İçeriğe Yönlendir

Iphone 5 Nereden Almalıyım

Mert Nar

Recommended Posts

artık yeni telefon almanın vakti geldi ve iphone 5 almakta kararlıyım uygun fiyata nereden alabilirim ? internetten almak istemiyorum

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Media markt ben ucuz görmüştüm araştırmıştım ve en pahalı apple mağazaları idi.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Vatan Bilgisayara bakmanı öneririm.. Uygun kampanylar yapıyorlar arada.. :yes:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İphone 5 almayın. Hele ki siyah düşünüyorsanız hiç almayın. 5S veya 6 yı bekleyin derim.  

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

İphone 5 almayın. Hele ki siyah düşünüyorsanız hiç almayın. 5S veya 6 yı bekleyin derim.  

Ben de iphone 16 çıkınca alacağım :p aceleye gerek yok. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ben de iphone 16 çıkınca alacağım :p aceleye gerek yok. :)

16 çıkınca 14'ü alacağım bende, geçmişi bilinen bulursam :D

Yorum bağlantısı

neden ıphone 5 kötü mü ki ? evet siyahı nı almayın dıs kaplaması hemen atıyor ben de beyazı var çok memnunum samsung falan hikaye bence ıphone candır ;)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Dikkat et arka cebine koyarsan gondol oluyor. Artik havuzda yuzdurursun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Neden ayfon kuşlandığını biliyorum hacım. Yoksa gönlün androidden yana :)

niye kullanıyomuşum len :) bende öğreneyim. :)

Yorum bağlantısı
Emre Köksal

iphone 5 kullanan birsürü tanıdığım var aynı binada ama hiçbirinin telefonu yamulmadı...

gondoldan kasıt yamulma ise ben hala rivayet veya aşırı zormalama ile olduğunu düşünüyorum...

iphone siyah alacaksan sert yüzeylere temas ettiriken dikkat et...benim alyansım biraz boya attırmıştı..

sonra 1 sefer asvalta elimden kayıp düşünce tam korumalı spigen sgp kılıflarından slim armora soktum telefonu 10 numara oldu:)

tavsiyem yeni cihaz cıkmasına 1 ay kalmışken biraz daha sabretmen...

iphone 5 alacak olsan bile yurt dışındaki sıfır fiyatı minimum olarak (ülkeye göre) 100 dolar veya 100 euro düşecek.

ister yeni cihazı istersen de 5 alırsın...

ayrıca dip bilgi:  iphone 5 ios 7 ile 10 numara oldu demedi demeyin :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Iş hayatı diyorum masa koyunca diyorum anladın sen onu :)

yok olm ondan değil. seviyorum ios u. o yeşil şişman adam bana itici geliyo. tercih meselesi tabi ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

neden ıphone 5 kötü mü ki ? evet siyahı nı almayın dıs kaplaması hemen atıyor ben de beyazı var çok memnunum samsung falan hikaye bence ıphone candır ;)

Evet iphone 5 şimdiye kadar yapılan en kötü iphone bence. İphone alacak olsam 5S veya 6 yı beklerdim. Beğenmezsem 4S alırdım. Ama kesinlikle 5 değil. Apple felsefesine uyan bir cihaz değil.  Ben samsung taraftarıda başka marka taraftarıda değilim. Ama Samsung hikaye felan da değil. Taklitçi diyebilirsiniz doğru. Apple iphone 1. nesili çıkarmışken samsung E250 çıkarıyordu.

Bundan sonra ki telefonum iphone olacak büyük ihtimalle. Ama bir ürünü yüceltmeye çalışırken diğer ürüne tırt, hikaye , bi işe yaramaz diyenlerin karşısındayım. 

Eğer apple ucuz iphone felan çıkaracaksa o hikaye denilen samsungdan beter duruma düşecektir. Kısacası Steve Jobs gitti apple bitti, ama şimdilik. 5S veya 6 ile bu imajı kırar umarım. 

Not: Apple ürünleri bence yurtdışından alınmalı. Çünkü hiçbir telefon 3100 TL'yi haketmez ne yaparsa yapsın. (ilk çıktığı zamanı söylüyorum. )

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

Evet iphone 5 şimdiye kadar yapılan en kötü iphone bence. İphone alacak olsam 5S veya 6 yı beklerdim. Beğenmezsem 4S alırdım. Ama kesinlikle 5 değil. Apple felsefesine uyan bir cihaz değil.  Ben samsung taraftarıda başka marka taraftarıda değilim. Ama Samsung hikaye felan da değil. Taklitçi diyebilirsiniz doğru. Apple iphone 1. nesili çıkarmışken samsung E250 çıkarıyordu.

Bundan sonra ki telefonum iphone olacak büyük ihtimalle. Ama bir ürünü yüceltmeye çalışırken diğer ürüne tırt, hikaye , bi işe yaramaz diyenlerin karşısındayım. 

Eğer apple ucuz iphone felan çıkaracaksa o hikaye denilen samsungdan beter duruma düşecektir. Kısacası Steve Jobs gitti apple bitti, ama şimdilik. 5S veya 6 ile bu imajı kırar umarım. 

Not: Apple ürünleri bence yurtdışından alınmalı. Çünkü hiçbir telefon 3100 TL'yi haketmez ne yaparsa yapsın. (ilk çıktığı zamanı söylüyorum. )

3100 lira olarak girmedi 2159 lira olarak tcelde resmi oalrak satışa sunuldu.

Gerisi yurt dışından getirilen garantisiz cihazlardı...ilk geldiğinde  5000 liraya bile sattıkları oldu..

mühim olan resmi giriş fiyatı...

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

3100 lira olarak girmedi 2159 lira olarak tcelde resmi oalrak satışa sunuldu.

Gerisi yurt dışından getirilen garantisiz cihazlardı...ilk geldiğinde  5000 liraya bile sattıkları oldu..

mühim olan resmi giriş fiyatı...

MediaMarkt optimum'da ilk gün fiyatı buydu. Fotoğrafını çekmiştim, bulursam atarım.

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

300 de küsüratı varmış yeni bir telefon parası o da :) bunu dünya kadar insan almıştır da ki 5-6 bin olsa değişik bir kitle daha almaya sıraya girerdi. "Iphone amele telefonu oldu herkesde var" diyen biri en iyi telefonun yalnızca kendinde olmasını isteyen, olduğunu düşünen kimsedir. Yahu çoluk çocuk kullansa ne, fakir fukara kullansa ne sen telefondan istediğini alıyorsan gerisi hikayedir.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Şu telefonlara verilen paralara çok acıyorum, yazık.

18 senede 4. telefonumu geçen sene aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Garanti yok ama ? Gold yaramaz, garantiye önem veriyorsaniz Vatan, Media Markt, Electroworld.

Garanti yok mu? Nasıl yani? Olur mu hiç öyle şey :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...