsallerinin tam 3 te 1 i . Türkiye de bu fiyatlara satılırsa alttaki imzamı silmem gerekecek Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Hayırlı olsun.. İyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Türkiye nin AB ye girmesini biraz da bu yüzden istemiyorum , velev ki girdik nemi olacak şuan alamadığımız focus ST ler CC ler veya ucuza ne bulursak her yerde cirit atacak trafikteki keşmekeşi düşünemiyorum o derece yani hani araçlar ucuzlayacak diye araç sayısı artar trafik artar onu anlarım da araçların kalitesi artınca niye keşmekeş oluyor. millet şahin yerine mercedese biner trafikte daha güvenli araçlar olur. güle güle kullanın 5 Yorum bağlantısı
Orhan Türker 20 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2013 Türkiye de bu fiyatlara satılırsa alttaki imzamı silmem gerekecek Türkiye'de normal fiyatının 3 katıyken imzaya devam Ama Bulgaristan vatandaşı olabilmek daha ucuzsa yeni imza şudur. ''AB'' vatandaşıysan '' RANGE ROVER '' ''TR'' deysen '' VERGİDEN BOĞULUR '' 3 Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 Canavarınız hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 20 Temmuz 2013 Paylaş 20 Temmuz 2013 20 bin € civarında yaklaşık olarak fiyatları. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Ben merak ediyorum, biz de alabilir miyiz? 6 ay Bulguristan'da kalmak mı gerekiyor? Prosedürü nedir? Güle güle kullanın bu arada Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Türkiye de bu fiyatlara satılırsa alttaki imzamı silmem gerekecek Sende Land Rover yaparsın, hem arazi aracı olur, fenamı Hayırlı olsun, bizdeki vergiler düzelse ve serbest araç girişi olsa, bizde adam gibi arabalara binsek, hem vergiden hem bu uyanık firmalar yüzünden sürekli defolu araçlara biniyoruz zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Hayırlı olsun Vatandaşlık gerekiyor Mert Evlilik şart diyorsun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Kapı'yı geçmek lazım Kapıkule yıllarca 5 km uzağımdaydı bi geçmedik arkadaş Biz bile sınırdan döndük ) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2013 Paylaş 21 Temmuz 2013 Hayırlı olsun. Borusan'da 10000€'ya 2012 görünümüne kavuşuyormuş. Stoplar, farlar, ön tampon ve ızgara değişiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Orhan Türker 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 Hayırlı olsun. Borusan'da 10000€'ya 2012 görünümüne kavuşuyormuş. Stoplar, farlar, ön tampon ve ızgara değişiyormuş. Ben üstüne 5000€ daha koyarsam bu makyaj operasyonunun, aynısından bitane daha alabilirim Maslak Anıl Oto' da 16 bin tl fiyat verdi makyaj için ama; aracın fiyatını söylediğimde, abi sen bitanede sport al daha iyi dediler 1 Yorum bağlantısı
Orhan Türker 21 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2013 Gerekli açıklama detaylı olarak verilmiş. Aslında bunun için sadece çift vatandaşlık yeterli değil. Babamın işleri nedeniyle ailenin bir kısmı orada. Sadece haftasonları araç buraya geliyor. Allah'tan depo 109 litre. Ordan fulllendiğinde hem buraya geliş,hem gezme, hem iş, hemde geri dönüş için yakıt yetiyorda artıyor bile. ( 100km - ortalama 10 litre ) Sadece yıkama için aracı lüks gördüklerinde iç dış ( SONAX ) 30 TL. Semte göre pak yeri 1 saat 15 TL ( ortaköy ) Kırcaali'ye selam. A.s Yorum bağlantısı
Recommended Posts