İçeriğe Yönlendir

Geri Görüş Kamerası Nereye Takılmalı?

Fikret Özsoy

Recommended Posts

Savaş Özgür
(düzenlendi)

Beğeninize sunuyorum;

Beğeninize sunuyorum;

v67n15.jpg

Ekran elektriğini ayak aydınlatma ledinden aldım; kamera elektriği geri vites lambası elektriğine bağlı.

tarihinde Savaş Özgür tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Beğeninize sunuyorum;

Ekran elektriğini ayak aydınlatma ledinden aldım; kamera elektriği geri vites lambası elektriğine bağlı.

Ayak aydınlatma ledi kapılar açıldığında aktif olmuyor mu ben anlayamadım o kısmı :) Nasıl çalışıyor? Bir de ürünleri nereden temin ettiniz acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Savaş Bey hangi ürünü aldınız acaba. Link var mı ?

"Dandik la sakın almayın"  diye Türkçe bir yorum var :D

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ya o yorumu okudum da genel olarak herkes memnun.O yüzden o yorumu ben istisna veya kullanıcının gevşekliğine veriyorum

Kullanım açısındna çok hoş bence.O kadar yer kaplayacağına kullacağım zaman açmak daha iyi.Bir de  ekrana görüntü gelince otomatik açsa kendini süper olurmuş

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Aslında madem ki bir kamera takmayı düşünüyorsunuz, av in özellikli bir navigasyon cihazı alıp iki işi de çözmüş olursunuz.  ;)

Yorum bağlantısı
Savaş Özgür

Ayak aydınlatma ledi kapılar açıldığında aktif olmuyor mu ben anlayamadım o kısmı :) Nasıl çalışıyor? Bir de ürünleri nereden temin ettiniz acaba?

Kapı kilidini açtığımda içteki ledler yanıyor, araç çalıştığı sürece iç led aydınlatma sürekli yanıyor;

bu yüzden sürekli monitöre elektrik gelmiş oluyor. Monitör geri vitese takıp sinyal geldiğinde açılıyor, diğer zamanlarda kapanıyor.

Şu ana kadar sıkıntı olmadı. Monitörü gittigidiyordan almıştım 75 TL ye. Kamerayı da ayrıca 50 tl civarı almıştım sanırım.

Zaten hepsi çin malı, sizin sorduğunuz üründe aşağı yukarı aynıdır. 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tft-lcd-renkli-oto-arac-geri-vites-park-monitoru-160080860

Ürün belki satışa kapanmış olabilir ama aynı üründen sitede çok sayıda bulabilirsiniz. Ben 75 TL ye almıştım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Savaş Özgür

Kapı kilidini açtığımda içteki ledler yanıyor, araç çalıştığı sürece iç led aydınlatma sürekli yanıyor;

bu yüzden sürekli monitöre elektrik gelmiş oluyor. Monitör geri vitese takıp sinyal geldiğinde açılıyor, diğer zamanlarda kapanıyor.

Şu ana kadar sıkıntı olmadı. Monitörü gittigidiyordan almıştım 75 TL ye. Kamerayı da ayrıca 50 tl civarı almıştım sanırım.

Zaten hepsi çin malı, sizin sorduğunuz üründe aşağı yukarı aynıdır. 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tft-lcd-renkli-oto-arac-geri-vites-park-monitoru-160080860

Ürün belki satışa kapanmış olabilir ama aynı üründen sitede çok sayıda bulabilirsiniz. Ben 75 TL ye almıştım

Şu anda bu ürün satışta mesela : http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/tft-lcd-renkli-oto-arac-geri-vites-park-monitor-181612703 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...