İçeriğe Yönlendir

Test: Ford Fiesta 1.5 Tdci Titanium

İsmail Terzi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

cla testinizdeki araç ile alakalı yorumlar  sanki ben yazmışım gibi geldi aynı şeyleri düşündüm bende test ederkenç. :p tabi  siz biraz daha şey  yazmışsınız nasıl  desem "edepsiz" :p  sonuçta blog testi :p 

Yorum bağlantısı
Güvenç Terzierol

Bu 1.5 motor'u 1.4lükle karşılatırmak haklı karşılaştırmak olur mu? yoksa 1.5'i 1.6 90lıkla mı benzeştirmek gerek?

Nasıl bir motor bu? var mı anlatacak? :) fırsatım olursa test etmek istiyorum ancak işten vakit kalmıyor. Bıraktığımda düşünücem :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.6 bloğunu ziyan edip 1.5 haline getirmişler.(gömlek mi ne diyorlardı sanırım onunla :p) ısrarlada beygirleri saklamışlar. eskiden bi efsane vardı 1.4 zetec-s bloğu istenilirse 1.6 zetec-s e 1.8 zetec-e bloğuda 2.0 zetec-e dönüştürülebiliyordu :D bu 1.5 duratorq da 1.6 ile temeli aynı yani :D  ilk çıktığında bu forddakiler yanlışlıkla reno bloğu felan mı kullandı diye arattığımda öyle duymuştum :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

1.4 ile 1.5 in alakası sadece aynı şaseye oturmaları :p geri kalan hiç bir ortak yanları yok :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
  Mustafa Tüfekçi yazdı:

1.4 ile 1.5 in alakası sadece aynı şaseye oturmaları :p geri kalan hiç bir ortak yanları yok :p

Doğru sayılır, yalnız 1.5 oturduğu şase pekte aynı değil, birşeyler yapacağız diye birşeyleri bozmuşlar....

Yorum bağlantısı
Volkan özyurt
  Ali Cihangiroğlu yazdı:

Doğru sayılır, yalnız 1.5 oturduğu şase pekte aynı değil, birşeyler yapacağız diye birşeyleri bozmuşlar....

yani tırt mı? :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...