Misafir 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 (düzenlendi) Aracımı aldıktan sonra bluetooth donanımlı olmadıgını görünce orijinal sony teyp yerine multimedya sistem araştırması yaptım. Biraz araştırınca kaliteli ürünlerin oldukça pahalı , nispeten daha ucuz olanlarında sorun çıkarabileceğini öğrendim. Bende eldeki imkanları değerlendirerek telefonumun navigasyon özelliğini kullanmaya karar verdim. Basit bir tutacak ile bu ısı halledebilirim.bluetooth içinde hesaplı ve kaliteli bir kit ile bu işi çözerek sony teybimi kaybetmek istemedim. Ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Pazartesi elime ulaşacak. Tecrubemi aktarırım. http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-tz700-bluetooth-arac-kiti-cift-telefon-destegi-/productDetails.aspx?productId=telkulmottz700&categoryId=16217 27 Temmuz 2013 tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Link bu galiba. Hayırlı olsun. http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-tz700-bluetooth-arac-kiti-cift-telefon-destegi-/productDetails.aspx?productId=telkulmottz700&categoryId=16217 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Hayırlı uğurlu olsun.Cihaz gelince tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz. Ben 4-5 sene önce böyle bir cihaz kullanmıştım. Forex marka fm transmitter özellikli mp3 çalar idi. Bunun müzik çalar özelliği, gelen -giden çağrıyı gösteren bir ekranı, telefon defteri, çağrı kayıtları vs yok sanırım? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Telefon defteri yok fakat eğer telefonun sesli arama özelliği varsa doğrudan telefon ile arama yapabilme özelliği var. Yani telefondan arattirip bu aletle görüşme yapabiliyorsunuz. FM teansmitter özelliği mevcut. Arac hoparlörlerinden ses alabilir ve telefondaki müzikleri fm teansmitter özelliği sayesinde dinleyebiliyorsunuz. Performansı hakkında kullanmadan birşey soyleyemeyeceğim fakat kullanıcı yorumlarına göre oldukça iyiymis. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Cihaz fena değil/iş görür bir cihaz diyebilirim, bunun daha ufakça olan bir modelini aldım bende... 2.el aldığım için klipsi çıkmadı bende çift taraflı bantı ile ön cama yapıştırdım çokta şık durdu hatta güneşlikte takilı olması güneşliği sol cama çevirdiğiniz gibi durumlarda sıkıntı olabilir. İşimi görüyor ancak genel şikayet sesin az geliyor diyorlar. Artık cama yapıştırdığım için biraz uzak mı kaldı yoksa cihazdanmıdır bilemiyorum ama benim açımdan ses çok iyi yani gelen ses harika, ama karşı taraf aynı şeyi söylemiyor fakat iletişim kuruluyor... Transmitter özelliğini radyo frekansı boşluğu olmadığı için şehir içinde kullanmak imkansız. Şehirdışında da pek randıman alamadım açıkçası çünkü dolu frekanslar sürekli değişiyor, zaten gelen ses çok iyi problem giden seste o sebeple uğraşmadımda. Birde transmiter özelliği açık ise çağrı cevaplamak için Yes tuşuna basıp CD çaları radyoya alıp hafızada ayarlı frekansı seçmek için toplamda 3 tuşa basıyorsunuz yani uğraştırıcı. Bu sebeplerden hiç kullan(a)madım. Zaten gelen ses çok iyi sesi sonuna kadar bile açmıyorum. Yok illa aracın hoparlöründen ses gelsin diyorsanız araca entegre olan çözümlere göz atın. Otomatik bağlanma özelliği çok güzel ama telefonunuzun BT si açıksa cihazda açısa hemen bağlanıyor. Telefonda hep açık tutsamda, cihaz güç tasarrufu için kendini kapatıyor haliyle arabaya bindiğinizde cihazı açmanız gerekiyor.. Buda biraz unutulan bir durum. Cihazın şarj süresi gerçekten çok çok iyi.. Mart ayından beri 2 kere şarj ettim.. Ama dediğim gibi açmayı unutmamdan solayı sürekli kullanmıyorum belki alışkanlık edilirse her arabaya bindiğinizde emniyet kemeri takar gibi cihazıda açarsınız ama ilk aldığımda biraz özen gösterdim ama sonra unutuluyor tabi. Ancak uzun yola çıkınca açıyorum veya telefon açmam gerektiğinde. Kısacası her araca bindiğinizde cihazı açarsanız, karşı tarafa ses iletmek için yüksek sesle konuşup uzun uzadıya konuşmazsanız işinizi görür. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Değerli yorumlarınız icin tesekkur ederim. Cihaz kendi kendine açılma ve kapanma özelliğine sahip. Araca bindiğiniz zaman aktif hale geçiyor. Sesli komut algılıyor. Araştırmalarıma göre ses dediğiniz gibi tatminkar. Yorum bağlantısı
İsmail Odakan 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Selamün aleyküm. Yaklaşık bir haftadır bende telefonu eller serbest kullanmak için çözümler arıyordum. İlk olarak 6000 cd cihazımı görüntülü bir sistem ile değiştirmeyi düşündüm. Forum da yazılan yorumları inceledim, iyi bir cihaz araştırdım 1400-2000 tl aralığında rakamlar oluştu. Rakamı düşürmek istedim, Bluetooth, FM transmitter ve Tv özellikli navigasyon cihazlarına baktım, bunlarda 300 ile 600 tl aralığında. Aracımın kullanma el kitabını incelerken AUX girişini keşfettim. İki tarafı kulaklık girişli 1.5 mt uzunluğunda bir kablo aldım (1.5 Tl ) Araca bindiğimde kalboyu telefonun kulaklı girişine takıyorum, müziği telefon hafızasından dinliyorum. Telefon görüşmelerim çok net, gelen ve giden seste sıkıntı yok. Şimdilik uygun bir çözüm olarak değerlendirdim. Size de öneririm. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Selamün aleyküm. Yaklaşık bir haftadır bende telefonu eller serbest kullanmak için çözümler arıyordum. İlk olarak 6000 cd cihazımı görüntülü bir sistem ile değiştirmeyi düşündüm. Forum da yazılan yorumları inceledim, iyi bir cihaz araştırdım 1400-2000 tl aralığında rakamlar oluştu. Rakamı düşürmek istedim, Bluetooth, FM transmitter ve Tv özellikli navigasyon cihazlarına baktım, bunlarda 300 ile 600 tl aralığında. Aracımın kullanma el kitabını incelerken AUX girişini keşfettim. İki tarafı kulaklık girişli 1.5 mt uzunluğunda bir kablo aldım (1.5 Tl ) Araca bindiğimde kalboyu telefonun kulaklı girişine takıyorum, müziği telefon hafızasından dinliyorum. Telefon görüşmelerim çok net, gelen ve giden seste sıkıntı yok. Şimdilik uygun bir çözüm olarak değerlendirdim. Size de öneririm. Aleykümselam hocam. Önerdiğiniz yöntem oldukça iyi fakat torpido gözünden herhangi bir kablo araç içinde olsun istemedim. Bu cihazla telefonumu çantamdan dahi çıkarmam gerekmeyecek. Bunu pratik bir yol olarak tercih ettim. Linkini verdigim sitede yorum yapan kullanıcılar oldukça tatminkar sonuclar almışlar. Bende böyle kullanmak istiyorum. Müzik konusuna gelince, bende evdeki sony marka mp3 playere yükleyerek aux girişine bağlıyorum ve iyi bir ses kalitesi alıyorum. Ayrıca mp3 playeri torpido gözünde saklayarak istemediğim kablo görüntüsünden kurtulmuş oluyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Aleykümselam hocam. Önerdiğiniz yöntem oldukça iyi fakat torpido gözünden herhangi bir kablo araç içinde olsun istemedim. Bu cihazla telefonumu çantamdan dahi çıkarmam gerekmeyecek. Bunu pratik bir yol olarak tercih ettim. Linkini verdigim sitede yorum yapan kullanıcılar oldukça tatminkar sonuclar almışlar. Bende böyle kullanmak istiyorum. Müzik konusuna gelince, bende evdeki sony marka mp3 playere yükleyerek aux girişine bağlıyorum ve iyi bir ses kalitesi alıyorum. Ayrıca mp3 playeri torpido gözünde saklayarak istemediğim kablo görüntüsünden kurtulmuş oluyorum. Parça değiştirme işini nasıl yapıyorsunuz peki ? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2013 Paylaş 27 Temmuz 2013 Parça değiştirme işini nasıl yapıyorsunuz peki ?onu yapamıyorum işte:)) Playlist hazırlayıp kullanıyorum. Zaten çok sayıda mp3 Cd'si hazırladım. Kafama göre takıp dinliyorum. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Selamün aleyküm. Yaklaşık bir haftadır bende telefonu eller serbest kullanmak için çözümler arıyordum. İlk olarak 6000 cd cihazımı görüntülü bir sistem ile değiştirmeyi düşündüm. Forum da yazılan yorumları inceledim, iyi bir cihaz araştırdım 1400-2000 tl aralığında rakamlar oluştu. Rakamı düşürmek istedim, Bluetooth, FM transmitter ve Tv özellikli navigasyon cihazlarına baktım, bunlarda 300 ile 600 tl aralığında. Aracımın kullanma el kitabını incelerken AUX girişini keşfettim. İki tarafı kulaklık girişli 1.5 mt uzunluğunda bir kablo aldım (1.5 Tl ) Araca bindiğimde kalboyu telefonun kulaklı girişine takıyorum, müziği telefon hafızasından dinliyorum. Telefon görüşmelerim çok net, gelen ve giden seste sıkıntı yok. Şimdilik uygun bir çözüm olarak değerlendirdim. Size de öneririm. Bu menimde aklıma geldi ama kablonun sürekli torpido gözünden fışkırması hoşuma gitmediği gibi telefonu elinize almadıkça yine giden seste sorun oluyor. Telefonu elinize alıp konuştuktan sonrada kıymati yok, yada telefonu güneşlik cebi gibi bir yere takmak lazımki o zamanda kablo sıkıntı. Değerli yorumlarınız icin tesekkur ederim. Cihaz kendi kendine açılma ve kapanma özelliğine sahip. Araca bindiğiniz zaman aktif hale geçiyor. Sesli komut algılıyor. Araştırmalarıma göre ses dediğiniz gibi tatminkar. Alırken bu modelide araştırmıştım ama kendi kendine açılması özelliğini ilk defa duydum, bu özellik neye dayalı? eğer üzerinde bir hareket sensörü var ise ve siz arabaya binince açılıyorsa ve otomatik olarak telefonada bağlanıyorsa harika.. Biraz pahalı bir cihaz ama o özellik için değer, tabi eğer seste iyi gidiyorsa ki üst model olduğunu düşünürsek benimkinden iyidir. Ama yine tekrarlıyım büyük şehirlerde transmitter özelliğini kullanmak çok zor. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Aleykümselam hocam. Önerdiğiniz yöntem oldukça iyi fakat torpido gözünden herhangi bir kablo araç içinde olsun istemedim. Bu cihazla telefonumu çantamdan dahi çıkarmam gerekmeyecek. Bunu pratik bir yol olarak tercih ettim. Linkini verdigim sitede yorum yapan kullanıcılar oldukça tatminkar sonuclar almışlar. Bende böyle kullanmak istiyorum. Müzik konusuna gelince, bende evdeki sony marka mp3 playere yükleyerek aux girişine bağlıyorum ve iyi bir ses kalitesi alıyorum. Ayrıca mp3 playeri torpido gözünde saklayarak istemediğim kablo görüntüsünden kurtulmuş oluyorum. Aux girişine mp3 çalar takana kadar mp3 CD leri hazırlayın bence. Böylece yolda giderken şarkı değiştirmek için mp3 çalarla uğraşmanıza gerek kalmadığı gibi direksiyon kumandasından şarkı değiştirmenin rahatlığı çok güzel. tek dezavantajı yeni şarkı çekmek ama Boş CD lerin kalitelisi bile 30kuruş civarında ike her yeni şarkı eklemek istediğinizde bile yeni bir CD çekmeniz yeterli. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 (düzenlendi) Bu menimde aklıma geldi ama kablonun sürekli torpido gözünden fışkırması hoşuma gitmediği gibi telefonu elinize almadıkça yine giden seste sorun oluyor. Telefonu elinize alıp konuştuktan sonrada kıymati yok, yada telefonu güneşlik cebi gibi bir yere takmak lazımki o zamanda kablo sıkıntı. Alırken bu modelide araştırmıştım ama kendi kendine açılması özelliğini ilk defa duydum, bu özellik neye dayalı? eğer üzerinde bir hareket sensörü var ise ve siz arabaya binince açılıyorsa ve otomatik olarak telefonada bağlanıyorsa harika.. Biraz pahalı bir cihaz ama o özellik için değer, tabi eğer seste iyi gidiyorsa ki üst model olduğunu düşünürsek benimkinden iyidir. Ama yine tekrarlıyım büyük şehirlerde transmitter özelliğini kullanmak çok zor. Hocam Çanakkale ' de yaşıyorum. Bu yüzden boş fm frekansı sorun değil. Burada detaylı anlatım mevcut. http://www.neotekno.com/motorola-tz700-bluetooth-arac-kiti.html Evet cihaz hareket sensörlü ve rehber özelliğine var. Arkadasın bahsettigi aux kablo çözümü icin mikrofonlu aux kablosu sanırım daha mantıklı. Vereceğim linkte böyle bir kablo mevcut fakat bence kısa bir kablo. http://www.bayfirsat.com.tr/Urun/Detay/griffin-handsfree-mikrofon--aux-kablosu/1717 28 Temmuz 2013 tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Hocam Çanakkale ' de yaşıyorum. Bu yüzden boş fm frekansı sorun değil. Burada detaylı anlatım mevcut. http://www.neotekno.com/motorola-tz700-bluetooth-arac-kiti.html Evet cihaz hareket sensörlü ve rehber özelliğine var. O güzelmiş işte ozaman bende böyle birşey düşünebilirim. Çünkü cep telefonunda BT hep açık sadece biraz şarj yiyor, her defasında o cihazı açmak işkence. Kullandıktan sonraki yorumlarınızı bekliyorum. Hatta klipsi kullanmadan ön cama çift taraflı bantla yapıştırmak cihaza erişim açısından çok daha kullanışlı tavsiye ederim. Tabi takarken önce şarjın uzanıp uzanmadığını kontrol edin. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Hocam Çanakkale ' de yaşıyorum. Bu yüzden boş fm frekansı sorun değil. Burada detaylı anlatım mevcut. http://www.neotekno.com/motorola-tz700-bluetooth-arac-kiti.html Evet cihaz hareket sensörlü ve rehber özelliğine var. Arkadasın bahsettigi aux kablo çözümü icin mikrofonlu aux kablosu sanırım daha mantıklı. Vereceğim linkte böyle bir kablo mevcut fakat bence kısa bir kablo. http://www.bayfirsat.com.tr/Urun/Detay/griffin-handsfree-mikrofon--aux-kablosu/1717 O kablo focuslara olmaz çünkü mikrofon arabaya takılan jackın tarafında yani bizim araçlarda torpido gözünün içinde kalacaktır, ters bağlarım derseniz bu seferde mikrofon iş görmeyebilir, hatta görmez. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 O kablo focuslara olmaz çünkü mikrofon arabaya takılan jackın tarafında yani bizim araçlarda torpido gözünün içinde kalacaktır, ters bağlarım derseniz bu seferde mikrofon iş görmeyebilir, hatta görmez. Kutay hocam erişim sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü gelen aramayı sesle kabul etme ve reddetme özelliğide mevcut. Yarın ürün elime geçince detaylı bir inceleme yapıp fikirlerimi burada paylaşacağım. Pardon hocam yanlış alıntı yaptım. Yazdıklarım motorola icin geçerli Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Kutay hocam erişim sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü gelen aramayı sesle kabul etme ve reddetme özelliğide mevcut. Yarın ürün elime geçince detaylı bir inceleme yapıp fikirlerimi burada paylaşacağım. Pardon hocam yanlış alıntı yaptım. Yazdıklarım motorola icin geçerli Teşekkürler, ozaman kullandıktan sonra görüşlerinizi bekliyoruz. Özellikle hareket sensörünü çok merak ediyorum. Yani arabada denedikten sonra inince 30-40dk. İçinde otomatik kapanıyor cihaz sonra tekrar açılıyormubarabaya binince? Açılıyor ve telefonada otomatik bağlanıyorsa gerçekten harika. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2013 Paylaş 28 Temmuz 2013 Teşekkürler, ozaman kullandıktan sonra görüşlerinizi bekliyoruz. Özellikle hareket sensörünü çok merak ediyorum. Yani arabada denedikten sonra inince 30-40dk. İçinde otomatik kapanıyor cihaz sonra tekrar açılıyormubarabaya binince? Açılıyor ve telefonada otomatik bağlanıyorsa gerçekten harika. Hocam hepsiburada sitesinde kullananlar dediklerinizin sıkıntısız bir sekilde gerçekleştiğine dair yorumlar yapmışlar. Olumsuz bir yorum neredeyse yok Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ürün bugün elime ulaştı. İlk gözlemlerime göre cihaz oldukça iyi ve stabil çalışıyor. Cihaz ve şarj aleti oldukça kaliteli yapılmış. Aramalarda sesim karşı tarafa oldukça net ulaştı. Ben ise gayet net ve anlaşılır bir sekilde duydum. Hatta cihazın sesini kısık kullanmama rağmen gayet anlaşılır bir şekilde olduğunu söyleyebilirim. Gelen aramaları, İngilizce olarak "answer veya ignore" diyerek sesli olarak ve hiç dokunmadan kabul veya reddedebililiyorsunuz. Ayrıca cihaz gelen aramaların kimsen geldigini ingilizce olarak size bildiriyor. Birde yeni nesil cep telefonlarinda bulunan sesli arama gibi ozellikleri kullanabiliyorsunuz. Mesela bende iphone 4s var ve direkt olarak siriye bağlanıyor. Tabi siri ozelligi hala Türkçe destekli degil ve bunun icin az biraz ingilizce ile telefonunuza komut verebiliyorsunuz. Örnek olarak "pls call ahmet " diyerek ahmeti arayabilir veya "open maps" diyerek navigasyonu acabilirsiniz. Araca bindikten bir kaç saniye sonra cihaz aktif hale geldi. Zaten cihaz connect diyerek bunu size bildiriyor. Fm transmitter gayet iyi çalışıyor. Bence tek eksik yönü, kutudan evde prizde yada bilgisayar yardımı ile şarj edebilmek için bir kablo çıkmıyor. Sadece araç şarj cihazı var. Aslında bu sorunu android işletim sistemli telefonların şarj aletini kullanarak çözebilirsiniz. Ben bu sorunu evde bulunan eski bir Nokia telefonumun bilgisayara bağlantı kablosuyla çözdüm. Çünkü şarj girişi çok rahatlıkla bulabileceğiniz şarj kablolarına uygun olarak yapılmış. Şimdilik ilk izlenimlerim fiyata göre kalite üst düzey. Kesinlikle tavsiye ederim. Fotoğrafları görebilirsiniz. 29 Temmuz 2013 tarihinde Oğuz Temülken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 Arkadaslar cihazı hepsiburada sitesine geri gönderdim. Cihaz araç içi biraz ısınınca çalışmıyor. Nispeten biraz soğuyunca çalısmaya başlıyor. Bende kullanımı süreklilik arz etmediği için iade talebiyle geri gönderdim. Böyle bir problem nasıl olur anlamadım. Bunun dışında muazzam bir cihaz fakat motorola gibi bir şirket sıcaklık konusunda nasıl bir önlem almaz, bir türlü aklım almıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ağustos 2013 Paylaş 12 Ağustos 2013 (düzenlendi) Üzüldüm, madem geri yollamışsınız bu işin en iyilerinden Parrot ta bakın derim, ben taksitle Mki9000 aldım Sony ye bağladım, biraz tuzlu ama süper cihaz, mp3 vs. çalıyor, usb den flash disk taktımmı iş tamam, ipod uyumlu, Türkçe ve sürekli güncelleniyor, dert yok tasa yok şarj derdi yok, full oto alet, bence alabiliyorsanız bu markadan alın. Pahalı olmasın, mp3 çalmasın dersen http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-minikit-plus-bluetooth-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telblukparmnktpls&categoryId=16217&navq=categoryid%3d16217%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dtelblukparmnktpls%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bparrot%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16216%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16216_16217%257d%26fh_refview%3dlister 12 Ağustos 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Üzüldüm, madem geri yollamışsınız bu işin en iyilerinden Parrot ta bakın derim, ben taksitle Mki9000 aldım Sony ye bağladım, biraz tuzlu ama süper cihaz, mp3 vs. çalıyor, usb den flash disk taktımmı iş tamam, ipod uyumlu, Türkçe ve sürekli güncelleniyor, dert yok tasa yok şarj derdi yok, full oto alet, bence alabiliyorsanız bu markadan alın. Pahalı olmasın, mp3 çalmasın dersen http://www.hepsiburada.com/liste/parrot-minikit-plus-bluetooth-arac-kiti/productDetails.aspx?productId=telblukparmnktpls&categoryId=16217&navq=categoryid%3d16217%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3dtelblukparmnktpls%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bparrot%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16216%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371967_16216_16217%257d%26fh_refview%3dlister Teşekkür ederim. Alternatif olarak parrot benimde ilk sıradaki tercihim olacak. Önerdiğiniz ürün oldukça guzel. Muhakkak değerlendireceğim. Sadece merak ettigim konu parrot bluetooth kiti 2010 focus sony teybe monte edilebiliyormu? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Tüm modellere monte ediliyor, sadece uygun bağlantı kablosunu alacaksınız o kadar, gerisi aynı. Servisler zaten parrot satar, uygun kablo modelini oradan da öğrenebilirsiniz. Mesela modellere buradan bakılır, 2010 focus listede yok ama kablo vardır mutlaka. http://www.mobicom.com.tr/?kategori-11-Arac-Kiti-Montaj-Kablolari.html Yorum bağlantısı
Recommended Posts