İçeriğe Yönlendir

Ford C Max 2013 Model Aracıma Görüntü Sistemi Taktırmak İstiyorum

Erhan Hembil

Recommended Posts

Erhan Hembil

Arkadaşlar Merhaba bende Bu siteye yeni üye oldum Artık bende Bir Ford Kullanıcısıyım Yeni Aldığım Ford C max Tdci Titanıum Aracıma Dvd Navigasyon Gibi Bir Sistem Yaptırmak istiyorum Ama Bir Yer Bulamadım Bunu Yapabilecek Olan Acaba sizlerin bildiği Yerler Varmıdır. YArdımcı Olursanız Sevinirim 

Yorum bağlantısı
Kerim Taşkan

Benim bildiğim ve tecrübeli en iyi yer İstanbul'da Aktepe sound..Facebook ve internet adresinden hem bakabilir hem de yaptıkları uygulamaları görebilirsiniz..Ben geçen hafta satmış olduğum aracıma orada yaptırmıştım gayet iyi arkadaşlar..Şimdi yine yaptırmayı düşündüm ama bize uygun bir multimedia sistem ve konsol bulamadım..İsterseniz bir görüşün bizi de bilgilendirmiş olursunuz..

Yorum bağlantısı
Erhan Hembil

İnternet Adresi Falan Varmıdır 

Benim bildiğim ve tecrübeli en iyi yer İstanbul'da Aktepe sound..Facebook ve internet adresinden hem bakabilir hem de yaptıkları uygulamaları görebilirsiniz..Ben geçen hafta satmış olduğum aracıma orada yaptırmıştım gayet iyi arkadaşlar..Şimdi yine yaptırmayı düşündüm ama bize uygun bir multimedia sistem ve konsol bulamadım..İsterseniz bir görüşün bizi de bilgilendirmiş olursunuz..

internet Adresi Varmıdır Acaba ?

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Arkadaşlar Merhaba bende Bu siteye yeni üye oldum Artık bende Bir Ford Kullanıcısıyım Yeni Aldığım Ford C max Tdci Titanıum Aracıma Dvd Navigasyon Gibi Bir Sistem Yaptırmak istiyorum Ama Bir Yer Bulamadım Bunu Yapabilecek Olan Acaba sizlerin bildiği Yerler Varmıdır. YArdımcı Olursanız Sevinirim 

Sync den dolayı şimdilik zor gözüküyor. Bence zaten ön konsolda DVD oynatıcının bir mantığı yok. Koltuk başlıklarına monte edilenler işinizi fazlasıyla görür bence.

Navigasyon sorununu ben böyle çözmeye çalıştım.

PAPP0nT.jpg

Av-in girişi var, bir de bunu takarsam olacak.

BwnWZg0.jpg

Yorum bağlantısı
Kerim Taşkan

Fikret Bey navigasyonun markası nedir acaba? Kabloyu üst tavandan mı getirttiniz?

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Next YE-GA 5720.

Evet kabloyu tavandan aldım. Yaklaşık 5m. mono mikrofon kablonun uç kısmına mini usb kablonun ucunu kesip lehimledim. hiç kesme delme yok. Kapı fitillerinin altından çakmak girişine getirdim.

Bir de kamera var aynı yerden kablo çekeceğim de bakalım fırsat kolluyorum.

Yorum bağlantısı
Kerim Taşkan

Bende Navitech VR-761T Primo, 7 almayı düşünüyorum. Geri vites kamerası için AV IN olması yeterli mi?

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Av-in yeterli görüntü almak için fakat ön cama takacaksanız 7 inch çok büyük. En fazla 5 inch olmalı.

Yorum bağlantısı
Erhan Hembil

öNCELİKLE tEŞEKKÜR EDERİM AMA BUNLAR FORD FOCUS İÇİN BENİM ARADIĞIM CMAX 2013 MODEL İÇİN

Sync den dolayı şimdilik zor gözüküyor. Bence zaten ön konsolda DVD oynatıcının bir mantığı yok. Koltuk başlıklarına monte edilenler işinizi fazlasıyla görür bence.

PAPP0nT.jpg

BwnWZg0.jpg

buda güzel bir seçim ama bunu taktığınızda devamlı söküp takma gibi bir uğraşı var yoksa hırsızlara davetie gibi olur ama orjınal konsola takılan ve garantisini bozmayan ürünler var. Benim Terciğim öle olur sanırım ama yinede teşekkürler

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
(düzenlendi)

Anladım sanırım size böyle bir şey gerekiyor ama nasıl temin edilir bilmiyorum. Ama araçtaki navigasyondan fazla bir şey beklemeyin...

AdIgrX0.jpg

tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
İrfan Karagöl

PAPP0nT.jpg

BwnWZg0.jpg

Fikret Bey resimleri göremiyorum bende düşünüyorum resimler elinizin altındaysa tekrar yükleyebilirseniz memnun olurum. ben baktım baktım nereye koyayım diye  bi karar veremedim de  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...