Musa Kuru 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Aracımı maslaktaki no name servisi hakkında yoğun övgülerden dolayı baskı balata bittiği için bıraktım hadi hayırlısı bakalım Yorum bağlantısı
Mustafa B Akkaya 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Baskı balata için ne kadar fiyat verdiler aracınız fieasta sanırım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Kelimelerim kifayetsiz kaldı.. Umarım Osman Usta bu Fiesta'nın baskı balatasını değiştirirken stres yapmaz Yorum bağlantısı
Musa Kuru 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Net fiyat iş bitince vericek ortalama 450-500 dedi. bilyaya bakmadan birşey diyemem dedi. Baskı balata için ne kadar fiyat verdiler aracınız fieasta sanırım Aman yapmasın stres falan Kelimelerim kifayetsiz kaldı.. Umarım Osman Usta bu Fiesta'nın baskı balatasını değiştirirken stres yapmaz Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Nasıl böyle bi hata yaptınız..Hemen geri alın..Şaka şaka iyi olmuş.Gözünüz arkada kalmasın.. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 (düzenlendi) bulabileceğiniz en iyi ustalar orada rahat olun 2 Ağustos 2013 tarihinde Yildirim Karaca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Musa Kuru 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 Sağolun teşekkürler.. sabah 10 da bıraktım. şimdi almaya gidiyorum. bilya da değişmiş. baskı balata bittiğinden volanda biraz aşınmış. sağolsunlar volanıda tornacıya gönderip düzelttirmişler.. hem onlardan hemde aracı olan bu site yetkililerine çok teşekkür ediyorum allah razı olsun hepinizden. Nasıl böyle bi hata yaptınız..Hemen geri alın..Şaka şaka iyi olmuş.Gözünüz arkada kalmasın.. bulabileceğiniz en iyi ustalar orada rahat olun 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ben hiç memnun değilm No name servisten..Benim aracımda kafama takılan bazı şeylr var gelip bakıverin dedim ama aylardır gelmediler. 563 Km. yani alt tarafı 7 saat 54 dakika mesafe var bunu sorun yaptılar sanırım.. Hiç memnun değilim hiç Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ben hiç memnun değilm No name servisten.. Benim aracımda kafama takılan bazı şeylr var gelip bakıverin dedim ama aylardır gelmediler. 563 Km. yani alt tarafı 7 saat 54 dakika mesafe var bunu sorun yaptılar sanırım.. Hiç memnun değilim hiç Geçerken bana da uğrasınlar Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ben hiç memnun değilm No name servisten.. Benim aracımda kafama takılan bazı şeylr var gelip bakıverin dedim ama aylardır gelmediler. 563 Km. yani alt tarafı 7 saat 54 dakika mesafe var bunu sorun yaptılar sanırım.. Hiç memnun değilim hiç Maalesef 550 km sınır var ..13 km siz onlara doğru gelin sonra bildirim yapın Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Maalesef 550 km sınır var ..13 km siz onlara doğru gelin sonra bildirim yapın Ben böyle lakayıt, bu denli başıboş bir servis daha görmedim.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Ben böyle lakayıt, bu denli başıboş bir servis daha görmedim.. Sizin yanıbaşınızda Ustaeller var bu yüzden ayıp olmasın diye gelmiyor olabilirler 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 Alışkanlık yapacak o halde, geçmiş olsun diyeyim şimdiden. 1 Yorum bağlantısı
Musa Kuru 2 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2013 teşekkürler debriyajım yağ gibi olmuş teşekkürler fordclub teşekkürler no name 3 Yorum bağlantısı
Nazım Kaya 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 bende aracı aldığımda bakım ve kontrol için gitmiştim no name servise çok memnun kaldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts