Mehmet Kaya 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Uzun yolda sakin gidemem Ama tepki konusunda haklısın daha tam kavrayamadım açıkası sanırım zamanla olacak bu durumda Aslında otomatik vites kullanmak marifet isteyen bir sürüşmüş onu anlıyorsun ilerliyen zamanlarda. Basınca giden basınca duran araç gibi görünse de nerede basacağını nerede gaza az dokunacağını nerede nasıl vites attıracağını öğrenince anlıyorsun otomatik aslında marifet gerektiriyormuş 3-4 ayımı almıştı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Arkadaşlar aracımın şanzuman yağ kontrol çubuğundan yağını kontrol ettiğimde renginin koyu kahverengi olduğunu farkettim,normalde kırmızı olması gerekiyormuş,bende yağını değiştirmeye karar verdim bunun için orjinal yağ filitresini buldum aldım atf marka yağ koymam gerektiğini söylediler ama hangi numara olduğunu öğrenemedim bütün fordlar aynı yağı kullanır desek tüm fordlardaki oto şanzuman markası aynı değil gerçi benimkinin markasınıda bilmemekteyim,aracın şanzumanına koyacağım yağın hangi numara olduğunu bilen arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirim,bu arada okuyup gördüğüm kadarı ile şanzuman yağ filitresi değişimi yağ koymak gibi basit değilmiş aldığımız filitre elimizde kaldı iyimi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mobil atf-320-8,5 litre http://www.mobiloil.com.tr/Turkey-Turkish-LCW/carengineoils_which-oil.aspx Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Mobil atf-320-8,5 litre http://www.mobiloil...._which-oil.aspx çok teşekür ederim,verdiğiniz linkten baktım orda Servo direksiyon yağı ile şanzıman yağı aynı ama tamirciler direksiyon yağına farklı yağ koyuyorlar,hem şanzıman hemde direksiyon yağından elime bir tutam damlatım baktım bir birlerinden çok farklı idiler. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Şubat 2013 Paylaş 19 Şubat 2013 Tamirciler genelde kolayına geleni,fazla pahalı olmayanı ve en fazla kar ettikleri ürünleri kullanırlar Yorum bağlantısı
Murat Pala 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 2006 2.0 tdci otomatik mondeom var. 10 gün kadar önce aracımın şanzıman yağını izmir den arapceylan oto da değiştirdim. 1-yetkili servisler bile tam bilmiyor bu konuyu bazıları hiç değişmeyecek d,iyor 2-2 tür yağ çıkıyormuş.birisi kırmızı renkli ve litresi 25 lira 2. si sarı renkli ve litresi 35 lira 3-filtre dğeişimi olmuyor zira filtre şanzımanın içlerind e ulaşmak için şanzımanı açmak lazımmış. benim arabadan sarı renkli pahalı olan yağ çıktı.5 litre yağ koydular.liftteyken altından tapasını söküp dğeiştiiryorlar.o sırada arabayı çalıştırıp vites geçişlerini yaparak ileri geri yaparak yapın bir kısmını bboşaltıp tekrar ekliyorlar.sonuçta 5 litre yağ aldı. 5x35=175 lira verdim işçilik almadılar.sonradan birlikte deneme sürüşüne çıktık aracımı teslim aldım. sonuç:eskiye oranla çok bariz şekilde farkedilir şekilde 1-motor sesi azaldı 2-vites geçişleri daha seri oldu 3-arabanın çekişi arttı yani sonuçtan memnunum.40 000 km d ebir dğeiştirmek faydalı olurmuş izmir deki servisimin linki http://www.arapceylanoto.com/Urunlerimiz.aspx Ben yağı 3 kez değiştim ve her seferinde dört litre değişti... arabayı liftteyken çalıştırıp vites geçişlerini yapıyorlar sonra yine yağ ekleniyor bunu yapmadıysanız fark ondan olabilir belki. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Otomatik iyidir uğraşmazsın kendi gider.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 Murat bey sizin araç kaç km deydi acaba. Yorum bağlantısı
Semih Saner 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 acaba bu yağ şu andaki şazımanın üzerine ilave etsem birşey mi olur mu ? içindeki aynı yağ.... Yorum bağlantısı
Semih Saner 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 Aracınız otomatik mi? Eksik olduğunun kanatine nasıl vardınız? 50 bin km geçti.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mart 2013 Paylaş 12 Mart 2013 şanzımanda kaçak yoksa yağ eksilmez. motor değilki arada yağ yaksın. kurcalamayın şanzımanı gerekmedikçe. Yorum bağlantısı
Mert Ender 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Merhaba, Diğer aracımız olan TDCI CVT, 91.000 km'de şu an. 90.000 bakımı yapıldı, triggeri değişti, devirdaim pompası değişti. Gayet de iyi gidiyor, şükür bir sıkıntısı yok. Fakat şanzıman yağı ile ilgili bugüne kadar hiç yenileme yapmadığımızı farkettim. CVT konusu da hassas bir konu olduğu için yağı boşaltıp yenilemeli miyiz bilemedim. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadığımız şanzımanı yağını değiştirelim diye bir kez açarsak bir daha kapatamayız diye korkmaktayım. Korkmalı mıyım? CVT şanzımanın yağını değiştirip de sorun yaşayan var mı? Toplaması zor mudur? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 yetikili serviste değiştirin bu konuda deneymi olanda 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Aman öyle referanssız bir yerde değişim yaptırmayın.Sonra başınıza gelmedik kalmaz. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 (düzenlendi) Şanzıman yağını değiştirmek şanzımanı komple revize ettirmek gibi birşey değildir, bir çok şanzımanda motor yağı değiştirmek kadar kolaydır, bazılarında çok nadir olarak filtre değişimi ile birlikte şanzımanın inmesi gerekse bile şanzıman elemanları tamamen sökülmeyeceği için korkmaya değer bir durum yoktur... Aksine yağ değişimi yapmadan kullanmaktan korkun.. Özellikle CVT şanzımanlarda yağ değişim periyodunu geçirmeyin ve sakın bildiğini sanan ustalarda klasik otomatik şanzıman yağı koydurmayın, doğru spesifikasyonlardaki CVT otomatik şanzıman yağı kullanıldığından emin olun... 29 Mart 2013 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 yetikili serviste değiştirin bu konuda deneymi olanda Haklısınız, en sağlıklısı bu olur. Aman öyle referanssız bir yerde değişim yaptırmayın.Sonra başınıza gelmedik kalmaz. Umuyorum her yetkili servis, CVT'ye hakimdir. Şanzıman yağını değiştirmek şanzımanı komple revize ettirmek gibi birşey değildir, bir çok şanzımanda motor yağı değiştirmek kadar kolaydır, bazılarında çok nadir olarak filtre değişimi ile birlikte şanzımanın inmesi gerekse bile şanzıman elemanları tamamen sökülmeyeceği için korkmaya değer bir durum yoktur... Aksine yağ değişimi yapmadan kullanmaktan korkun.. Özellikle CVT şanzımanlarda yağ değişim periyodunu geçirmeyin ve sakın bildiğini sanan ustalarda klasik otomatik şanzıman yağı koydurmayın, doğru spesifikasyonlardaki CVT otomatik şanzıman yağı kullanıldığından emin olun... Rahatladım. CVT'ye has özel yağ olduğunu bilmiyordum açıkçası, klasik otomatik yağı uygundur herhalde diye düşünüyordum, belirttiğiniz iyi oldu. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 CVT şanzımanın,castrol markaya göre kullandığı yağ bu http://www.castrol.com/castrol/genericarticle.do?categoryId=9039536&contentId=7072485 Yorum bağlantısı
Mert Ender 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 CVT şanzımanın,castrol markaya göre kullandığı yağ bu http://www.castrol.c...ntentId=7072485 Teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 cvt ye sadece ford markalı,cvt için üretilmiş yağ konmalı Yorum bağlantısı
Mert Ender 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 cvt ye sadece ford markalı,cvt için üretilmiş yağ konmalı Linki açınca ben de farkettim, Audi'ye özel üretilmiş şeklinde anlatılmış. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Umuyorum her yetkili servis, CVT'ye hakimdir. Maalesef Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 cvt ye sadece ford markalı,cvt için üretilmiş yağ konmalı Çok doğru. Her cvt'nin yağı farklııdır. Yorum bağlantısı
Emre GÜNGÖR 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 88binde yetkili serviste CVT yağı değişmiş şuan 99binde herhangi bir sorunu yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts