Fikret Özsoy 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 İyi akşamlar,forumda tekno paketli c-maxi olan arkadaş var mı acaba? Geri görüş kamerasının nereye ve nasıl monte edildiğini öğrenebilir miyiz? Fotoğrafını koyarlarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 (düzenlendi) Hocam geri görüş kamerası aldınız mı? Monitörünüz var mı? Şayet geri görüş kameranız yoksa plaka aydınlatma lambası yerine takılan kameralardan tavsiye ederim. Kameranın ve monitörün eş zamanlı çalışması için geri vites ışıklarından birinden iki tane uç alıyorsunuz, Birini kameraya bağlıyorsunuz, diğerini de (kamera ya da monitör ile birlikte verilen görüntü aktarım kablosuyla birlikte ön tarafa götürüp monitöre bağlıyorsunuz. İşlem tamamdır. Bu anlattıklarım şayet monitör özellikli bir teybiniz yok ve siz ekstradan alıp takıyorsanız geçerlidir. Kolay gelsin. 29 Temmuz 2013 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ben de geçen gün aracıma geri görüş kamerası taktırdım. Plaka aydınlatması bölgesine takılan kameraların gece görüşlü olanlarından bulamadım. O nedenle tampon üzerindeki park sensörlerinin olduğu siyah kuşağın tam ortasına gece görüşlü olan yuvarlak kameralardan taktırdım. Park ederken benim için ana referans olmasa da, yine de işime yarıyor diyebilirim. Gece görüşsüz kamera kullanan arkadaşların görüşlerini sormak gerek tabii ama özellikle AVM otoparklarında karanlık bölgelerde gece görüşün işe yaradığını düşünüyorum. Tabii estetik olsun ve gece görüş olabilsin diye tercih ettiğim bu bölge, aracımın arkadan alacağı basit bir darbede bile zarar görmeye en yatkın yeri olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. 30 Temmuz 2013 tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Park sensörü yok mu hocam, bence gereksiz bir ayrıntı Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Park sensörü yok mu hocam, bence gereksiz bir ayrıntı Çok havalı duruyor ama Yorum bağlantısı
Misafir 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Çok havalı duruyor ama Öyle de, masrafa gerek yok bence. Ben olsam onun yerine kaput filmi falan yaptırırdım. İlla para harcanacaksa Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 30 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2013 Elimde bundan var. Navigasyonun Av-in girişi var. Denedim görüntü alabiliyorum. Kamerayı nereye ve nasıl bağlasam karar veremedim. Bir de geri vites lambasından elektrik alınsa hata verir mi? Cevaplar için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 Kamera plakanın üzerindeki plastiğe tam ortaya takılmalı.Bende geri vites lambasından aldım ama bende hata verecek birşey yok Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Temmuz 2013 Paylaş 30 Temmuz 2013 2005 c-max imde multimedya set vardı,plaka lambasına takmıştık. Yorum bağlantısı
Ali Serdar ŞENEL 15 Eylül 2013 Paylaş 15 Eylül 2013 Fikret hocam selamlar, bu ürünü nereden ve kaça temin edebiliriz. Bilgi verirseniz sevinirim... Yorum bağlantısı
İnan Çınar 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Fikret hocam selamlar, bu ürünü nereden ve kaça temin edebiliriz. Bilgi verirseniz sevinirim... Hocam hoşgeldiniz,öncelikle kendinizi tanışma bölümünde bir tanıtın, ilk mesaj navigasyonu nereden aldınız mesajı olunca pek hoş durmuyor,saygılar.... Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 Fikret hocam selamlar, bu ürünü nereden ve kaça temin edebiliriz. Bilgi verirseniz sevinirim... A.s. Ben yaklaşık iki yıl önce bimeksten kampanyalı 185 tl ye almıştım. Şu an var mı bilmiyorum. http://www.uydusepeti.com/next-ye-g-5720-gps-navigasyon-cihazi-5-inc--urun503.html?ref=akakce&v=1.25.2 sanırım burada var ama fiyatı biraz yükselmiş gibi. next ye-g 5720 diye aratırsanız belki bulabilirsiniz. İyi forumlar... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Fiyatına bakılırsa gittigidiyor ve sahibinden sitelerinde satılanlardan olmasa gerek ve yine fiyatına bakılırsa cmos değil, ccd sensörlü bu kamera. Yorum bağlantısı
Ali Serdar ŞENEL 16 Eylül 2013 Paylaş 16 Eylül 2013 Hocam hoşgeldiniz,öncelikle kendinizi tanışma bölümünde bir tanıtın, ilk mesaj navigasyonu nereden aldınız mesajı olunca pek hoş durmuyor,saygılar.... Teşekkür ederim, tanışma bölümü kurallarında "üyelerin kendini tanıtması zorunlu değil" yazıyordu, o yüzden es geçtim. Kusura bakmayın... Fikret hocam cvp için ayrıca teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 Fiyatına bakılırsa gittigidiyor ve sahibinden sitelerinde satılanlardan olmasa gerek ve yine fiyatına bakılırsa cmos değil, ccd sensörlü bu kamera. Hocam sanırım yanlış anlaşılma oldu. Ben navigasyon cihazını sorduğunuzu düşündüm. Kamerayı Medyamarktan almıştım. 80tl idi. Hepsiburadada var. Kusura bakma... http://www.hepsiburada.com/liste/goldmaster-ca-09-arka-gorus-kamerasi/productDetails.aspx?productId=otgldca09&categoryId=20024965 Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Elimde bundan var. Navigasyonun Av-in girişi var. Denedim görüntü alabiliyorum. Kamerayı nereye ve nasıl bağlasam karar veremedim. Bir de geri vites lambasından elektrik alınsa hata verir mi? Cevaplar için teşekkür ederim. Navigasyonunuz orada nasıl duruyor?Herhangi Bir tutucu göremiyorum. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 27 Eylül 2013 Yazar Paylaş 27 Eylül 2013 Navigasyonunuz orada nasıl duruyor?Herhangi Bir tutucu göremiyorum. Kendi orijinal vantuzu ile tutturdum. Kabloyu da üstten aldım. Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Bence içeriye takılmalı kötü hava koşullarında sürekli araçtan inip kamera temizleme derdi olmaz Katılıyorum, tampondaysa gerçekten kirleniyor. Bir de birileri eğlence olsun diye kamerayı çevirebiliyor. Yorum bağlantısı
Ufuk İnan 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 geç bir cevap ama ben 2011 model arabama yaptım plaka aydınlatmasına taktım tamamen orjinal oluyor malzemeler http://www.aliexpress.com/snapshot/254740941.html ve http://www.ebay.com/itm/Car-Reverse-Backup-Parking-Camera-for-FORD-MONDEO-S-MAX-KUGA-FOCUS-FIESTA-/130790194087?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item1e73b3fba7 hepsi cuk diye oturuyor kablosu çekerken biraz uğraştım ama araka kaput plastik döşemeyi sökmek gerekiyor. tavandan kabloyu çekemedim saklayarak taban döşemelerinde geçirdim çok orjinal oldu ayna da bayağı orjinal oluyor tavsiye ederim hiç çakma gibi durmuyor 1 Yorum bağlantısı
Kamil AKGÜN 3 Aralık 2013 Paylaş 3 Aralık 2013 Ufuk bey kamerayı aracınıza taktığınız yerin fotoğrafı var mı? Yorum bağlantısı
özcan şaşmaz 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 kamera sol taraftaki plaka aydınlatma lambasının yerine takılıyor orninal bişey hem aydınlatma hemde kamera Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 http://www.ebay.com/itm/Car-Reverse-Backup-Parking-Camera-for-FORD-MONDEO-S-MAX-KUGA-FOCUS-FIESTA-/130790194087?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item1e73b3fba7 kamerayı almak istiyorum ama bu siteden nasıl alış veriş yapılır bilmiyorum. Kredi kartı ile alış veriş yapmak güvenli mi? Ürün tesliminde ekstra gümrüğe para ödüyormuyuz, ürün nasıl teslim alınıyor....... vs. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Burak Beykurt 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 kamerayı almak istiyorum ama bu siteden nasıl alış veriş yapılır bilmiyorum. Kredi kartı ile alış veriş yapmak güvenli mi? Ürün tesliminde ekstra gümrüğe para ödüyormuyuz, ürün nasıl teslim alınıyor....... vs. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? - Site güvenilir ama sizin bilgisayarınız güvenli mi ona emin olun. - Bu miktardaki ürün gümrüğe takılmıyor.Tam net miktarı bilmemekle birlikte 75€ civarıydı takılmadan geçme limiti. - Ürün kapınıza kadar geliyor.Gelme süresi 20-45 gün arası. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 20 Nisan 2015 Paylaş 20 Nisan 2015 - Site güvenilir ama sizin bilgisayarınız güvenli mi ona emin olun. - Bu miktardaki ürün gümrüğe takılmıyor.Tam net miktarı bilmemekle birlikte 75€ civarıydı takılmadan geçme limiti. - Ürün kapınıza kadar geliyor.Gelme süresi 20-45 gün arası. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Savaş Özgür 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 arkadaşlar, geri vites kamera kablosunu sol taraftan mı (sürücü tarafı) sağ taraftan mı ön konsola çekmek gerekir? Hangisi daha sağlıklı olur? Yorum bağlantısı
Recommended Posts